Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Adela, condoleante, teribila pierdere...

Cristiana, imi pare rau de incercarea prin care treci. inteleg perfect ce spui despre golul care se face in jurul tau atunci cand dai de necaz...dar nu uita ca ai parte de sprijinul cel mai de pret, si anume pe Dumnezeu.

Messa, m-ai impresionat teribil cu povestea ta.

Maryela, ti-as raspunde cu mare drag, ca am mai raspuns la intrebarea asta acum cateva episoade, dar crede-ma ca am uitat cat a masurat Sonia la ultimul consult. :-)) parca 68 de cm? nu mai stiu...dar de ce te ingrijoreaza aspectul, nu exista norma de crestere universal-valabila, unii copilasi cresc mai incet, altii mai repede. fii pe pace, Mihnea e perfect asa cum e.

Cata, febra nu e de la dinti, sigur nu e. e bine ca mergeti la medic, sper ca nu e nimic, doar o raceala. batista bebelusului irita mucoasa nazala si mai rau provoaca producerea de secretii, eu asa stiu...tu faci cum crezi, bineinteles. mai ziceai de premergator - din ce stiu eu, nu e bine sa-i fortezi mersul in picioare. daca nu se ridica, inseamna ca nu are muschii si coloana pregatite pentru mers. sanatate multa.

nu mai stiu cine intreba(edit: Maryela intreba:-)) despre portiile de carne: orice aliment nou se introduce in cantitatea care incape intr-o lingurita si se creste pana la 4-5 lingurite, nu mai mult. atata inseamna o portie - sub 1 an.

vazut pozici de bebe Anelin la mare si Teo cu bilute, superbe! vazut filmulet cu Andrei care il prinde de ureche pe pooh, way to go! :-))

am vazut pozicile cu Darius...n-am cuvinte. ingerasul scump merita o sansa si voi sunteti minunate ca i-o oferiti.

despre noi...ne-au iesit doi dinti odata chiar cand a implinit 7 luni, am trecut la faza a doua cu diversificarea, am fost la plaja si ne-am distrat de minune, iar victoria cea mai de seama a fost ca a dormit 12 ore legate azi-noapte, uf, sper sa fie inceputul unei noi epoci, ca ma resimt cu noptile astea nedormite.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

adela condoleantze!

catalina offfffffff dintzishorii astia! hai sa va faceti bine repede repede.

kate super pozele.

alinuk ce se distreaza bb teo cu bilutzele alea! si emmi are dar alt model, mai mici si mai colorate, cu diverse bile si zornaitoare in interor.

eli nu e problema dragutza, m-am gandit eu ca a intervenit ceva. oricum noi plecam maine seara asa ca........
vai ce tare e pisoiul tau. emmi cand are un obiectiv de atuns merge ce merge in 4 labutze si cand considera ea ca a ajuns suficient de aproape se aseaza in fund si atunci nu mai ajunge. e haiasa foc, iar se pune in 4 labe, mai inainteaza putin iar se aseaza in fund...

maryela mie mi-a zis pediantrul ca bb trebuie sa pape la o masa atatea linguritze de carne cate luni are. deci emmi papa acum 7 linguritze de carne. la ficatzel nu masor, ii pun un ficatel si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Mai Cata(lina) ce-om avea noi doua de nu vedem mesajul de la Bebebia???

Fetele( Katerina, Cristiana, Mihacarm, Catalina, Conchita, Marinar)va multumesc tare mult pentru raspunsuri. M-ati mai linistit un pic. Cat despre carne, eu ii dadeam cam 50 de grame(cruda cantarita) si papa tot. Ma gandeam sa nu-i dau prea mult totusi. Dar ies cam 7-8 lingurite...deci nu-i chiar asa de mult.
Va tare, tare si pentru ca mi-ati scos gargaunii din cap si cu lungimea ...N-am decat sa astept sa creasca...

Catalina sa iasa repede dintisorii aia, si sa dea Doamne -Doamne ca Matei sa nu aiba nimic.
Marinar mai baga o poza, doua cu Emma ca mie mi s-a facut dor de ea...
Despre Conchita ce sa mai zic...ca nu vrea deloc sa ne-o arate pe Sonia. Haide mai Conchita, o poza, macar una...

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Messa

Fi-mea, 7 luni si 3 zile, 8.800 kg, 69 cm.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem! Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Si niste www.animalutze.com/images/messa/bebe/utile-plozi/" target="_blank">chestii utile pentru plozi si mume (deocamdata numa' retzete)

Messo
mama, da cum nu mananca fie-ta ca e super bine cu kg????

Noi raportam vreo 68 cm acum cred, si 8 kg. Si Eva mananca chiar bine, dupa calculele mele...

Cata, Kate, sanatate multa la bblusi!!!!

Cristiana, sper sa nu dau cu bata in balta si sa fi scris, dar ce ati facut la homeopat? II dai deja tratamentul? Functioneaza? Nu de alta dar vom trece si noi de vineri cred pe tratament homeopat.

Noi suntem cu restante la poze & filmulete dar promitem sa recuperam.

Messa, Cristiana, Lili, daca vorbiti de subiectul cu Edi, si mie mi s-au parut interventiile moderatoarelor un pic...Tara arde si baba se piaptana, cam asa...

Noi branzica facem din 250 ml de lapte cu 2 pastile de Ca lactic si ne ajunge 2 zile. Fac din Topfer.

O intrebare: Copiii vostri mai sunt cracanati? Eva mi se pare un pic, nu stiu...Speram sa treaca. Poate pun o pza sa exemplific.

Si avem si noi filmuletze dar la cele cu Eva sa nu dati drumul la sonor ca e naspa.eva balerina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Adela, condoleante!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata! am dat direct la ultima pagina si acum citesc din urma...

ADELA - CONDOLEANTE! doamne...ce s-a intamplat. acum citesc in urma.

intreb si eu ceva.... repede ca vad aici ca vorbiti de ....7 LINGURI DE CARNE LA O MASA?? mai inseamna ca eu nu stiu nimic... macar CONCHITA zice de 4 ... eu habr n-am avut. eu am vazut scris pe borcanelele de bebelusi ca au carne cica 7 % si m-am gandit sa nu pun eu prea multa cand ii fac deci pun putina ... in nici un caz atata...pai daca sunt 7 lingurite de carne apoi cate sa mai fie si de legume.... aoleu, ...si a mea mananca cam 100 g. de papica ... nu sunt asa multe lingurite. in fine... atata vrea atata papa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata buna, repede, repede ca mergem la masaj, si mami n-a facut inca dush...

MARYELA, nu te mai necaji cu dimensiunile lui bebe Mihnea, atata vreme cat e in grafic si e sanatos si voios, nu are rost sa-ti faci griji.

CONCHITA, multumesc, asta e, acum e fratele meu in Bucuresti, ma rog ca azi sa reuseasca sa-l duca pe tata la medic. A sosit ieri din State, plin de energie si pofta de actiune, il las sa faca ce crede ca e mai bine.

MESSA, GIO, LILI, dati o geana la subiectul lui Edi.

GIO, da am fost la homeopat, mi-a dat ceva remediu de minerale, in rest a zis ca gupilul e minunat. Am primit si doua remedii pentru supararile date de iesirea dintilor, il mai calmeaza.

MESSA, daca mai spui ca fi-ta e slaba si nu mananca, sa vezi ce-ti fac!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Fetele, intru pe scurt... Mai am putin de citit ca sa fiu la zi cu noutatile (eu nu ma supar cand scrieti putin :)

Adela, condoleante!

Am implinit si noi zilele trecute 6 lunisoare. Avem 8300 si 69 cm. Apropo de inaltime, la 6 luni la baieti media e intre 64 si 70.4cm (e un tabel pe site-ul www. nou-nascuti .ro la categoria 0-12 luni). Ne-au iesit si primii dintisori, doi deodata, Am facut si noi rosu in gat, nu stiu de la ce. Apropo, Liuda, poate o fi ceva in aer pe aici pe la Galati. Ne-a dat antibiotic :), nu ne-a prea convenit dar ne-am conformat pentru ca urma vaccinul si nu aveam nevoie de complicatii.

Catalina, imi doresc sa raspund la intrebari, dar las pentru mai tarziu, cand voi avea mai mult timp.

Please, repede cu un raspuns pentru fetele care aveti tarc: ce va multumeste/nemultumeste la el? Ca sa stiu si eu ce sa caut. Cata, stiu ca nu prea esti multumita de el. De ce?

I-am asezat o plapuma in mijlocul camerei ca sa se joace pe ea. Dar se taraste si paraseste des teritoriul. N-ar fi bai daca nu si-ar mai da drumul pe spate si s-ar lovi la cap. Cred ca intr-o saptamana o sa mearga de-a busilea. Acuma exerseaza bine de tot.

In ce priveste cantitatea de branzica, mie medicul mi-a spus ca sa pun o lingura plina bine. La carnita si ficatel nu am intrebat. Citesc si eu parerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

A, super super filmuletul cu Anelin in mare. M-a topit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

diana pai 7 lingritze inseamna 35 de g de carne teoretic, practic eu pun cu aproximatie ca o linguritza poate e mai plina decat cealalta. dar emma papa cam 200 g de legume cu carne, maxim si ii pun si 1 masura de lapte praf ca altfel nu deschide guritza.

Mergi la inceput