Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cristiana, mie mi-a sters (logic) postarea, dar eu am salvat-o, evident (era clar ca o sa o stearga, ce nu ne place, stergem, nu, n-a existat, asa-i?), si o postez cu citat aici, pentru ca eu am spus acele lucruri, mi le asum, vreau avertisment pentru ele si vreau sa ramana ca dovada:

quote:
Originally posted by Messa

Duamna modelator Witchie, tzin sa va felicit pentru alegerea nickname-ului, vi se potriveshte cu prisosintza, deshi ar fi fost mai nemerit nediminutivat... Putetz sa-mi datz shi avertisment daca va face placere, dar a fost oportun sa va felicit chiar la acest topic, unde atz dat dovada de atata caldura, prietenie, intelegere, rabdare shi compasiune pe sistemul "bota-n balta" nu o data, ci de doo ori, chiar daca incepusetz cat de cat bine. Eu una, sunt deosebit de extraordinar de incantata ca s-a infiintzat Politzia DC mascata in trupa modelatuare. Ideia ie ca daca vretz sa facetz dreptz-culcat cu boboru' forumist, macar spunetz asha, sa se-nroleze numa' cine vrea, nu dezinformatz cu tecstele alea cu "caldura, prietenie, sustinere, empatie, compasiune" etc.

Cat despre duamna (acu aflai, shi doftor) modelator Sheannamp, nu se mai puate adauga nika in plus fatza de ce zise doina_cel. Subscriu intru totul.

Io atata am avut se spus pe tema asta, shi tuate aceste fiind zise shi gruaznic de agramatical scrise intru emularea tonului pe care se doresc a fi cetite, nu mai am a pomeni nimic pe tema asta shi in ceea ce va priveshte pe voi modelatorii, cei dotatz cu sfichi la limba si interfatza de avertizare, de acu' incolo.

Cer scuze moderatorilor care afiseaza o atitudine corecta, impartiala dar, in acelasi timp, umana, calda si empatica fata de userii forumului. In mod absolut evident, ceea ce am scris mai sus nu li se adreseaza.

Am scris mesajul de mai sus la topicul "Trunchi arterial comun" ca urmare a interventiilor repetate si neoportune in situatia respectiva a doua moderatoare ale forumului DC, Sheannamp si Witchie, care, dupa parerea mea personala, pe care, constitutional, am dreptul sa mi-o exprim, au actionat in contradictie cu sistemul de valori sustinut si promovat de site-ul DC. Au dat dovada de intoleranta, sarcasm, ironie, raceala, nepasare exact intr-o situatie in care era nevoie de intelegere, tact, seriozitate, cadura si compasiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

messa - eu am o experienta f placuta cu duamna dr stie-tot care mai avea putin si ma facea mama denaturata cand am scris la un subect' cum a scapat Taisia de amigdalita pultacee fara antibiotic. NU E POSIBIL DOMLE' recunosc acum ca AM MINTIT CU NERUSINARE

bebebia
, si noi luam remedii pt dinti, am luat ceva din Germania, stai ca acum ma duc sa vaz cum se numeste.

Revin (intre timp am salvat si chiftelele de la incinerare) - OSANIT.

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai Messa, am ramas "sidefata" vorba unor glumeti pe la teveu de "caldura si compasiunea" moderatorilor la acel subiect. Interesant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, ziceai tu ca Batista Bebelusului irita mucoasa. Si asa nu o mai pot folosi ca Matei tremura de frica la aspirator. Tu ce ii faci la bebe daca are nasul infundat. Ca Matei abia mai respira pe nas. Respira pe gura si tuseste din cauza asta in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Am discutat cu Witchie pe PM si recunosc ca motivele pe care mi le-a expus sunt de natura sa determine si un miel sa capete dintzi cu care sa muste. Cu alte cuvinte, cine se frige grav cu ciorba, sufla si-n inghetata, daca afara e cald si ies aburi. Adica vreau sa spun ca am inteles de ce a actionat Witchie asa cum a actionat si, asa cum e si normal, imi cer scuzele cuvenite pentru reactia mea atat de acida. Asta nu inseamna ca situatia lui Edi nu e reala sau ca prezumtia de nevinovatie, cum zic americanii, trebuie sa lipseasca! Ideea e ca au existat atatea precedente cu persoane care au incercat sa obtina bani cu povesti plauzibile si lacrimogene incat moderatorii DC sufla acum si in iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Colac peste pupaza, are si scaune diareice. Offf, e al doilea pe ziua de azi aproape lichid si cu muci prin el. Situatia seamana ingrijorator cu aia de acu patru luni. Sa vad ce imi zice ala maine. Pana atunci ma gandeam sa ii fierb orez si sa ii dau cu nitel pui fiert si putin ou. Sau fara ou? Dati-va si voi cu parerea, va rog mult.

Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

Cata, imi dau si io cu presupusu...seamana a alergie la ceva ce a mancat - diaree, eruptie de piele...sper sa fie asta si nu infectie!:-(( incredibil peste ce doctora ati dat, pe unii iti vine sa-i dai cu capul de toti peretii, de ce s-or fi facut nene doctori, ca sa aiba vietisoare nevinovate pe constiinta??? pentru mita se fac doctori, pe bune! te-apuca toate alea cand auzi povesti dintr-astea. cu nasul infundat...Sonia nu a avut pana acum decat in proportiile normale, adica face mucisorii normali de la lapte. ii elimina singurica prin stranut, cacuta si la baie, de la aburi. cand nu reuseste, folosesc o pompita mica sa ii scot, dar ii pot vedea, sunt la suprafata. pompez o data sau de doo ori si sterg cu servetul.

cu tarcul, si eu ca si Cata, nu-mi place pentru ca nu-i place Soniei. l-am luat de gura soacra-mii. totusi, cred ca e bun in calatorii, desi astia aici la hoteluri iti dau un tarc in camera daca vii cu copil.

Diana, cred ca asta e proportia corecta, pe care o zici tu. in revista Parents la care sunt abonata au dat niste exemple de meniuri si aratau niste cupe de 1 oz (=aprox. 50 de grame) din fiecare aliment. de exemplu, dimineata ii dai o cupa (50 de grame) de berries, o cupa de iaurt si o lingura de cereale. la o masa, deci, primeste 100-150 de grame de mancare plus lapte.

Gio, am vazut papusica Eva, extraordinar ce forta are sa se impinga inainte, am vazut si celelalte filmulete, e foarte frumos dezvoltata, ia uite ce usor muta ditai cubul dintr-o mana in alta. felicitari, ai o fetita superba!

Bia, bine ai venit, eu nu vad primul tau mesaj.

fetele cu cruciadele, sa va impartasesc din experienta mea, vezi semnul de circulatie de sub nick, poate ajuta. eu am incetat sa mai fiu "obraznica" ccc cu moderatorii, e o batalie pierduta din start si poate dauna cauzelor nobile pentru care ma manifest asa "obraznic". cu smerenie declar ca moderatorii au intotdeauna dreptate.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Adela, Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!

.....................................................................

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am pierdut mesajul fira-ar sa fie!

Maryela nu ii dau usturoi, carne vreo 3-4 lingurite la portie de vreo 3 ori pe sapt, iaurt dupa masa de pranz, ii pun cu cereal, ca desert si ii place. ii dadeam seara la 18 dar nu mai vrea. branzica de vreo 2 ori pe sapt ca nu prea se da in vandt dupa ea

eli, kate am vazut super pui!

Messa hi hi! ti-oi fi cerut tu scuze, da' bine le ziseshi ca uneori si-o merita. mie mi-a placut

Cata multa sanatate micutzului pui.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ne primiti si pe noi printre voi, va rugam? Eu, bebe, m-am nascut in 21.01.2007, cu 3850gr si acum, la 7 luni si putin cantaresc 10,5kg. Sunt cuminte si dulcica foc, dorm toata noaptea de la o luna si sunt foarte mancacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, asa o fi daca tu spui, eu totusi sustin ca au fost exagerat de zeloase si subiective, iar reactiile lor nu au prea avut mare legatura cu strangerea de bani. Nu inteleg nici de ce au sters postarea ta, si nici multe altele. Exista moduri si moduri de a face un lucru, iar acest caz trebuia tratat cu mai multa blandete. In ceea ce o priveste Danielafun a inteles ca nu poate solicita fonduri pe aceasta cale, si-a cerut scuze si a pregatit actele pentru admini. Iar subiectivismul rezida din faptul ca in cazul Soniei au permis postarea de conturi fara ca subiectul sa fie trecut la umanitare. Pai ce facem, pentru unii muma, si pentrul restul ciuma?

CONCHITA, nu ma deranjeaza sa primesc semne de avertizare daca injur pe cineva, dar pentru faptul ca imi expun opiniile... Daca asa ai patit si tu, apai lasa sa fim si noi la fel. Bunica, fie iertata, avea o vorba cu care nu eram niciodata de acord: "capul ce se pleaca, sabia nu-l taie", poate ca avea un dram de intelepciune pe vremuri, acum mi se pare deplasata.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput