Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anya multumesc!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Buna ziua si de pe la noi!

Iaca am reusit si noi sa mai scoatem nasul putin in lume si cu aceasta ocazie felicitam proaspetele mamici witchy_witch, afibebe si ralucapio ( felicitari si pt anii de casnicie si sa va traiasvca micul "cadou" pe care vi l-ati facut!) si le uram sa aiba bebei sanatosi si mancaciosi!

Cat despre denmirea clubului, votez si eu pt Strumfi. e super fain!

Deni, Oana (ghinet), Simo v-am vazut puii si sunt deliciosi! Nu stiu pe care sa incerc sa pun mana pt fiica-mea!

Simo, felicitari pt dimensiunile amandurora!

Noi abia acum ne-am "potolit" cu nesomnul, sper!!!!! De cateva zile a inceput sa ma doarma pitica si sper sa-si refaca un program. Faza care ma ingrijoreaza cel mai tare este ca saptamana trecuta mi-a mancat tot timpul la maxim 2 ore si de atunci sanii mei nu sia-u mai revenit. Se incarca asa ca alta data numai dupa 6-7 ore de nealaptare si rareori curg. Fiica-mea mananca acum la 2-3 ore si dupa ce mananca cam cate 30-40 de minute ( ea inainte ajunsese sa pape tot in 10-15 min), cere ambii sani ca nu se satura si dupa masa isi baga pumnii in gura si plange de foame.....cu acele tipete pe care nu le poti linisti decat cu laptic....chiar nu stiu ce sa fac. sunt cateva zile in care mi-a tot plans asa si vad ca tot asa o tinem si azi. nu stiu ce sa fac in acest caz: sa continui doar cu sanul in speranta ca isi va reveni productia de lapte sau sa incep sa ii dau si supliment?

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andra pupici micii fomiste, sper sa rezolvati cat de curand problema

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Andra pupici micii fomiste, sper sa rezolvati cat de curand problema

Simo sper sa o rezolvam curand ca deja am o saptamana de nesomn si de consum psihic si ea la fel. Cred ca productia mea de lapte are de suferit si din cauza asta, plus lipsa apetitului din partea mea....Mai nou am si niste dureri de spate de abia mai pot merge ( ca am carat-o o saptamana numai in brate zi si noapte ca altfel nu statea) si acum abia o mai pot ridica din pat. Doarme in patul nostru pe timp de zi ca eu nu mai fac fata sa o ridic din patut. daca o asez acolo, acolo ramane pana la 19.00 cand vine tata-su de la servici....deci intr-un cuvant sunt cam "varza".

Vad ca Matei al tau a facut niste falcutze numai demne de pupat si dragalit. Zau ca seamana cu Matei pe care mi l-am dorit si inca mi-l mai doresc....Poate la bb2 mi-l va da si mie Dumnezeu!

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anya mersi pt raspuns. Nu mai stiam de la Cosmin nimic.

Alina aici nu se da nici Vigantol ce sa mai zic de calciu. Numai in urma analizelor se prescriu vitamine, calciu, medicamente de orice fel, altfel se considera ca bebe s-a nascut sanatos si gata.

Witchy imi pare rau ca ai patit asa cu greutatea. Of si doctorii astia cateodata. SI eu mai am 4 kg distribuite pe fund si coapse in mod egal de ma enervez de cate ori ma uit in oglinda.

Violetan urmeaza-ti instinctual si in plus daca mai intrebi sip e aici cum fac restul fetelor te va ajuta sa te hotarasti.

Ily felicitari sa-ti traisca Ilinca.

Alina sa-ti traisca crestina, ce bine ca v-ati botezat.

Mychydutza iti spun cum am facut eu la Cosmin cu puta: seara la baita ii trageam doar un pic de preput fara sa fortez . N-am avut niciodata probleme.

Jadi ce baieti frumosi ai!

Afibebe felictari, sa-ti traiasca Cristian Nicolae.

Nico Imi pare rau de problemutele Andrei.Lasa ca se face bine curand.

Mamii si aici de incep vaccinarile la 2 luni. Deci fiecare tara are propria gria si propriul program de vaccinare.

Noi suntem mai bine, am cumparat biberoane speciale care nu permit inghitirea aerului, Dr Brown se numesc, sunt super, mare inginerie. Azi mergem si noi la cantarit caci vreau sa vb si cu health visitorul despre ultima sapt si peripetiile noastre.

Va pupam pe toate

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

andrazsi eu am patit asa de cateva ori si m.am panicat si am bagat supliment!Slava domnului nu a mancat decat 10 ml .Pediatra de la spital m.a intrebat knd si kt supliment i.am dat si de ce. Am explicat ca plagnea copilu ca am crezut ca dea foame si nu mai am lapte si i.am dat si mi.a zis ca daca ii era foame manca mai mult de 10 ml si ca ei tot ce e nou la ei in gurita sug(ciuccia) si apoi scuipa.Poate sunt altele motivele din care plange incearca sa o scoti putin la aer poate se potoleshte sau pune.o in pozitia ei preferata ca sa zic asha:).

Mai am6 kile de dat jos i'm verry happy and proud si bebe are si el aproape 6 kile ufff ce mandruta sunt de bebitzoi :D
Chiar ce inseamna sa ia mult in greutate??Adica e o problema daca a luat mult in greutate??

Mergi la inceput

Mamii, ea deja nu mai are pozitia preferata. Nu sta nici in pat, nici in patut, nici in brate, nicaieri. Cand o apuca urlatul nu o potolesti decat la san. Si zau ca laptele nu il respinge, ci din contra. Oricum daca va fi sa ii dau supliment va fi o decizie luata impreuna cu pediatrul, nu ii voi da asa de capul meu. Doar ca nu stiu ce sa ii mai fac sa se linisteasca. Mama imi zicea ca plange de caldura, ok, a ploua si a fost racoare...si tot n-a dormit. Am plimbat-o pe afara...nu am reusit sa ajungem in parc ca ne-a urlat de ne stia toata lumea de pe strada. Mananca oricum , oriunde, oricat....chiar si la 20 de minute dupa ce tocmai a mancat. Dac aii dai sa manance tace....adoare putin (10-15 min) si apoi o ia de la capat cu urlatul.

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, am vazut pozele. Si mie tot a moldoveam imi pare a semana, dar sunt sigura ca tata e mandru foc de el si ca ii seamana in altele. Felicitari pentru greutate. Si pentru mami ca are laptic bun-bun. Si pentru putinele kg de care - sunt sigura - vei scapa in curand. La mine mai sunt vreo 6-7 care parca nu mai vor sa plece. Nu disper, stiu ca e inca devreme, o sa vine si vremea sa fac sport, acum nici nu ma abtin de la mancare, incerc doar sa mananc sanatos.

Andra va doresc sa depasiti poblema si sa nu fie nevoie de supliment. Nu ca ar fi o problema, dar ar fi bine sa revina cantitatea de laptic necesara Marei. Esti sigura ca asta e cauza de plange asa? oare chiar nu se satura? Stiu ca sanii nu mai curg de la un timp, cand productia se regleaza, deci asta nu e un semn ca nu e laptic. Poate doar ii place sa stea la tzatza.

Eu am tot auzit atatea povesti incat ma tem mereu sa nu raman fara lapte. Chiar...e mit sau adevar ca se poate sa te trezesti peste noapte fara lapte? sau ca peste noapte bb nu mai vrea sa suga? Eu mi-am dorit atat sa alpatez si am cam trecut prin ceva peripetii, incat o eventuala perspectiva sumbra m-ar termina.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

pentru completare la listuta.
am nascut pe 22 august la ora 18.33

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nu mai trimite nimeni poze la albumul comun?

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput