Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ne-am intors de la dr., unde am fost tare cumintei. Avem +1,400 kg si +4cm! Eu +5kg

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nma
Si inca o intrebare: Andra nu a facut in spital vaccinul antihepatita iar eu am vazut tarziu ca nu e facut. E bine sa-l fac maine sau il aman pana face ea 2 luni?
Pupici la toata lumea.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Si noi suntem in aceeasi situatie. Nu aveau in spital respectivul vaccin si l-am cumparat noi acasa, il avem in frigider. Medicul de familie ne-a spus ca se face la cel putin 21 de zile de la ultimul vaccin facut, cel anti TBC, facut in spital. Se pare ca pe 31 august vine asistenta acasa sa ne intepe si apoi decalam si vaccinul de la 2 luni.

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Ne-am intors de la dr., unde am fost tare cumintei. Avem +1,400 kg si +4cm! Eu +5kg

Simo de Matei Hisham

Felicitari si tie, si lui Matei! Sunt invidioasa pe cele 5 kile (doar 5!!) in plus...

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cum nu aveau vaccinul? Mi se pare aberant dar traim in Romania nimic nu ar trebui sa ne surprinda! Mie mi-a zis Simo ca se duce la vaccin, eu stiam ca azi face 1 luna varul moldovean si ma gandeam in prostia mea ce vaccin ii face si madam alkaida ! Adica LMA Matei ! Si felicitari pentru cresteri, sa o tineti tot asa!

Fetelor multumim de vizionare! Si mie mi se par frumosi copiii mei dar stiti voi, sunt ai mei .

Nico, imi pare rau ca ati trecut prin atatea, multa sanatate in continuare! Cu kk nu dispera daca nu miroase urat, o sa isi rareasca scaunele cand va mai creste!

Alina, deci Arina cat pe ce sa umble cu umflatul ala de la botez? hmmm... ma bucur ca apreciaza prospaturile

Brazuca, eu propun sa te muti la mama, nu de alta dar sa am si eu cu cine iesi in parc! Si da cu ignore la socrii si cumnata! Fii smechera si fa-te ca nu auzi!

Aylin, alaptatul asta nu e prea usor mai ales la inceput, e posibil ca pana sa se instaleze lactatia si sa se regleze productia sa mai planga si sa se mai foiasca. Da-i la cerere ca sa stimulezi sanii si sa o saturi, stiu ca e greu mai ales ca nu apuci sa dormi si sa te odihnesti dar merita sa te chinui un pic! Timpul intre alaptari se masoara de cand a pus prima data tzatza in gura pana la urmatoarea data cand pune tzatza in gura, nu cred ca exista un interval minim impus, laptele de mama se digera imediat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

aylin, mamii ti-a raspuns f bine. in primele zile bb suge mai des, si o pui la san atunci cand doreste. evita insa sa o tii la san nonstop, mai mult de o ora. chiar daca plange atunci cand ii scoti sanul din gurita, o tii in brate, o plimbi, apoi la jumatate de ora-o ora sau cand cauta cu gurita, o pui iar. singura isi va mari perioadele intre supturi. in timpul zilei, o mai scoti afara, pentru ca vremea este frumoasa.daca schimba aerul se mai linisteste. nu te sfii s-o alaptezi in parc sau in masina. dupa mine, astea sunt false pudori, care nu isi au rostul.

Mergi la inceput

simo, felicitari pentru matei la o lunita! creste ca din apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anyamultumesc pt raspunsuri. as vrea sa te intreb altceva legat de febra. bebe e ok, dar ma gandesc ce ar trebui sa fac daca doamne fereste face febra. ce trebuie sa fac, inainte sa ajung la dr? sau ma duc la dr imediat? poti face ceva acasa? saru mana !

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

simo, felicitari pentru matei la o lunita! creste ca din apa.

sa stii ca da...asta ma mira pe mine cand spuneati voi cat au crescut ai vostri, si acum vad si eu la al meu...si totul numai cu lapticul meu!!! Sunt tare mandra de mine

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

Anyamultumesc pt raspunsuri. as vrea sa te intreb altceva legat de febra. bebe e ok, dar ma gandesc ce ar trebui sa fac daca doamne fereste face febra. ce trebuie sa fac, inainte sa ajung la dr? sau ma duc la dr imediat? poti face ceva acasa? saru mana !

mihaela

sub varsta de 3 luni, febra inseamna peste 38 de grade, intrarectal. intre 3 si 24 de luni, peste 38 cu 3, tot intrarectal. cine are termometru timpanic, sa mai scada din valoarea asta 0,5-0,6 grade.este bine sa ai in casa supozitoare cu paracetamol (eferalgan de 80mg, pentru bebelusi). este singurul care se poate da sub 3 luni. apoi, e bine sa cumperi si un nurofen sirop. pt cazuri de febra ridicata care nu cedeaza cu nurofen sau paracetamol, ajuta algocalminul (supozitoare, novocalmin sau picaturi, nevralgin), desi in ultimii ani a cazut in dizgratie si este putin uzitat in europa, scade foarte bine febra in urgente. de rezerva raman impachetarile cu un cearceaf cu apa calduta, dar despre asta o sa mai povestesc cu alta ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

SIMO-felicitari pentru Matei si felicitari pt.mami care are laptic bun si creste baietzelul

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput