Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
luly spune:
Mirona tubuletele de homeopate sunt in jur de 6 RON (majoritatea) cele de la Boiron iar cele romanesti cred ca tot pe acolo.
Dar repet si eu ce a mai zis Ralumat - tratamentele homeopate sunt personalizate. E adevarat insa ca sunt si cateva remedii ce pot fi generalizate (v. oscilo) si probabil ca mai sunt si altele ca am vazut ca au mai aparut niste tipuri de medicamente homeopate in farmaciile alopate.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
Yagmur spune:
Hehehehe, uite cum am prins eu scutecul
Ieri Luca a mers in patru labe ptr prima oara, dar numai cu dadaca Olimpia de fatza... cand am ramas doar noi 2 nici nu s-a miscat - asta este, ea este bunica lui din Cluj
Dianocica, sper sa fie de la dinti; si Luca e marait si sper ca este de la dinti....
Eu nu stiu ce sa mai fac sa ma simt odihnita... nu se mai poate; abia ma trezesc dimineata, la job sint zapacita; nu-mi doresc decat sa dorm si eu ca omu' macar o data; poate la iarna cand ajung acasa si ma duc in alta parte sa dorm
Luca a papat ieri mamaligutza cu branza si iaurt dar dupa 2 ore urla de foame... mananca la greu orice ii dau... (rectific: ce ii da dadaca....)
Am mai pus cateva poze cu el pe link si maine sper sa aduc aparatul la job sa pun poze si cu el ciopartit de prietenii mei (incercare total nereusita de tuns)
La Mult Ani fulguietilor de ieri si astazi...
Ma duc sa imi beau cafeaua si sa ma trezesc..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Laura13 spune:
salutari mamici!
atat eram de obosita azi noapte ca am adormit la 3! sa va zic cum sunt acum????? in Iasi ploua, ploua si iar ploua. asa ca starea aia super se mentine
dianocica cum ati dormit?? a mai trecut maseaua? d a mai facut febra? il tzuc tare tare. cat despre viermi....si dani z avut o perioada cand se scarpina de zor la nas, am intrebat pediatra si mi-a spus ca la varsta asta si la ce papa ei e fff improbabil. oricum multa sanatate, sa ne tii la curent
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
chinico spune:
Buna dimineata.
Una bucata rugaminte. exista candva undeva o carte cu idei de jocuri pentru bebe.
unde e?
si daca nu mai e si o are cineva, nu-mi faceti un pustiu de bine si mi-o trimiteti pe mail? pcristiana@yahoo.com...please..
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
dianocica, te inteleg perfect cu maraiala pe care nu o intelegi. traiesc in fiecare zi/noapte acelasi cosmar, uneori ma gandesc cu groaza ca vine seara si daca o fi mai bine sau mai rau.
de cca 1 luna AVEM CEL MAI NASPA PROGRAM:
seara la ora 10 ianis se duce cu tati la nani, moment in care in sfarsit se face liniste si marc poate adormi. leganat in carucior e singura varianta. ma gandesc sa-l invat direct singur in patut, dar chiar nu e momentul acum, trebuie intai sa-si revina ca e tare nasol... uneori urla chiar si asa in carucior, inexplicabil... moment in care eu ma gandesc instantaneu ca are iar otita (asa facea atunci)... il linistesc in brate, il pun iar in carucior, adoarme in 10-15min de plimbat prin sufragerie, il mut in patut. de la 10.30pm pana la 3am se trezeste de 2-4 ori. cand e doar de 2 ori e minunat. apuc sa atipesc. daca depaseste 3 ori la a 4-a oara il chem pe alin ca nu mai pot. de fiecare data il aduc jos in sufragerie, il plimb iar 15-20 min, adoarme, il mai las 10 min si-l duc sus la el in pat. la 3-4 obligatoriu cere lapte. asta e valabil de 1 luna, pana acum max bea apa noaptea. acum degeaba incerc apa, mai mult il enervez si lungesc povestea. asa ca ii bag direct bibe, iar dureaza cu totul 30-40min pana ma pot intinde din nou. la 7 da trezirea finala. el fresh eu gata sa-mi bag cofeina in vena si s-o iau de la capat.
si toate astea pe fondul unor stari de rosu in gat/viroza/raceala sau mama naibii ce-o fi. cateva zile e bine apoi iar e ceva viroza pe el. mereu stau cu frica in san ca starile lui de agitatie/plansul/nasul infundat/suieratul sunt semne de boala, sau semne ca se complica raceala in bronsita/otita/pneumonie. ba e transpirat, ba ii sunt reci manutzele sau picioarele. nu mai stiu cum sa-l imbrac, mai ales noaptea. mereu mi se pare ca ceva nu e ok.
cu papa stam destul de prost dar nu ma plang, stiu ca poate fi mult mai rau. inghite tarziu, sta 1 min cu fiecare lingurita in gura, dureaza masa intre 30-60 min, tre sa facem spectacol sa deschida gura, DAR cat de mananca. si bea neaparat 6-700 ml lapte/24h (seara, noaptea si dimineata).
nici ziua nu doarme legat mai mult de 30 min. il mut iar in carucior si il readorm, altfel nu s-ar odihni deloc.
starea lui de agitatie si trezirile dese... maraiala continua, mofturile la masa... incerc sa-mi spun ca sunt dintii, desi nu vad nimic umflat. pt trezirile dese iar zic ca-s dinti sper sa fie asa. ca astia or iesi candva si m-oi odihni si eu intr-o buna zi.
e o perioada grea... de cateva saptamani multe mamici se plang... bucurati-va de sanatatea copilului, asta e cea mai importanta. gasiti echilibrul intre starile de agitatie ale copilului si rabdarea, oboseala, nervii vostri... deseori imi vine sa-mi iau campii. dar incerc mereu sa-mi spun ca daca e sanatos, restul trec candva...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
OanaCat spune:
Buna Dimineata
Imi pare rau ca nu mai apuc sa mai intru pe forum sunt rupta de oboseala dorm cateva ore pe noapte daca le apuc si pe alea, ziua ma iau cu treaba, cu Nico care nu vrea sa faca nimic singurica si uite asa imi trece ziua.
Dandusa La Multi Ani! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de bb. M-am trezit cam tarziu este adevarat.Esti nascuta in aceeasi zi ca sotul meu.
[red][/red
Nici acum nu ne-au dat dintisorii dar incepe sa se ridice de-a busilea face un pas si cade pe burtica.
I-am schimbat lapticul ii dau Nan acum, nu mai vroia sa pape nimic nici lapte si doctora m-a sfatuit sa-i schimb laptele de atunci papa fata mea si cate un castron de mancare la o masa si desert.Nu imi vine sa cred.
In rest nu am mai facut nimic m-a lupt toata ziua cu Nico cum am mai spus.
Va pup mamici si bebei si promit sa revin cat mai curand.
Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
danutz spune:
Neatza!
Tocmai intrasem sa ma plang de agitatia lui Rares, dar cand am vazut prin ce trec Dianarus si Dianocica...mai bine tac!
Fetelor, multa multa putere sa treceti peste momentele astea grele, or sa fie sigur si zile mai bune!
Yagmur, si Rares e super agitat si eu pun asta pe seama dintilor, sta sa iasa nr.5- incisiv lateral. Felicitari pentru mersul de-a busilea a lui Luca! Stai calma ca abia acum incepe distractia...ti-ai eliberat mansarda pe jos...ca nu de alta dar Luca tre sa aiba loc de manevre!!!
Cat despre oboseala...idem si la mine! In fiecare zi numar zilele cate mai sunt pana la concediu...si e tare lunga numaratoarea! Seara, dupa baia lui Rares, pic lata, de parca as fi tras la jug! Si oricat as dormi (a se citi maxim maximorum 8 ore/) tot obosita ma trezesc!
Las' ca se face acusica iarna si vii tu incoace, lasam plozii pe unde apucam si mergem la un vin fiert la Cafeneaua Actorilor!
A-deju...spor la bagaje! Ai sa vezi ca motanuui o sa-i placa deplasarea!
Fug la munca ca deja s-a facut coada...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
La multe lunisoare piticilor care azi sunt mai mari cu o luna:
Octavian de p_onu
Tudor de Danita
Oana de Dia
Nici nu mai indraznesc sa zic ca facem chef...sper ca Oana e bine, ca Danita sa nu mai fie asa scumpa la vedere si ca p_onu sa mai bage un ochi si pe aici!
Cum e cu intalneala de vineri? Musai in Herastrau? Ca e cam departe de noi...Ma gandeam sa dam si noi o fuga asa pe la ora 7 seara...ca nici o sansa mai devreme!!! Asta daca lu' taica-su o sa-i treaca supararea ca a mancat Dinamo bataie( e negru...nu vorbeste cu nimeni!!!)
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danita spune:
dragelor , avem 9 luni !!! uneori nu imi dau seama cand au trecut, alteori parca imi amintesc zi dupa zi ... oricum e super !!!
sa ne traiesti dragul nostru si sa ai parte de ceea ce mami a visat :)
pupici la fete si multumim de felicitari !
D