***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

scrieti si voi la www.forumsoftpedia.com
Opinii despre produse/servicii .am creat subiect acum

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Si eu am intrebat daca trimit un colet la o adresa din Franta si nu am primit raspuns.

In Franta se poate trimite coletul fara nici o pb. Eu am cont pe adresa mea de mail iar livrarea o fac la prietena mea din Fr.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

EU M-AM REFERIT LA COMENZILE DEJA FACUTE SI NELIVRATE IN ROMANIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:

quote:
Originally posted by gabitaco

quote:

Si eu am intrebat daca trimit un colet la o adresa din Franta si nu am primit raspuns.

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

In Franta se poate trimite coletul fara nici o pb. Eu am cont pe adresa mea de mail iar livrarea o fac la prietena mea din Fr.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

EU M-AM REFERIT LA COMENZILE DEJA FACUTE SI NELIVRATE IN ROMANIA.

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

scuze...asta nu stiu...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am fost la banca si am facut chargeback-ul fara probleme. Astept acum raspuns de la LR, daca accepta sa dea banii inapoi pe card sau nu. Probabil, raspunsul va fi NU. Caz in care sa nu-ti vina sa-i strangi de gat?!

Edit: pe forumul francez a mai aparut, cineva, monique...O fi de pe DC? Bine macar ca ia amploare cazul...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

scrieti si voi la www.forumsoftpedia.com
Opinii despre produse/servicii .am creat subiect acum

Monikka

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=283426&st=0&gopid=3277154#entry3277154

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alian

Buna din nou

Din folclor adunate: cica ar fi raspuns unui client ca daca le da o adresa din Franta ii livreaza in 24 ore. Informatia nu e sigura 100% dar nu e nici de neglijat. cand aflu adresa de la care a fost trimis mail de raspuns o trec aici. Cina stie, poate mai au si angajati care chiar gandesc din cand in cand?
Gabi

Cum o adresa din Franta? Pai in Franta o livra in 24 de ore. Ce treaba avem noi cu asta?

Mergi la inceput

Si am o sugestie: nu mai invitati pe altii sa scrie si sa sune pe ici si pe colo. Faceti-o chiar voi. Fiecare unde s epricepe, fiecare in ce limba stie... Cu cat sunt mai multi care reclama o problema cu atat mai repede primim raspunsuri si incep diversi implicati sa se sesizeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mai, mie mi-au intrat ieri 310 ron si nu stiu de unde; ca i-am vazut azi pe online banking si am sunat la banca sa cer detalii si tot nu m-am lamurit; atata a stiut sa-mi spuna duduia, ca scrie "retur"; io nu am nici o comanda fix de suma asta (am 3 comenzi restante), dar daca adun suma de pe cecul returnat LR si prima comanda neonorata, da taman suma asta...sa fie oare bani de la LR?

Ieri am primit mail de la Christine ca Sabine este "on leave" pana la sfarsitul lui august si sa-i mai scriu cand se intoarce; ce idioti! pai ce, nu poate sa citeasca cand se intoarce, de ce tre sa-i mai scriu again?
I-am scris sa-mi zica ce pazeste cu banii mei, ca cec-ul i l-am returnat din 17 iulie.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ella parca as vrea si io un job la astia de la LR...ca mai tot timpul sunt "on leave"

Claudia clar ca daca vrem sa ajungem mai departe de atat cu LR va trebui sa ne constituim parte civila si sa angajam pe cineva specializat, in cazul asta ne unim cu toatele, daca se vrea. Hais a vedem ce raspuns primesti de la Politie..chiar sunt curioasa.

Firmele de curierat, sunt o idee buna, dar din cate stiu eu au tarife cam mari. Plus ca nu cred ca stau ei sa negocieze cu LR-ul ca sa se ocupe de expeditie...

Miki ai fost totala la faza cu francezul si bicicleta

Am uitat sa va zic, deja e pelerinaj la mine la usa...toata lumea vine sa-mi zica ca m-a vazut la Tv...si cica arat mai grasa decat in realitate...

Am fost si la dr azi, la oftalmolog si m-am ales cu una bucata reteta ptr ochelari, v-am spus io ca m-am rablagit de cand cu nenorocitii astia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Eu sunt de acord sa le deschidem un proces . Cunoasteti vre-un avocat care vrea sa faca munca voluntara?

Mergi la inceput