Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetelor, ...ma simt mizerabil nici macar nu vreau sa folosesc cuvinte mari, ma simt de rahat.
Azi am fost la o noua pediatra care m-a adus la concluzia ca sunt varza ca mama, ca a mea bebita e distrofica din cauza mea (ma rog si a altora care-si spun pediatri) ...am stat mult 1 ora si un sfert si a zis ca tb vorbit 3 ore...mi-a explicat multe si marunte ca m-a busit si plansul ...eu o intrebam si o intrerupeam...s-a soldat cu datul meu afara din cabinet ca daca n-o ascult sa fac cum vreau eu...si eu as fi ascultat-o dar deja astepta cineva cu bebe de vreo 20 de min la usa...in final a zis sa revin sa continuam discutia. Clar a parut un pic dusa, eu mai mult decat ea ...dar dupa ce m-a balacarit eu tot cred ca totusi macar am dat de un pediatru care are ceva de zis si nu mi-a zis...ca altii...lasa dom'le copilul asa...da-i ce-i place sa manance si cat ii place si alte aberatii la un consult de 15 min superficial.

Acum ma simt naspa tare dar eu ...m-a dat afara pe usa intru pe geam si ma tin de capul ei si incerc ce mi-a spus sau ce-mi va spune ca am ajuns la concluzia ca de fapt nici undr nu m-a ajutat cu nimic.
Daca o sa ma simt in stare candva va voi povesti daca sunteti dispuse sa ma cititi (asculati) si sa constientizati ca e doar o relatare a ce mi-a spus si sa nu isc discutii contradictorii cu iz de cearta. SUNT VARZA, fara vlaga si-mi vine sa plang tare de tot.

Pisi mica astepta afara cu tati si era nnedormita de dim de la 7...a adormit in masina la 10.15...acum s-a trezit. Ma duc la ea poate imi recapat statutul de mamica buna si iubitoare!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mai Kikineata, dar ce s-a intamplat? Macar spune-ne din ce cauza ai ajuns cu pitica la dr.?
Si de unde pana unde a tras concluzia ca e distrofica? Ati facut analize ceva?
Stii cum e, invatam din pataniile altora...
Hai, te rog mult, bebita ta are nevoie de tine senina si in forta! De plans poti sa plangi, dar dupa aia sterge-ti lacrimile si cu curaj mai departe!
Te asteptam sa ne povestesti...nu-ti fa tu griji de discutiile in contradictoriu...ca alea sunt si foarte constructive.
Uite de la noi

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

In sfarsit, ne-am intors si noi..greu a mai trecut timpul..am numarat si minutele in ultimele zile..dar gata, a trecut..examenele le-am luat cu brio..a fost greu pentru toti..pt. socrela, ca era mai tot timpul singura cu maimutzica, nu se-ntelegea in nici o limba cu nimeni (cand veneam eu de la cursuri, nu-i mai tacea gura, saracuta..se descarca pentru toata ziua..)..numai in weekend , cand eram libera, ne plimbam prin Budapesta..ne-a placut, oras vechi si tare romantic..si ieftin..i-am luat o groaza de hainute..pentru tati, ca a fost singur acasa si ne-a dus dorul, a venit la noi dar doar pentru 2 zile..pentru mine, ca nu puteam sa invat decat noaptea, dormeam cateva ore, nici alea intregi, ca maimuta ne dadea scularea de cateva ori..si ma trezeam dimineata la 7..dar si pentru eva, care se punea pe un plans cand plecam..trebuia sa fug pe ascuns..apoi s-a prins, si dimineata sugea de nu se mai oprea..ca sa ma tina langa ea..da, inca n-am intarcat-o..nu m-am indurat..am alaptat-o dimineata, seara si noaptea, dar trebuie in urmatoarea luna, ca de la 1 octombrie incep sa zbor..dar gata, suntem acasa..ar fi trebuit sa plecam la mare ieri, dar am dat biletul, m-am vreau sa mai stau acasa, mi-era dor.. am facut si cateva poze cu maimutzica, am dus-o la zoo, a fost asa de incantata si bulversata de cate a vazut, ca-n ziua aia n-a dormit deloc deloc..hai ca incerc sa le pun acusica..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

KIKINEATA,in nici un caz nu esti varza ca mama,daaaaa????ai auzit????hai,descarca-te mai bine aici la noi,stii cat de mult ajuta!
FATIMA,bine ai revenit!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,

si eu as vrea sa stiu cum de-si permite o anume doamna dr. sa te faca "varza ca mama" - da ce? titlu de dr. iti da dreptul sa injosesti in dreapta si-n stanga? Eu zic ca titlul de mama spune totul - iti da tie niste drepturi -sa nu uitam ca o mama simte mai bine ce are nevoie copilul ei - sa nu uitam cate cazuri am citit chiar aici la noi pe topic despre intuitia mamei vis-a-vis de copilul propriu - eu cred ca as fi facut nitel scandal la aceasta madama si nu cred ca i-as mai trece pragu - cat o fi ea de stiutoare. Nu vrei sa mai ceri mataluta o parere?
Hai - plizzzz stergeti lacrimile si treci si povesteste-ne - sa ne facem si noi o parere despre cat esti tu de "varza" ca mama - cu ce gresisi mama atat de tare in fata acelei domne dr.
Fii tare!!!

Fatima bine ai revenit. asteptam pozele.
pentru sarbatoritii zilei de azi.
lorym cum mai stai cu ? asteptam vesti despre ele. pupam tare fetele.
dianocica, diana rus asteptam vesti si uram sanatate multa.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salut,

Dianocica,multumesc ..ma duc diseara sa si cumpar!Chiar ma gandeam..Dmic nu a facut niciodata febra sau rosu in gat,nu?Sper sa treaca si acum,sa nu fie nimic serios.Ai voie sa iei antibiotice daca alaptezi?

Dianarus,dar de ce e Marc asa sensibil,oare?Si eu am capatat fobie..nu mai stiu cum sa=l imbrac..mi-e teama de orice persoana se apropie de el..mereu mi se pare ca are nasul infundat si am ramas si cu reflexul de a-i pune mana pe frunte sa verific febra.
Off..sanatate multa..asa mi se rupe sufletul de puiuti bolnaviori..

Cred ca pluteste ceva in aer..atmosfera e in ton cu vremea vad...

Kikineata,detaliaza..descarca-te aici sa vedem si noi ce si cum!Nici eu nu cred ca esti asa mama cum spui tu!O fi aia mai nebuna!

A-deju,calatorie si concediu linistit la toti 3!

Sa mai spun ca a facut ieri 2 pasi singurel?!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kikineata de-a lungul timpului, in astea 9luni+inca 9 in burtica, mi-am dat seama ca am facut multe greseli. unele mai mari ca altele...muuulte. dar cred cu tarie ca sunt o mama buna pt simplul motiv ca atunci cand mi s-a spus ca gresesc-argumentat, evident- am recunoscut si am schimbat.

mai stiti ce inversunata eram cu ne-infofolitul copiilor? si inca mai sunt...cred c a nu stiti ca atunci cand d avea 4 zile am fost cu el la spital pt ca plangea tot timpul. noi stateam in maieu si pantaloni, el avea body flausat, pantaloni flausati si bluzita flausata peste . nu mai spun ca maica-mea il acoperea cu patura, sa nu-i fie frig...asta e asa...primul exemplu care-mi vine in minte,,,,efectiv nu ma gandisem la asta...in secunda in care mi-am dat seama ce faceam ..ati vazut si voi ce s-a intamplat...

nu te invinovati pt nimic. poate doar ca dai peste o gramada de tampiti nepregatiti care in loc sa te ajute, sa te informeze corect....nu mai zic....daca te ajuta cu ceva descaraca-te aici, si ajuta ne si pe noi sa nu facem alte tampenii...

chiar ieri ma gandeam cum a fost in spital....bai nene, nimeni nu mi a zis nimic. cum sa l pui la san, cand, cum sa schimbi un pampers, absolut nimic...daca nu erau cursurile alea la filantropia...plus ca nimeni nu iti explica cum e cu schimbarile astea 'sentimentale' ca sa zic asa...ce se intampla in capul tau, cum ca si el o fiinta, un om mai mic, cu aceleasi nevoi de afectiune ca si tine, poate chiar mai mult...sigur mai mult...cum ca el nu stie nimic din lumea asta si tu esti singura persoana care trebuie sa il ajute sa inteleaga ce se intampla in jurul lui....numai sfaturi babesti ca se invata in brate, ca se rasfata la 2 saptamani.....nimic despre nevoia de afectiune, de caldura...nimic...e un sistem groaznic ...refuz sa ma mai gandesc la asta...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

kikineata..toate te intelegem..cred ca fiecare din noi s-a simtit macar pentru cateva secunde depasita de rolul asta atat de mare si de important de mamica..doctora respectiva a exagerat, fara indoiala..si modul de adresare a fost total nepotrivit..descarca-te un picut, daca simti nevoia, si apoi vino aici sa discutam amanuntit ce anume ti-a spus..

uite si cateva pozici..[url=”http://s208.photobucket.com/albums/bb77/andreeadobrescu/budapesta/?action=view¤t=PICT0900.jpg”]budapesta[/url]

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Lavinia-eu vad prin parc mamici care dau danonino la bb-ii de 5-6 luni ,de cand am ramas insarcinata nu mai pap nimik de la Danone doar iaurturi naturale si bine am facut

felicitari pt primii pasi yupiii ce ti-am zis eu ca acusi o ia la goana si el

Laura-cum se mai simte Dani? nu ai dat cu nici o crema la fundulet?
uite multi pt voi
eu m-am trezit pe la 4 si nu am dormit pana la 6 restul casei sforaia si eu muream de ciuda

Dbunny-felicitari pt dintisor

M_monique-drum bun si distractie placuta

Ktrinel-Julia mananca singurica cu mainile? daca o las pe Antonia cu mainile in mancare nu o duce la gura o intinde pe haine i-am dat conopida cu cartof de la borcanel si nu a vrut deloc sa pape

A_deju-(sa nu ne auda Laura ) si Antonia doarme de la 22-23 pana la 9-9.30 dim dar cu o trezire spre dim sa pape

Dianocica-ce mai face Dmare?si Antonia a avut perioade cand se scarpina la nas si intrasem la idei am facut coprocultura si nu are nimik [omulet care rasufla usurat]
multi pt voi
noi nu am luat niciodata oscilo,unde il gasesc?sa-l am in casa pt orice eventualitate

Yagmur-felicitari pt mersul de-a busilea

Dianarus-e greu,multa sanatae si lui Marc si tie multa putere si rabdare

Tudor bb de Danita
Oana bb de Dia

Kikineata-cum isi permite "fulga aia "sa-ti vorbeasca asa nu cred ca nu esti o mama buna nici sa nu te gandesti la asta esti cea mai buna mamica pt printesa ta
parerea mea nici sa nu mai calci pe la usa ei

Fatima-bine ati revenit felicitari pt examene bravo tie ca inca mai alaptezi
f frumoase pozele

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fatima bine ai revenit. pupam eva si asteptam poze
diana uf, prichindeii astia...d doarme ziua numai incarucior. la bcuresti, ca vad ca aici il mai pacalim la un patutz din cand in cand. eu am renuntat la a-l mai muta..daca doarme bine in carucior..il las acolo..mai nasol e ca nu pot sa plec de langa el, ca nu l prind in centuri si mi e frica ca daca se trezeste pleaca...
la d e un pic mai simplu, de cele mai multe ori nu poate sa adoarma pt ca vede ceva si imediat se infoaie la el.....un bec, intrerupator, musca...astea s cele mai periculoase ...sper sa descopere odata si odata ca e totusi misto sa si adormi, sa te pui in pat si sa lasi somnul sa vina, sa nu te lupti vesnic cu el...sper sa treaca si faza asta cat mai repede...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput