Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
almo spune:
acum pe langa lucrurile pe care vi le-am scris mai sus si cu care ma pot lauda mai sunt unele cu care nu ma pot lauda si pt care am nevoie de ajutorul si sfatul vostru. si anume: nicole inca adoarme la san. se trezeste de cateva ori pe noapte pana in ora 12 cand adoarme doar la san. exista o singura exceptie atunci cand se treseste la ora 4-4.5, bea 180ml lapte si doar atunci adoarme la loc fara san, pana dimineata.
chiar si la somnul de amiaza doarme doar la san uneori cand e la plimbare adoarme in carut.
sunt ingrijorata deoarece curand trebuie sa incep lucrul si nu stiu cum o sa mai doarma la amiaza plus ca noaptea nu as mai vrea sa ma trezesc asa des.
va rog sa ma ajutati cu sfaturi.
7 luni
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album
Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
dianocica spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dianocica
laura mersi de intrebare. tu esti mereu draguta..eu, cand totul e bine, uit sa mai zic...sa multumesc de intrebare...sa mai arunc un pupic...d a fost ok azi, cred ca aseara era totusi de la dintisor. toata ziua a ros o jucarie si cred ca se cam iritase acolo, era un pic rosu..azi pare totul ok. sa vedem diseara...
.. adica eu nu sunt draguta????
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
nu citisem mesajele tale draguta foc, iti zic
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
dandusa spune:
Fatima,
am vazut-o pe Eva..,este superba..., a crescut si-i frumoasa tare...Felicitari pentru examene...,ma bucur ca te intorci la ceea ce-ti place tie ...,sa dea domnul sa fie bine...si sa va descurcati cu tz si Eva cu tati acasa...,ca tu sa stai mai linistita...
Dianarus,
esti minunata...,rezisti eroic...,imi pare rau ca aveti asa un program...,chiar vorbeam cu Teutz,azi de tine...,dar de bine...,te compatimeam cit de greu iti este...,offff,nu-i bai ca te plingi...,vezi bine cum ne vine rindul la toate...Te puuupam tare
Almo,
ma bucur ca ai mai trecut si pe la noi...,am vazut poze cu voi..,sinteti doua frumoase...,minunate pozele...,fericita familie...Am vazut ca ati fost in Romania,in Mai-Iunie...,ce-a mincat Nicole aici,daca tu nu stii de borcanele...?de curiozitate...Va astepam mai des pe la noi...
Kiki,
daca vrei si eu pot sa-ti recomand dr lui D...,chiar miine merg la ea la control...,este super de treaba...
Mirona,
zi-mi,zi-mi...sau daca poti trimitemi-l pe mail...,te rog...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
fatima spune:
almo, si noi suntem in aceeasi situatie..la 1 oct. incep munca..in timpul cursurilor, o alaptam decat dimineata, seara si noaptea..ziua o adormea soacra-mea leganata pe picioare, cu biberonul cu ceai, iaurt sau lapte..mie mi-a scazut considerabil lactatia, dar acum, ca ne-am intors acasa, am reluat vechile obiceiuri..adoarme si ziua tot la san..cu mine nu-i chip altfel..plange, ma trage de tricou, se lipeste de mine...si nu rezist..
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
dianocica spune:
kokorinooo hai ma ca nu era jap jap din ala dupa ceafa...era mai degraba din ala cu tras de obraji..vai ce copil frumos...vai ce tare e ala...imi venea sa o bat pe aia care mi facea asa cand eram mica....nu stiu cum da' nu mi a facut nici un nene asa..numai tanti...oare se ia?
onutaaaaaaaaaaaaaa si hai mai spune ne de tine...sau esti in concediu?
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
dianocica spune:
hai sa va zic una tare de tot: http://www.fishki.net/comment.php?id=24950
Va multumesc mult de tot, DAR:
* copilului meu nu-i este frig
* ii place sa stea pe jos
* n-o sa-l traga curentul, chiar daca nu poarta caciula
* apropo, copilului dvs. nu-i este prea cald?
* copilul meu nu suporta sa fie abordat de necunoscuti
* nu vrea bomboane
* nu-si doreste un fratior sau o surioara
* ii iubeste la fel de mult si pe tati, si pe mami!
diana si david 03.12.06
lizzy spune:
dandusa, merci ca ma vorbiti de bine
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
lizzy spune:
quote:
* nu vrea bomboane
diana si david 03.12.06
da-te-ncolo!!! tu traduci din rusa?!
apropo, sigur nu vrea totusi un fratior sau o surioara?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Mirona spune:
Almo si Kara mea face la olita - tot asa am pus-o si eu - rar - doar cand vad ca vrea sa faca kk. Dimineata si dupa somnul de pranz o mai pun pt pipi - dar daca nu vrea sa faca ceva acolo se arcuieste de spate si refuza sa se aseze - deci la noi ori face si sta ... ori se arcuieste de spate si nu o mai pun deloc.
Cu trezitul noaptea ... nu te pot ajuta ... am avut si noi problema asta ... singura si-a scos masa de noapte -acum accepta si apa la micile treziri pentru suzeta ... in rest - papa doar spre dimineata 5 -6 sau 7.
Fatima super printesa - am admirat-o cu placere. As fi vrut poate mai multe poze cu tine - ca mi-era dor sa te vad. Din pacate am facut deja turul prin tara si pe la nasii fetei - deci am trecut prin apropierea Ploiestilor ... nu mai stau acolo - s-au mutat de tot la Drajna de sus - la tara - asa ca nu v-am mai pus pe jar (pe tine si pe Roxana) sa ne intalnim ... si oricum erai plecata. Poate la anu.
Laura am hotarat sa-i dau si eu o cura de calciu la fata - ma gandeam ca-i dau 10 zile - de la mine putere - asa nici nu ma mai racaie piticu si nici nu ma cert cu Dani ca intep fata pt analize degeaba. Hotararea gata luata i-o comunic sotului - la care el pune mana pe telefon si suna pediatra - care tocmai ce voia sa ne propuna o cura de calciu de la 1 septembrie. Ei na - poftim cultura - cica in lunile de toamna si de primavara. Gand la gand cu voie buna. Deci ... cumparam calciu sirop si bagam si noi o cura de 10 zile pe luna.
vreau si eu sa propun o tema a zilei - pentru azi - pt maine - pt cele care stiu/vor/au ce sa-mi raspunda: copiii vostri imita alti copii - in general mai mari?
si acum sa detaliem:
noi ne petrecem majoritatea timpului petrecut afara - in parc cu alte doo pustoaice cu cateva lunisoare mai mari decat noi. Initial am crezut ca e coincidenta ... dar zau frate ca-s prea multe. Urca una treptele din fata blocului - HOP! si Kara ma cocoseaza toata ziulica cu urcatul lor (si-s 9 trepte mari si late), merge una in nisip cu lopatica - HOP! si Kara ma trage spre nisip si o alearga pe aia mica sa-i ia lopatica ... si exemple ar fi multe ... de fuga prin parc dupa minge ssau sticle de plastic v-am mai povestit ... dar azi a fost iar o faza tare ... o aveam pe una dintre ele in vizita ... dupa inspectia casei ... gaseste in bucatarie un bidon de 5 l de apa plata - mai era apa in el de o palma ... si incepe sa-l care prin casa cu ma-sa de cealata mana. Noi inca nu mergem la fel de bine cu o singura mana - cu doua alergam deja ... dar cu una inca suntem nesigure.
Ii si spun mamei fetei - punem pariu ca maine cara si Kara prin casa bidonul cu pricina?
Ei bine ... nici o zi nu a trebuit sa treaca - dupa somnul de pranz cine-si facea de lucru cu bidonul de apa in bucatarie? -> Kara ... numa ca nu prea putea sa-l traga dupa ea, nici sa-l ridice ... dar incerca si ea sa copieze fenta.
v-am tzucat
Miro
dandusa spune:
quote:
* nu vrea bomboane
diana si david 03.12.06
cind dai comanda,sa-mi faci si mie un tricou...,sau doua sa am si la schimb...,pentru mamicile din parcuri...,vecinele din bloc...si nu in ultimul rind pentru socra,matusa,cumnata...,da' sa scrie in romana,ca altfel..,n-am facut nici o afacere...siiii cu litere mai mari...si pe fata si pe spate...si pe dos...,daca se murdareste si n-am la schimb....,macar sa-l intorc...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta