Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Lili de la mare, nu stiu unde sa-i raspund "talibanei" in termeni teologici: " nu judeca sa nu fii judecat, si vezi-ti de pacatele tale! maniera in care a scris este total deplasata si nici un preot nu va spune sub aceasta forma! daca nu te doare de durerile altora macar ai bunul simt sa taci si sa te rogi in liniste sa iti temperezi cuvintele. Nici un om nu este fara pacat! Nu osindi ca sa nu fii osandit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai, io am beut niste bere si sunt expansiva si pansiva. Asa ca ma desfashor.

Ma lasatz cu tampeniile spuse de habotnici? Pe mine m-a intrebat un imputzit de popa la 18 ani daca m-am culcat cu prietenul meu si, cand am zis hotarata ca nu, a plusat si m-a intrebat daca ma masturbez... eram fata mare, sfioasa, tineam toate posturile si aveam un ascutit simt al penibilului - l-am facut nesimtit si pervers sau ceva de genu' in mijlocul celebrei Antim (unde isi taraie barba si acum probabil nemernicul pervers cu pricina) si am promis ca de atunci nu am sa ma mai duc never in vreo biserica - m-am tinut de cuvant, cum ii povesteam lilimicului pe mess, de 12 ani sunt nespovedita. Nu cred ca spovedania are rost, cata vreme cand pun capul pe perna sunt impacata ca am facut tot ce am putut pentru BINE si cata vreme relatia mea cu Dumnezeu e pe verticala; nu am nevoie de intermediari. Eu nu tin post. Eu spal cand e sarbatoare in calendar. Eu injur toata ziua diverse chestii si uit imediat dupa aia supararea. Eu nu ma rog decat pentru altii, extrem de rar pentru mine, si atunci ma rog sa am putere, discernamant, vointa. Cred ca Dumnezeu e JUST si INTELIGENT. Iubesc un Dumnezeu care merita sa fie iubit. Cred intr-un Dumnezeu care ne-a dat viata si libertate si a carui judecata este ca a mamei pentru copilul ei. Nu pot crede intr-un Dumnezeu cretin si violent si sangeros, imi pare rau, dar de multe ori perceptia oamenilor despre Dumnezeu e o blasfemie tocmai pentru ca ii atribuie trasaturi de retard megaloman si dictatorial. Cum poate cineva sa il batjocoreasca pe Dumnezeu, o fiinta SUPREMA, un CREATOR, in halul asta? Cum sa-si permita un nimic, un bob de nisip, sa atribuie CREATORULUI meschinariile astea? Cum sa fie Dumnezeu meschin, redus, vanitos, stupid??? Ce kkt e asta cu ispasitul pacatelor de catre un suflet fara vina? Ce idiotenie infecta... Cum isi permite un om sa aiba pretentia ca stie ce gandeste, ce intentioneaza Dumnezeu? Ma doare capul...

Asa ca ma duc sa ma culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, io tot mai mult tin la tine, pe zi ce trece!

CONCHITA, foaaaarte urat din partea ta! N-am stiut ca si PM-urile se penalizeaza. Noi ne asteptam sa fim puse pe coji de nuci la colt!

Sa stiti ca in mod neasteptat, cazul lui Edi a fost aprobat si trecut la umanitare.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ma duc si eu sa palesc o bere si sa hranesc dulaii, si in pat cu mine!

Noapte buna, somn usor la pitici si mamici.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa fata tu chiar te-ai dus la culcasheala???

aidi spune drept!

Io ma gandeam sa mai dau un rand de brRC ...

subscriu celor spuse de tine!

dupa cate bericioaice zici ca esti la momentul adevarului acum?

haha ma tineam sa-ti spun ..bericitari...aaaa pardon felicitari pt gargare...istucan... Arianna ...printzesa cea dragutzaaaaa! Zau ca poti spune ca e o grasutza... 8.800??? hehe cam atat cred ca are si Margicutza meeeee
.

aidi poop fete cucuiete!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

lala77, bine ai venit cu bebelina in clubul stelutelor. Sa va traiasca bebelina, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

quote:
Cristiana:
Bunica, fie iertata, avea o vorba cu care nu eram niciodata de acord: "capul ce se pleaca, sabia nu-l taie", poate ca avea un dram de intelepciune pe vremuri, acum mi se pare deplasata.

Cristiana, cu vorba bunicii tale nu era de acord nici Danil Sihastru cand a continuat cu "dar in umilinta, lantu-l inconvoaie/ Ce e oare traiul daca e smerit/ Sarbatoare-n care nimeni n-a zambit?"

