fumatul in parcurile pentru copii!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Locul de joaca langa care fumez eu este un spatiu mare, in Moghioros, un spatiu unde poti sa stai la 10 metri de copii, fara a-i scapa din ochi. Practic e ca o curte acest loc, bancile sunt si ele asejate pe margine...ma rog. Nu imi caut scuze, asta e...nu ma pot lasa de fumat si consider ca nu imi expun copilul fumului de tigara.

Ramona J, ce fac daca ies singura cu copilulin parc? Il las intr-un loc si eu plec pe alei sa fumez? Sau fumez pe strada cu fetita de manuta? Fumez unde pot sa ma opresc cu ea si sa stau cat de cat la distanta. In nici un caz cand ne plimbam amandoua. As vrea sa aflu si eu unde sa fumez...

Pana la urma e totusi chestie de bun simt cum si daca ii feresti pe ceilalti. E clar ca nu trebuie sa stai aproape de copii...Iar chestia cu mucurile de tigara aruncate e la fel de deranjanta pt. mine ca si rahateii de caine din nisipar.
De fapt, ar trebui sa ne deranjeze tot gunoiul aruncat pe jos, nu numai mucurile. In parcuri e plin de sticle, kk de catel, pampersi, servetele folosite, cutii, rsturi de mancare, ambalaje, peturi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Nici eu nu sunt de acord cu fumatul in spatiile amenajate pt copii, nici pe strada, nici in aer liber. Vad mamici care fumeaza si au copii in apropierea lor. Eu incerc sa il iau pe baietelul meu din preajm acestora. Vreau sa va zic ca am fost si eu fumatoare si am fumat din anul 1989 pana in anul 1997. Si nu as mai fuma pt nimic in lume si sunt impotriva celor care fumeaza in spatii publice, chiar daca sunt in aer liber.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

de acel parc este vorba darria. cred ca trebuia sa explic mai bine de la inceput...
si repet: ma deranjeaza fumatul in locurile special amenajate pentru copii.

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Diana 21 e problema ta unde fumezi. Ramine valabil ce am spus mai devreme.
Eu nu am facut nicicind scandal, am mutat copilul de acolo sau am plecat sa ne plimbam. Dar e lipsit de bun simt sa fumezi la locul de joaca (vorbesc in general, vad ca te-ai simtit avizata in mod special).
Si aici sint fumatori destui, nu am vazut totusi pe nimeni sa fumeze la locul de joaca.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Hai sa mai pun si eu putin "tutun" pe foc: eu vad problema asa: in locurile special amenajate pentru fumatori, acestia nu se incurca in lopetele, masinute, papusele sau alte accesorii pentru copii, si nici de copii care sa ii incomodeze atunci cand fumeaza. Atunci ei de ce nu respecta locurile special amenajate pentru copii?
Nu mi-o luati in nume de rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu zic sa fiti un pic rationale:

indiferent cit de multi copaci ar fi in parcul expozitiei, nu trebuie sa uitam ca parcul este totusi asezat intre 2 strazi, strazi care se afla in oras, nu la 20km in afara orasului. in acelasi oras exista fabrici, spitale de boli infectioase...si lista poate continua. in concluzie...chiar credeti ca un copil care se joaca intr-un parc de citeva sute de metri patrati (ma refer la parcul mare din parcul expozitiei) isi va polua plaminii pentru ca la 10-20 de metri de el cineva isi aprinde o tigara?

cu mucurile de tigara sint intrutotul de acord. toata lumea le arunca peste tot, chiar daca au cosul de gunoi la nas. dar asta tine de buna crestere. eu dupa ce am iesit din tara doar 2 zile...n-am mai putut efectiv sa arunc vreun muc de tigara pe jos, oriunde m-as afla. si la plaja, si in virful muntelui, am la mine o mica scrumiera portabila (in cel mai rau caz improvizez una dintr-un pachet gol de tigari, o sticla goala..orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Dar rahateii de caine care-s la tot pasul nu va te deranjeaza?Pe mine da.Nu sunt fumatoare si n-am fost niciodata,dar sincer,exagerezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mie nu mi se pare ca exagereaza, mai ales daca i s-a intamplat sa ii intre in nari , gat, ochi fumul de tigara al parintilor care fumau langa copilasi, nu numai ai lor nici eu nu sunt de acord cu asa ceva, si hai sa fim seriosi , e de bun simt sa fumezi langa parc, de ce e tat de greu sa te ridici si sa fumezi langa gard undeva???? parintii care fumeaza langa copii si parintii nefumatori, fac rau!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
isi va polua plaminii pentru ca la 10-20 de metri de el cineva isi aprinde o tigara?

nu-i chiar asa. de multe ori mi s-a intamplat sa ies cu copiii in parc, sa-i las pe cei mari sa se joace la nisip si eu sa stau pe banca, cu cel mic in carut si sa-i supraveghez, si sa vina cineva pe banca, sau pe cea de langa mine si sa aprinda tigara. in mod sigur nu-s 10-20 de metri. si nu-s 10-20 de metri nici cand cate un parinte care isi aprinde tigara in ideea de a sta departe de copii vine totusi sa-l ajute sa urce pe topogan, sau sa-l dea in leaga si imi sufla fumul in nas, sau si mai grav, chiar copiilor. de ce e vina mea ca nu au unde sa fumeze? fumatul dauneaza sanatatii, daca fumatorii isi asuma acest risc e treaba lor, dar de ce sa suferim noi pentru ca ei nu au loc unde sa-si termine sanatatea si mi-o distrug si pe a mea?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by diana21

Ramona J, ce fac daca ies singura cu copilulin parc? Il las intr-un loc si eu plec pe alei sa fumez? Sau fumez pe strada cu fetita de manuta?
realizezi totusi ca asta nu e problema nimanui? e fix a ta. cred ca in momentul asta nu ai nici un dram de dreptate. si iti mai dau un exmplu:

in parculetul din fata blocului: vreo 3 bancute, copii puzderie plus cativa batrani. bancile, evident, full. d avea vreo 4 luni, eu stateam pe banca, el in carucior langa mine. vine un mos. care voia sa stea pe banca pe care stateam si noi desi mai era loc de maxim un copilas de 3 ani. bun....ne strangem, ne impingem, sa i facem omului loc. eu in margine cu caruciorul cu d in el in fata mea, mosul, inca 2 mamici. puzderie de copii la mai putin de 2 m de noi. si ce face mosul? isi aprinde o tigara. am crezut ca mor . i-am zis. copilul asta e la 50cm de dvs, chiar asa? nu va deranjeaza nimic? ii fumati fix in fata? plus ceilalti copilasi care se joaca unde scrumati dvs? stiti ce mi-a raspuns? pai io unde sa fumez? in casa n-am voie. vin si eu sa fumez aici....bine domne, dar fix pe banca intre copii? da, n am unde altundeva..... evident ca mi-am luat copilu' si am plecat....la 50m ai incolo era o banca libera in fata unei scari. e...dar ala nu era parc...nu putea mosu' sa fumeze acolo...

a, am fumat, m am lasat, m am luat iar...si totusi gasesc locuri unde/cand s o fac fara sa deranjez pe nimeni....

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput