Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
kokorina spune:
UN ZAMBET,
O FLOARE,
O RAZA DE SOARE......
O LUME MINUNATA,
IN CARE VE-TI GASIII,
NUMAI COPIIIIII......
O LUME-A INOCENTEI,
SI MULTE JUCARIIIII,
PENTRU COPIIII....................va mai amintiti cantecele astea.cu ele in cap m-am trezit azi dimineata,desi nu le-am mai auzit de jde mii de ani.dar am sa le cant la copchii azi,dupa ce se trezesc.
azi e un frig afaraaaa,mama-mama,parca-i noiembrie....am nostalgii pt ca asa de frig era si cand am venit acasa cu sandokanii de la clinica.ploua,e ceata coborata pe munti,pe baba o doare capul si spateleeee!sper sa prindem vreme frumoasa cand mergem la mare,abia astept sa respir si eu aer de mare,ca n-am mai fost de 2 ani.ultima data fusesem in turcia,apoi am ramas gravida.ne-a venit si noua randul.si chiar asa,intrebare!cele care au fost la mare cu bebeii.i-ati bagat numai cu piciorusele in apa,sau pana mai la brau?
ma duc sa-mi mai fac o cafea,poate mi-o trece macar durerea de cap,ca aia de spate o am de cand eram insarcinata....m-am invatat cu ea,santem prietene,nu ne lasam una de alta.
dianocica spune:
quote:beeei, bautura e una,, da' mancarea...aia se pune...mai ales pe ...ptiu..pleaca cu ispita...
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dianocicaquote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dianocica
laura mersi de intrebare. tu esti mereu draguta..eu, cand totul e bine, uit sa mai zic...sa multumesc de intrebare...sa mai arunc un pupic...d a fost ok azi, cred ca aseara era totusi de la dintisor. toata ziua a ros o jucarie si cred ca se cam iritase acolo, era un pic rosu..azi pare totul ok. sa vedem diseara...
.. adica eu nu sunt draguta????
nu citisem mesajele tale draguta foc, iti zic
Uff, m-am mai linistit. Ca eram gata, gata sa izbucnesc in , apoi sa ma duc sa-mi inec amarul in sau mai bine in
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
Va multumesc mult de tot, DAR:
* copilului meu nu-i este frig
* ii place sa stea pe jos
* n-o sa-l traga curentul, chiar daca nu poarta caciula
* apropo, copilului dvs. nu-i este prea cald?
* copilul meu nu suporta sa fie abordat de necunoscuti
* nu vrea bomboane
* nu-si doreste un fratior sau o surioara
* ii iubeste la fel de mult si pe tati, si pe mami!
Super! Vreau si eu tricou de-asta. Da pe romaneste, va rog.
Si-ar merge si unul adaptat pt bb.
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kokorina spune:
LAURA....faza cu "ce sa fac sa-l adorm".....poate stiu fetele care au reusit cu adevarat sa adoarma bebeii cand au vrut ele.eu insa am parerea mea personala,traita pe pielea mea.ori am eu copchii ascultatori de si-au facut singuri programul cum nu se poate mai bine...nu stiu.insa ori de cate ori,mai pe la inceputuri,incercam sa -i adorm cand vreau eu,nu functiona.spre exemplu.pana mai acum cateva zile.copchii mei dormeau asa: se trezeau pe la 6.30 dimineata,pe la 9.30 dorm cate o ora sau chiar o ora jum.,apoi pe la intre 12 si 13.30 mai dorm iarasi o ora jum.-doua(vinerea ca un facut,somnul de dupa amiaza e de 3 ore)......si seara pe la 18 mai dormeau o jum. de ora,apoi la ora 21 somnul de noapte.ei,de cateva zile,si-au scos singuri somnul de la ora 18 si pt somnul de nopate e de la ora 20.mie imi convine asa,e pt mine cum nu se poate mai bine.si nu am facut nimic in sensul asta.deci,ei singuri si-au facut program.ma gandesc ca si adormitul copilului atunci cand vrei tu....nu functioneaza.e normal sa fie marait si sa-si mai schimbe programul cu care erai obisnuita,il supara dintisorii nu?e o perioada grea,dar nu tine mult.hai,lasa-l sa maraie....te ajuta daca-ti spun ca eu auzeam din doua parti maraieli?si inca nu s-a terminat,ca sophia maraie acuma pt dintii de sus.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by luly
Fetelor am si eu o intrebare
Ce sa fac dc fetele au un singur scaun pe zi dar acela e ff moale
Fetele sunt in continuare la regim pt diaree, dar sincer m-am saturat eu de atata orez plus ca mi-e frica sa nu dau in cealalta latura mai ales cu Di care de obicei sufera de constipatie si dc apuca si se constipa greu mai revin cu ea.
Exact asa am patit cu Matei. Dupa o saptamana (in vacanta la mare!) in care a mancat doar orez+carne fiarta, banane, paine prajita si Humana HN, eu eram gata sa cedez nervos. El mai rezista saracutul. Si tot asa avea un scaun pe zi, dar nelegat si moale.
Si, la sfatul pediatrei, l-am pus pe Enterol si s-a reglat in vreo 3 zile. Iar de mancat am inceput sa-i dau si carne fripta, paste cu branza. Si apoi m-au apucat dracii si i-am bagat si mamaliga, peste, smantana.. si, si. Si-a fost o.k. Am evitat sa-i dau cartofi si lapte, mai ales cand sunt calduri mari.
Pediatra ce te sfatuieste?
dianocica spune:
pt fetele care ne viziteaza mai rar, ca cele vechi ma stiu deja pe dinafara... fatima apropo de metode de renuntat la san. bucura-te ca inca ii poti oferi copilului laptele tau. da, poate e mai mult o alintatura...dar poate nu...poate eva realizeaza ca nu-i poate cere bunicii tz. desi ar vrea...dar in secunda in care te stie langa ea...normal ca vrea sa se cuibareasca la pieptul tau...sa te simta...sa ia si o gurita de laptic yam yam.... nu-i cere sa renunte la asta..o va face singura cand va fi pregatita. cand nu poti fi langa ea..asta e...dar daca tot esti acolo..nu i refuza asta. sau daca vrei neaparat s-o faci...nu alege metode din astea brutale si rudimentare...
pune te un pic in locul ei. daca ar trebui sa renunti la dulciuri, sa zicem... una e s-o faci cand esti pregatita. incerci o data, de doua ori..nu ti reuseste...cand nu ai o cioco in casa nu mananci.dar cand sti ca e una in frigider...poti sa te abtii? daca cineva ti-ar presara ardei iute pe ea? cum ar fi? nu te-ai simti frustrata? nu ar fi nasol? nu cumva, cu timpul, vei reusi sa nu mai mananci cioco chiar daca ai in frigider?
noi, mamaicile care inca alaptam, suntem niste norocoase. si copiii nostri la fel. avem parte de niste momente pe care, sunt convinsa, nu le-am aavea daca ar manca lapte praf. haideti sa ne bucuram de asta. e greu, normal. noptile nedormite si multe altele. dar ganditi-va la beneficii. cantariti un pic...nu-i asa ca merita?
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
porumbita80 spune:
Buna!
Kokorino noi l-am bagat in apa pe Mario cu totul deci il tineam langa noi in colacul lui il mai scoteam si il balaceam, Mario nu a racit si ii placea la nebunie balaceala. Dar vezi si tu depinde de fiecare copil cum suporta. Noi l-am calit de mic de asta am stat fara griji.Sa nu vorbesc intr-un ceas rau dar pana acum nu stiu ce-i aia rosu in gat sau muci si tot felu de chestii.Multumesc lui Dumnezeu nea pazit.Tu iti cunosti copii cel mai bine si simtul matern o sa te ghideze cel mai bine zic eu. Mai baga si tu ceva poze cu sandokanii tai si nu in ultimul rand si cu tine.
fatima spune:
dandusa, dianocica..... fetelor..credeti-ma ca ma doare sufletul si pe mine..intarcatul asta imi da niste sentimente de vinovatie..am sperat sa o intarc la Budapesta, treptat, pentru ca eram plecata toata ziua, iar la cursuri aveam pauza de 1 ora, in care ma mulgeam..dar n-am reusit..cand ma intorceam, se arunca pur si simplu aspura mea ca un lup flamand, desi era satula de mancarica..mi se rupea inima..sa astept sa renunte ea la tzatza..pai nu cred ca o sa renunte niciodata..si ce fac din octombrie cand o sa am lay-over de 1-2 zile sau sectoare de 12-14 ore? ma mulg in toaleta in avion? pai nici n-am timp....NU VREAU sa o intarc, dar TREBUIE..pana la 1 oct..deocamdata nu incerc nimic..poate aveti dreptate ca sunt niste metode cam barbare, dar ziceti voi altele, in conditiile in care sunt singura cu ea toata ziua si daca nu-i dau tzatzica plange pana se invineteste?
eva ioana (08.11.2006)
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Alessia de Adinazot
Ada Natalia de Bebinuta
Kaan de Leyla
Fatima, atat de mult mi-ar placea sa o mai alaptez pe Alexia!!! Mi-e tare dor de momentele alea! Daca mai ai laptic, nu-i refuza Evei placerea asta, te rog!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
marani spune:
Am dus urina la laborator, sa va povestesc:
mi-am zis ca-i pun punga sterila de recoltat dimineata la 5 cand o papa; dsoara s-a trezit la 6.30 sa manance;
bun...citisem pe forum de esecuri in a recolta urina in punga, in sensul ca majoritatea mamicilor gaseau punga goala si pampersul plin; o mamica recomanda sa se tina copilul in brate; zis si facut, pun punga si pampersul si de la 6.30 pana 8.30 cand se trezi o tinui in brate, eu stand pe pat;
se trezeste, bucurie mare...scot vesela pampersul, punga goala; sa mor, caci la laborator ma asteptau pana la 9.30; se ridica in picioare, se tine de tablia patului iar eu ma rugam si mai aveam un pas pana la a face matanii sa faca pipi;
nu trec 10 sec si vad ca uda patul, siroaie toata pe picioare; deja ma faceam in toate felurile ca nu am pus bine punga, cand ma uit: 100 ml pishu avea atarnand intre picioare, doamne ce comica mai era...si-i placea ca-i atarna si balanganea...
cam mult am scris pt o idee....
in alta ordine de idei, afara ploua torential, aseara am mancat doar un ciorchine de struguri, am rufe multe de spalat, luni ii fac gauri in ureche ca-i pune nasul la botez cercei, mi-e dor de-al meu sot si va pup pe toate!
Ajutati-o pe Sonia