Liliana, bine ca salvai tu mesajul ca nu apucasem sa il citesc!
Cu cata usurinta merge si se ridica in picioare Adam!
Sigur Eva nu va face asa ceva peste o luna. Ea nu stie decat sa stea pe spate si sa isi ridice funduletul de zeci de mii de ori pana cand cineva vine sa o puna in fundulet. Si daca vrea sa ajunga la ceva ce o intereseaza se deplaseaza prin tarare pe spate cu capul inainte.
Dar asta sa fie baiul. Sanatoasa sa fie si sa vedeti ce mers de gazela o sa aiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, multumim de intrebari si pareri. Bubitele de pe mana aproape s-au dus cu pudra de baneocin deci cred ca asta arata ca sunt de la transpiratie sau saliva (sta non stop aproape cu manuta in gura). Azi noapte a tusit ff putin si i-am dat apa si i-a trecut (are nasul infundat si respira pe gura si atunci si pe mine ma ia tusea), vad ca dupa chiftelele de ieri nu a mai avut scaune, Doamne ajuta!
Supa???? Vai, dar Matei lesina cand vede supa .... n-a mancat-o niciodata si nici nu cred ca o sa vad prea curand minunea.
Stii de ce imi era frica atunci cand ai zis de alergie? De banana. Dar are deja vreo 2 luni de cand mananca banana, zic ca facea urat pana acum.

Aseara am experiementat si noi jelit rau de dinti (cred). Nu e placut.

Multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Cata, ce ma bucur ca ii trec bubitele lui Matei, asta e veste buna! legat de banana, stai sa vezi daravela. am citit azi ca cica se stropesc cu fumigene alea din import, si ca substantele astea trec prin coaja! acum, nu stiu daca asa e regula si in Ro, dar eu am intrat in fibrilatii cand am citit, pentru ca exact in ziua cand i-am dat banana, Sonia a facut o iritatie de piele in zona burticii...cica sa cumparam organice! capiez de cap, prea multa informatie si prea contradictorie. citeam intr-o carte azi ca sa dam cartofi si morcovi dupa un an, in alta carte cica putem incepe cu morcovi, da' cruzi. pe net cica sa ii fierbem la aburi. sa nu ii fierbem si sa folosim apa aia sau sa facem suc din ei inainte de un an, asta stiam, ca din cauza de nitrati. dar despre restul sunt absolut confuza, dupa cine ma iau? ma impusc.

Messa, ai perfecta dreptate, mesajul ala a fost suuuuper deplasat, nu stie nimeni cum judeca Dumnezeu. mi s-a facut pielea de gaina cand am citit, cum e posibil sa spui asa ceva unei mame care a trecut prin chinurile iadului crezand ca isi pierde copilul????

Maryela, ai introdus carnita pana la urma?

p.s. berea ingrasa, Alinuk. :-))

mey, ce e aia "istucan"?

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Multumesc tuturor pt. primire.

Mediterana:Alice mananca dimineata, pe la 8.30 un biberon cu lapte (nan2), foarte rar mai mult de 120ml+ un fruct( para, piersica,ananas,caise, prune,etc); la 12 papa supa de pui sau ciorbita (de pui, vita sau zarzavat)+felul doi ( pilaf cu pui, spanac cu galb. de ou, piuree de legume, cartofi copti, cu piept de pui sau ficatel)+ un fruct; la 16 mananca branzica Fagaras cu fructe sau fulgi de ovaz cu iaurt, sau iaurt cu fructe ori gol(dupa chef). Pe la 8.30, dupa baita mancam cereale Humana cu lapte inclus si daca nu ne saturam mai mancam un fruct pasat,apoi dormim pana dimineata la 8.Mai bea de-a lungul zilei zeama de la 3-4 portocale si putina apa.Nu i-am dat niciodata paine,biscuiti, gris, zahar sau sare.Mie mi se pare ca este mancacioasa dar nu-i dau nimic de care nu are nevoie si care ar putea sa o ingrase peste masura. Voi ce credeti? Ma necajeste putin ideea ca nu mai bea lapte, in schimb mananca iaurt si cate 500gr la o masa, asa ca eu sunt oarecum multumita de evolutia ei, desi toate prietenele mele au avut copii cu greutate mult mai mica decat a ei si toate imi spun ca e prea grasa.Bine ca-i sanatoasa, n-a avut niciodata febra, diaree,nimic. Pediatrul spune ca arata bine si atat; nu pare ingrijorata asa ca nu-s nici eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

neatza..

hehe Conchi istucan e ceva gen Arianna..adicatelea un botz pretzios care cere atentie... io mai mult de atat nu'sh sa ezplic...poa ca tz-a ezplica muma de istucan...

apai si daca ingrasa ce... pt asemenea disertatii merge acolo o shunculitza in plus ca o doboram rpd cu o sala ceva...

Noi suntem bine, ne jucam, ne deplasam care incotro (evident nu ca premiantul de Adam ) vorbim pe limba noastra, dormim bine si halim la fel de bine!!
Ieri am introdus iaurtelul...v-am zis iaurt cremoso de la Milli, iar de poimaine o sa bagam si ficatzelul... sa te tzii mancat de ficatzi de acum!!!

aidi zi buna si poop fete cucuiete!

ma bate un gand de Cismigiu...daca azi o lalali maine sigur avem intalneala in carciumioara unde s-o facut mare fimiu! Asa zice tasu ca m-a prins ce fac io in parc... plimb gupil 15 minute si apoi la terasa in carciuma.... cica... Auleuuuu pai in carciuma ai crescut tu gupil asta???

cam da!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput