Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am fost de dimineata afara si cand am venit si m-am protapit in fata PC-ului ...ce sa vezi? ce sa vezi? Lumea se calca pe tastatura sa isi scrie rautati, care la subiectul cu Edi, care l-a subiectul Soniei, unde am fost pe faza "la minut' cum s-ar zice...

Poate ii inteleg pe moderatori, poate nu, ca nu stiu prea bine cum ma cheama...dar totusi, unele strigaturi facute in dorul lelii doar ca sa se arate mai sefi..nu le meritam! Si nu cred ca vreunul din noi isi apara categoria muncitoaresca din care face parte asa cum a facut-o Duamna Doftor...

Si mai cred ca daca tot modereaza si cenzureaza primele mesaje scrise de 1 persoana, ar fi putut sa nu ii dea drumul dinstart la acest mesaj, adresat Oanei (mama Soniei, si nu numai): Omuletul cu numele de Sonia a fost trimisa de Dumnezeu pentru plati unele pacate ale parintilor, bunicilor, etc. pana la a nua generatie in urma. A fost si o ocazie pentru multe suflete de a face milostenie. Sa le fie primita! Dar in acelasi timp este un avertisment pentru ceilalti parinti. Daca va iubiti copiii si vreti sa nu va plateasca ei pacatele, mergeti la preoti duhovnici buni, la manastiri (numai in Bucuresti sunt destule: Petru Voda, Antim etc.), si va spovediti, spalati pacatele, cautati sa faceti faptele fiilor lui Dumnezeu, platiti pentru pomenirea celor adormiti si iertarea pacatelor lor. Ce ziceti, un prunc poate ridica un sac gol? Sigur! Dar unul plin cu nisip, cam de 5-7 galeti? Il va strivi. Vedeti, acesta e sacul parintilor cu pacate. Lasati avorturile, rautatea, fumatul, alcoolul, mandria, desfranarea. Dumnezeu sa va dea sanatate sufletelor si trupurilor tuturor! Sa inteleg ca daca mai devreme criticam un doctor, acum persoana in cauza e preot??? Io cred ca de la caldura li se trage, zau! ca prea spun unii rautati gratuite...

Campania mea umanitara e in ziua a doua de asteptari si nu pot face nimic. Cica adminii aproba sau nu, si acum tatal unui admin este grav bolnav si intra mai greu... restul...nu stiu!

Si ca sa va zic ce nu pot scrie dincolo la subiectul lui Darius: am primit raspuns din germania, acelasi dr care a operat-o si pe Sonia: operatia la inima costa 34 mii euro, desi omul nu a inteles inca ce defect are copilul , apoi se poate intoarce in tara, dar dupa mintea mea vor nimeri iar la Budimex si nu am rezolvat nimic; Darius dupa interventie va ramane cu traheostoma si gastostoma si nu il poate lua acasa. Conditiile de infectie sunt mari si grave. Sunt putin desumflata, as vrea sa ii scriu doctorului pe sleau care-i buba, sa intreb daca il pot tine acolo pana elimina si cele 2 piedici, la intoarcere sa nu necesite reinternarea la Budimex...voi ce ziceti?

si acum vrea sa vi-l arat pe www.metacafe.com/watch/789720/" target="_blank">Adam obosit

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

messa
, acum am banuit ca d'aia moderatorii reactioneaza asa dar totusi...ma rog, nu e treaba noastra pana la urma.

conchita, multam de aprecieri (btw, cubul e de plastic, e usor rau si se apuca tare usor). asa deci, tu esti intigatoare la scandal? (ca-s citi avertismentul)

cata, ma gandeam sa-ti spun cumva sa-i faci lui bb niste inhalatii, aerosoli etc, poate-i ies mai bine mucisorii. alte idei n-am. sa ne zici ce parere are si nenea dr.

in rest, toate bune

edit: bine ai venit lala!!!
mey lili, ma intristez de fiecare data cand citesc despre Budimex - e chiar atat de rau pt Darius acolo? pt ca pediatrul nostru e acolo si toate experientele cunostintelor si ale noastre legate de spital sunt ok. dar recunosc ca de noi s-a ingrijit exclusiv dr Stanciu si asistentele de la et 7, apoi la ORL cand am operat-o pe Taisia si cam atat. oricum mi se pare tare trist...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, am cetit si io postarea aia, asa cum zici, la minut, caci au sters-o. Dar totodata au sters si replica MESSEI, fapt care mi-a cam mirosat a abuz...

Sa-l vezi pe David ce spirt e, si abia ce a dormit un pic in timpul zilei. Bine ca doarme lemn noaptea.

Da, GIO, cred ca si CONCHITA a fost obraznicutza!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

bebebia si lala -bine ati venit! mesajul lui bebebia nu-l vad nici eu.
lala - am tras concluzia ca bb e fetita, dar nu vrei sa fim sigure, sa ne spui tu cum se numeste? daca vreisa fii trecuta pe lista listelor atunci spune-ne si cum ai nascut?, la ce ora? scorul apgar? vezi si tu ce ne mai intereseaza inlista de mamici pe prima pagina.

gio - sa nu ma intelegi gresit: poate Budimex, sectia de ATI este ultra moderna, insa doar pentru o operatie ce costa 34 mii de euro nici eu nu m-as duce (sa nu-i spuneti asta Madalinei). Ea isi doreste sa plece din tara si sa faca si recuperarea tot acolo, asa incat la intoarcere Darius sa fie cat de cat OK, adica fara sa necesite spitalizare, sa il poata lua acasa. Nemtii ii asigura o catetterizare care costa 1700 euro (ca daca dr de la Tg Mures nu a facut-o, nu inseamna ca nu ne trebuie, doar ca aici era gratis) si o spitalizare post operatorie. Apoi daca din pct de vedere al inimii este ok, il trimit in tara sa se chinuie mai departe cu traheostoma si gastrostoma...asta nu vrem

chiar nu stiu ce sa fac!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, scuza-ma ca ma bag, la Cluj ati incercat? Danielafun mi-a spus ca sunt niste conditii incredibile acolo, poti sa iei legatura cu ea.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

ylilimic : mersi pt. primire
Intr-adevar, este fetita, o cheama Alice si s-a nascut prin cezariana, intr-un spital din Bucuresti, dupa un travaliu de aproape doua zile (n-a fost sa fie), pe data de 21.01.2007,la ora 21.45, cu o greutate de 3850 gr, lungime 55 cm, scor Apgar 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lala, bine ai venit!

Lili ... ce sa zic, te-am sters si pe tine de pe lista de Craciun, ca pe Kate si Marina deja le-am sters de mult. Faaaaataaaaaaa ce merge Adam in 4 labe si ce sta in picioare!!!!!!!!!!!!!!!!! Dupa doua oreeee??????????????? Incredibil. Ce sa mai, am inlemnit pe scaun cand l-am vazut. Si e mai mic decat Matei. Iar imi pun fel de fel de intrebari.

Conchita, alergie zici? Oare la ce ca nimic nu i-am bagat nou in ultimul timp ... Dupa cat timp se manifesta alergia la ceva? Imediat?
Sa vedem ce imi zice maine nenea dr, va tin la curent. Deocamdata am ramas la 4 scaune, ultimele doua tari, chiftele asa ... si mancat bine baut apa grup, stare generala buna asezonata cu tuse si stranut.

Daaaaaar, sa va zic ce sperietura am tras (Lili stie, ca deh, ea le stie pe toate). Ii dadeam sa manance de pranz si cum ii dadeam io acolo orez cu pui si ma bucuram ca mananca, incepe sa ii curga sange din gura. Nu va zic cum am facut ca sunt sigura ca va inchipuiti. Fuga la baie. Il uitasem pe Matei in scaunul de la bucatarie. Inapoi la bucatarie. Tot fuga, luat Matei (total intzepenit ce o avea ma'sa de nu ii mai da mancare si il smulge asa si il arunca in chiuveta), scos in disperare piureul din gura sa vad de unde curge sange. Curgea de la dintele din dreapta sus. Maaaaama, da ce curgea asa ca la robinet. In fine, s-a oprit, nu va zic cum tremuram, Matei tot fata aia de "ce te-a apucat" o avea. Am inviat si io si i-am dat niste lapte cu calciu carbonic in el.
Aventuri ce sa mai.

Lili, no comment la mesajul ala ... nu cred (adica sper) ca e scris de un preot. Mai degraba de un habotnic care si-a gasit cel mai prost loc sa practice o religie prost inteleasa intr-un mod total imbecil. Si mie imi place sa merg la biserica si sa ascult predici si eu sunt de acord ca nu e bine sa faci avorturi si altele dar ca sa pui problema astfel intr-o asemenea situatie ... mi se pare de neimaginat. Sa ii fie rusine. Sa ma ierte Dumnezeu dar mesajul asta mi-a aratat in fata exact babele alea cu batic si fusta lunga care emit reguli in stanga si in dreapta dar se vede rautatea pe ele. Uite din cauza unor astfel de oameni nu se mai duce lumea la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Lala draga, scrie te rog ce-i dai de mancare voinicutei tale? Peste 10 kg, cred ca esti in top la fetite!
Condoleante Adela!
Lili draga(Lili de la mare cu cei doi pitici), bravo pt. tot ce faci!
V-am tot "cetit" desi nu imi vad capul de treburi, asa ca telegrafic scriu:
1. eu am incercat sa respect cantitatile pe care voi le tot scrieti-dar la copil ii era foame. Asa ca fierb un cartof mare, un morcov mic, dovlecel, putina mazare, cateva pastai de fasole,conopida un pic de carne de pui, curcan sau vita. Le pun in blenderer etc
fructele si legumele v-am mai zis ca-i plac toate. Lapte dimineata 210 ml-bea cam 180. Seara pe la ora 20 cam tot atat, se trezeste apoi noapte de noapte pe la 2 sau 3 si ii dau aceeasi cantitate, plus la trezire...important-nu-i place prea cald ci aproape rece!A, daca cumva e la masa si vede pe farfurii mancare(desi doar de maxim 20 de minute a mancat foarte bine) striga pana ii dau ceva... o iau in brate si deschide gura mareeeee.... ce sa va spun? mi-e rusine cand sunt musafiri ca pare nemancat copilul!
nu-i place caldura. Pe 1 septembrie face 7 luni-8.300 kg, 69 cm.
inca nu are nici un dinte. O pun in premergator si ii place tare mult. De cateva nopti e cam scancita, probabil durerile de la gingii... poate si caldura...asa ca am pus aerul conditionat la 24 de grade.In tot cazul-cand e treaza nu mai pot face nimic...is rupta seara.Pt. cele care v-ati gasit bona cumsecade-sunteti norocoase! E necesara!!! Imi caut si eu pe cineva cateva ore pe zi ca altfel o iau pe aratura...V-am pupat si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Ce mai stiti despre fetele nordice? Mariana_1976? Mi-e tare dor de ea...mai scrie pe undeva? cum s-o descurca cu patru pitici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by cristiana70
Da, GIO, cred ca si CONCHITA a fost obraznicutza!

"vehementa" pe forum si "obraznica" pe PM. ca deobicei, de fapt. :-)) care decat ca de-aia nu-mi mai esprim eu ideile, ce satz spui.

Gio, nu conteaza ca e usor, e maricel, deci performanta Evei tot ramane. ei incep sa manipuleze obiecte asa mari mai pe la 8-9 luni incolo cu dexteritatea Evei.

Cata, io sper sa nu fie nimic, nici alergie, nici infectie!!! dar io-s obsedata cu alergiile si daca ma tot uit dupa iritatii si diaree, cand aud la altii primul gand asta e, de alergie. se poate manifesta de la imediat pana la 7 zile, din cate stiu. hidrateaza-l bine, da-i ce ii dai tu de obicei sa bea si sper sa fie ok. daca zici ca acum are numa tuse si stranut, atunci nu e alergie. :-)) supa ii place? poate o supica buna si calda sa-i ajute la stomacel?

Lala, bun venit.

Lilisorule, dar Madalina ce spune? ea la ce varianta ar subscrie?

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput