Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 8

Maryela spune:
Misha- noi avem si patut tip tarc si dintr-ala de lemn. Singurul dezavantaj( dupa mine) la patutul tip tarc e ca nu avem inca o saltea si bebe sta cam nasol doar pe salteaua cu care a venit patul.
Ar mai fi un dezavantaj ca nu am avut de ce sa prind caruselul dar cred ca la voi nu mai e cazul...Modelul pe care il avem noi are si balansoar si niste jucarele. Fata de patutul din lemn patutul tip tarc are avantajul ca bebe nu se loveste la fel (de des)cand se ridica in fundulet sau cand se intoarce...
Eu zic ca daca gasesti unul bine facut e in regula...Ramane sa-i placa si "proprietarului"..:)
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

marinar spune:
gio e super haioasa eva!
maryela pai nu mai am poze ff recente dar nici chef nu am sa mai pun acum pt ca sunt in focurile pregatirilor, fac bagajele pt maine.

Catalina spune:
Bineinteles ca am dat de o super tuta la policlinica, sa fie ala care mai calca pe acolo ca de atatea ori am zis ca nu ma mai duc si uite ca imi calc cuvantul. Am stat de la 8 jumate la 9 jumate la coada, dupa 2 (DOUA!!!) persoane. Era o tanti doctora care ii tinea locul tutei care este obicei. Cin' s-aseamana ... Offf
In fine, cum a vazut analiza aia la urina de care v-am zis si voua, tzop antibiotic, vai doamna, de cand stati cu el asa ... chiu si vai. Mi-a dat Cefaclor 5 ml la 12 ore timp de 7 zile. Varza! Intreb "sa ii dau si Biotics, sa ii ajut stomacelul?". Privire luuuuunga, ce e aia Biotics etc, in final "nu stiu ce sa va zic, puteti sa ii dati" (ma seaca fazele astea la medici). Nici nu s-a ridicat de pe scaun sa il controleze, am dus io copilul in brate langa ea sa ii vada bubitele de pe maini care arata din ce in ce mai naspa, la incheietura e si rosu, ca o eczema, si sa va zic remediul "nu puteti sa il tineti sa nu isi mai bage mana in gura". Da, poate sa i-o leg de corp ... da' mai are una, cu aia ce ma fac, ma apuc sa il infash acum la 8 luni?
In fine, o tembela. Nici ea nu stia de capul ei. Ceea ce m-a ingrijorat cu adevarat este ca luna asta Matei n-a luat nici macar un gram, in conditiile in care a mancat bine 5 mese pe zi. Asta nu poate sa fie de bine, mai ales la el. Am inteles ca macar 250 gr tot tre sa ia. Madama asta doctora cica si asta e semn ca e o infectie in corp ceva cu care el lupta.
Bineinteles ca nu mi-a dat reteta compensata, unde o vedea bou' ala de ministru ca se dau compensate pe toate drumurile ca io de cand il am pe Matei nimic nu mi-a dat compensat la farmacie. Noroc ca n-a costat mult ...
Acum am facut programare pt toate problemutzele astea sa ne vedem cu medicul cel mai in varsta de la Biomedica sa vedem el o fi de aceeasi parere. Oricum, fiind si particular, ma astept la mult mai multa atentie din partea lui si macar sa se uite la copil.
De ce or mai pierde mai astia timpul la policlinica ...
Hai sa vaz ce mai ziceti si voi.
Aha, deci sa inteleg ca sunt singura care nu ii cantareste carnea nici in cantar nici in lingurita si pun dupa ochi?
Messa, tu cand iei branzica, cate zile o tii dupa ce o desfaci? Eu azi am aruncat-o, chiar daca era termen pe 1 sept. Mi s-a parut acra.
Misha, eu nu sunt multumita de tarc in primul rand pt ca nu ii place lui Matei. Plange in el, cred ca se simte abandonat acolo. Manerele sunt prea sus si prea departe de el si nu le poate apuca si trebuia sa iau din ala cu plasa mare ca asta deranjeaza si la ochi si nici nu poate sa se ridice apucandu-se de ea. Deci, bani aruncati, sta mai mult gol.
Conchita, multumesc de sfaturi. O sa il intreb si pe acest pediatru de premergator ca pana acum am facut super sondaj si sunt tot la fifty/fifty. Adica juma zic ca super, juma zic ca e cah. Asa ca, am ajuns tot de unde am plecat. Mai intreb.
Multumim de urarile de bine, va pup pe toate.

Catalina spune:
Colac peste pupaza, are si scaune diareice. Offf, e al doilea pe ziua de azi aproape lichid si cu muci prin el. Situatia seamana ingrijorator cu aia de acu patru luni. Sa vad ce imi zice ala maine. Pana atunci ma gandeam sa ii fierb orez si sa ii dau cu nitel pui fiert si putin ou. Sau fara ou? Dati-va si voi cu parerea, va rog mult.

kateryna spune:
Parintii, disperati ca fetita lor are de cateva zile, un permanent zambet larg, pe figura:
-Dom’doctor, nu stim ce are… de ranjeste asa !
Doctorul o consulta … se gandeste cateva momente… si zice:
-Dar coditele…, ati incercat sa i le slabiti?
Doi bebelusi, la cresa:
- Tu ce esti, baiat sau fata?
- Baiat.
- Dar, de unde stii?
- Daca iese infirmiera, îti arat.
Iese infirmiera, dupa care acesta îsi ridica paturica:
- Uite, ce sosetute bleu am!

bebebia spune:
Multumesc pentru intampinare.
Bianca mea de 3 luni "face baloane" dar nu iese nici un dinte. Plange si maraie noaptea in somn (cam din ora in ora). In afara de Calgel si chestii de ros, cum o mai pot ajuta. Am inteles ca ar fi remedii homeopate. Dau rezultate?
Multumesc.
Mama de Bia

Messa spune:
gio si cristiana, pai ea nu mananca destul la mililitri si gramaje, dar cum eu sunt inventiva, ii dau papa concentrata si apoi ii dau apa Asa ca are in portia de 100 ml mancare concentrata ca pentru 170 ml, de exemplu
. Cum apa bea fara sa faca mofturi, ii dau sa manance un soi de "clei" gros si tzapan in care sta linguritza batz, ea mananca, si pe urma, la vreo juma' de ora, ii dau apa si baga o gramada
Adela, cum esti azi?
cata, si iaurtul, si branza, se mananca in ziua in care se deschid; ce ramane de la ploada mananc eu . Ideea e ca ce e natural dupa o zi, doua, se acreste. Alea cu porcarii in ele isi pastreaza gustul mai mult.

Catalina spune:
Multumesc Messa, asa o sa fac si eu. Iaurtul oricum nu il tineam dar branzica e mai multa si de aia intrebam.

cristiana70 spune:
MESSA, noi o sa luam niscaiva semne de esclamare in triunghiuri daca ne mai certam cu "modelatoarele", da' cred ca merita, parca e Securitatea pe noi: nu spuneti aia, nu discutati despre ailalta.
Ai un mare-mare de la mine.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de David (21.12.2006)

cristiana70 spune:
BEBEBIA, noi luam remedii homeo pt dinti, cu David a fost aseara mai greu pana a adormit, dar pana la 7:20 nici nu l-am mai auzit.
In rest, ne lamentam si noi, ca toata lumea.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de David (21.12.2006)