Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

quote:
Originally posted by Maryela

Poate sa ma lamureaste si pe mine cineva de ce eu nu vad postarea lui Bebebia?

Si fiindca tot sunt la capitolul intrebari: Voi cam cata carne, branza si usturoi dati copiilor pe zi? Ma rog, ustoroiul il pun asa un pic pentru gust, dar n-am idee cata carne si branza sa-i dau fiindca Mihnea ar manca incontinuu.

Tara arde si baba...stiu.....

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Maryela pedi a mea mi-a spus ca o portie de carne pt copil inseamna o bucata de carnitza de marimea unui pachet de carti de joc.. evident amestecata cu legume!

Eu sapt asta am alternat muschi de manzat + legume (dovlecel+cartof+pastarnac+ardei rosu+rosii) cu legume + oushor (morcov+pastarnac+ardei+orez/pilaf+rosii)

Am inceput si cu iaurtelul azi...s elingea pitiku pe botik... doar ca nu am vrut sa-i dau mai mult de 6-8 linguritze...sa vedem cum reaztioneaza!

Am ales sa-i dau crema de iaurt Milli.

Heh..azi am fos tin recuperari de card la Cora...ca ametita cum sunt mi-am uitat cardul visa la casa cand am achitat...si acum doo zile m-am prins ca nu-l mai am....vai tzeasta mea... Ca asa imi trebe ca am acu deh si BCR ca intra solda de la pitik si nu mi-a pasat ca nu era la indemana celalalt

si cu ocazia vizitei de recuperare efvident ca nu am plecat cu mana goala..am cumparat bilutze de distrat gupil (ca acelea de se afla in locurile de joaca pt copii gen Plaza)

yupiiii e de joacaaa

ce ma distreeeeez

Alinuuuuuuuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

vai mie dupa incerarea esuata de a face cap 49 ...am plecat afara si am uitat ca ramasesem logata cu mamicile

revin la Alinuk rpd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Adela vai!
raman fara grai cand aud de moartea unor tineri..

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

salutare si de la mine. am citit si eu in sfarsit ce ati scris si acum sper sa ma lase Ninou sa va scriu. Ne-am intors si noi azi de la mare. Trebuia sa venim maine asa cum v-a zis si Laura, dar a aparut ceva si a trebuit sa ne intoarcem. A fost supeeerbb. Vremea foate frumoasa, dar cel mai frumos era cand vedea Ninou marea cea mare si incepea sa chiuie. Ca sa nu mai zic cat de rau se supara daca-l scoteam din apa. Daca ar fi dormit si Ninou cat de cat ar fi fost si mai super. Tre sa recunosc ca am avut o noapte in care am dormit mai bine *s-a trezit doar de 6 ori-ca ne-am culcat noi mai tarziu*, ca in rest...in primele 4 zile s-a trezit din juma in jumate de ora, iar in ultimele 3 s-a trezit la 5 (cinci) minute. Acum de 10 min de cand scriu la mesaj s-a trezit de 3 ori asa ca ma distrez si la noapte. Sper sa iasa si dintele asta mai repede ca s-au inflamat super naspa si 2 incisivi *da astia il tot supara de cateva luni, doar ca acum e mai naspa) si 2 masele. Pe bune ca-mi vine sa plang langa el cand il aud cum plange si ii curg lacrimile siroaie pe fata, gat si burtica.
Hai ca va pun niste poze si revin.

Mergi la inceput

Adela, condoleante! Cuvintele sunt de prisos acum...

Alinuk, v-ati luat mingiuci cum avem si noi. I-am luat alea 88 acum o luna jumate si de atunci tot zic ca ma duc sa-i mai iau 200 si mi-e leneee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

kate, alinuk, welcome back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Adela, condoleante!

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Cateva poze... www.dropshots.com/extazis#date/2007-08-21/16:48:24" target="_blank">Ninou si tati
www.dropshots.com/extazis#date/2007-08-23/16:02:33" target="_blank">Daca fac putin pishh in apa, se face mai mare marea?
www.dropshots.com/extazis#date/2007-08-23/02:38:12" target="_blank">O familie fericita
www.dropshots.com/extazis#date/2007-08-25/02:13:38" target="_blank">Cu mami
www.dropshots.com/extazis#date/2007-08-25/03:22:53" target="_blank">Pe malul marii (asa a iesit poza)
Am vrut sa va ofer o floare, dar pentru ca era prea putin...vi le ofer pe toate www.dropshots.com/extazis#date/2007-08-27/00:43:10" target="_blank">1 si www.dropshots.com/extazis#date/2007-08-27/00:45:45" target="_blank">2

Mergi la inceput

Lili si Alinuk va multumesc mult pentru raspunsurile voastre.
Astept si parerea celorlalte fete...

Of Kate, imi pare rau ca se chinuie saracutul Anelin. Uite un , poate mai trece.
Hai pune pozele repede sa ma duc si eu linistita la culcare..

Mergi la inceput

Sa nu fie de deochi, ce maaaaare e!!!!!
Kate cati centimetri are?
Bey eu incep sa ma ingrijorez( v-am mai zis eu dar nu m-ati bagat in seama): Mihnea la sase luni avea 67 de centimetrii. Nu e putin rau????
Spuneti si voi cat au bebeii vostri, please, poate imi trece nebuneala...sau nu......

Mergi la inceput