Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 6

Maryela spune:
Adormirati( asa s-o scrie????) cu toatele???
Pai daca e pe asa ma duc si eu...sa dorm.
S-a vazut ca azi a fost ziua sotului de stat cu Mihnea...ete cate mesaje pe mine, doar intr-o zi...
Daca nici maine nu va masurati bebeii sa-mi raspundeti...mamaaa ce o sa va fac....
Hai ca vorbesc singura....Am plecat.
Sa aveti o noapte linistita.
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

kateryna spune:
Hai ca s-a incarcat si filmuletul.
www.youtube.com/watch?v=3BstU8uWOTU" target="_blank">Imi place la marea cea mare
Maryela, eu nu stiu cat are Ane ca nu l-am mai masurat, dar eu zic ca Mihnea e ok ca lungime.

cristiana70 spune:
ADELA, condoleante, Dumnezeu sa-l odihnesca pe prietenul vostru!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de David (21.12.2006)

cristiana70 spune:
MARYELA, uite ca-ti raspund eu, David la sase luni jumate corectate avea vreo 68-69 cm. Masuratoare gospodareasca, cu tzentimetrul din dotare.
Iar la kile tot la 7,300 trage de nu stiu cata vreme.
Sa auda si LILICA, care se plange.
Ma duc la nani, ca am palit o .
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de David (21.12.2006)

mihacarm2002 spune:
Mai, ati scris ca in zilele noastre bune!
bebebia, bine ai venit! Sa va traiasca printesa Bianca Ruxandra! Ce multe cuvinte stie... Bravo, Bianca!
lore, Roni nu vrea legumele, Eva nu vrea sa vada fructele. Ce sa faci, mofturi de bebelusi!
Felicitari pt kg in minus! Te asteptam la mare!
Lauraionescu, chiar ma intrebam cat cata haleala trebuie sa bage in el un prunc. Din ce ai scris tu, zic ca stam bine!
maryela, Eva mananca cam o sita mica de ceai cu branzica calcica. Ii fac din 120 ml apa+4 masuri lapte praf.
La 6 luni Eva avea 68 cm si 6999g. Asta la pediatru. Ca dr. de familie ii dadura 73 cm la masuratori. Dar pediatra a pus-o la usa, in picioare, i-a pus un caiet in cap care sa arate cati cm. Mama radea ca nu e corect pt ca sigur Eva statea cracanata de pampers. A mai fost vreun bb asa masurat pana acum? Adica la usa, in picioare?
Adela, Dumnezeu sa-l ierte pe prietenul tau si sa ii dea putere sotiei! Trebuie sa ii fie f. greu. Nu mai vorbesc de parintii lui.
Eli, ce mai merge Andrei de-a buselea! Ce bucuros venea spre tine, dar il fentai si te indepartai de el!
Katy, asadar l-ati invatat pe Anelin sa inoate! Bravooo!

Catalina spune:
Adela multe condoleante! Imi pare tare rau. Sa fii langa prietena ta mai mult ca oricand. E f important. El oricum e intr-un loc mai bun, e mai greu pentru cei ramasi ... Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca.
Kate, bine ati revenit. Sunteti o familie fff frumoasa. Poza aia cu voi trei este SUPERBA! Si ca sa nu lesin complet te rog spune-mi ca in florile alea Ane e tinut macar de o manuta. Ca daca imi zici ca sta singurel intru in greva foamei.
Deci sa intelegem ca reincepe sesiunea de conferinte.
Maryela, hai mama, stai cuminte ca e ok bebe. Matei are 73 de cm la 9 kile jumate.
Eu sunt zombie. De trei nopti Matei se trezeste de 2,3 ori pe noapte. Am uitat sa va zic ca suntem la dintele nr. 5 si se pare ca asta da tot tacamul: nitica febra, kk moale si de multe ori, colac peste pupaza mai avem si muci si tusim. Nu stiu daca bebeii vostri mai suporta Batista Bebelusului, Matei tremura de frica atunci cand o pun in functiune. Imi e o mila de el saracutul ... . Dar ce sa fac, trebe.
Bebeia, iti urez si eu bun venit desi cred ca am chiorat intre timp ca mesajul tau nu l-am vazut.
Miha, pe Matei il masoara intins, pe un centimetru. La usa n-am auzit.
Ma duc sa bag cafeaua ca acu face ochi piticu' si iar tre sa ii lipesc putza in punga sa faca pipi. Offf.
Pupici

kateryna spune:
Neata!
Off Cata ce rau imi pare ca nici Mateiu nu scapa de dinti fara dureri. Cu statul in picioare...e tinut de o manuta asa. Si Ane are mucisori de vreo 2 zile. Se aud ca-l supara, dar cand incerc sa-i scot cu batista (mare chin ca acum e constient si nu-i mai place si sincer sper sa nu mai fie nevoie de ea) nu iese mai nimic.
Miha, eu din cate stiu pana la 2 ani parca (dar oricum nu sub un an) copilul se masoara in pozitie orizontala cu centimetru. Pana atunci nu sta chiar drept, are un pampers, se mai joaca, etc.

Catalina spune:
Da Kate, e tinut de manuta da? Asa, ca sa ma linistesc si eu ... uf! :)
Io m-am imbracat sa fac o excursie pan' la policlinica. Matei iar are 37 cu 7. Stiu ca nu e mult dar chiar asa in fiecare dimineata? Ieri era 37 cu 8. Intre timp ma rog de el sa faca pipi in punga si nu face, of course. Tuseste din ce in ce mai "frumos". Macar mucii par a se termina.
O sa profit si sa raman nitelush pe afara. Pupici

Messa spune:
Vad ca fi-mea nu mai pare sa aiba "tengatita". Plus ca s-a trezit FLAMANDA!
Cata, bafta sa scapati de broblemutze.