***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Dear Madam,
Thank you so much for your message. I have transmitted it to the international department.
Unfortunately, for the moment I can not give your further information about the deliveries to Romania.
I hope that we can do business again in a next futur.
Thank you.

Pe mine ma intereseaza mai mult livrarile....asta e..fiecare cu grija lui...ar trebui totusi gasita o solutie de - La redoute international -...
Pt ca nimeni nu-i poate obliga sa livreze in Romania, putem noi sa ne dam si de trei ori peste cap (eventual ne transformam intr-o musca).
Cu cecurile cred ca o sa se rezolve, trimitem inapoi...la un moment dat o sa se aplaneze problema, o sa-si primeasca fiecare banii toti sau mai putin toti.
Insa ar trebui sa gasim cateva solutii si pt reluarea livrarilor...pe care sa le enumeram intr-un mail trimis tot departamentului international( sa fie dat nr. coletului, chiar daca implica niste costuri mai mari, macar nu se mai pierd, o firma de curierat..)..Asta daca mai intereseaza pe cineva, ca eu tocmai am fost ieri pe la soldurile noastre, cu copchii dupa mine, si cred c-au sughitat tare cei de la Laredoute, ca i-am pomenit mai rau ca la biserica....
Eu zic ca mai degraba trag la miere decat la otet...Nu stiu daca o sa iasa ceva, putem noi sa fim si in UE si sa avem drepturi ca toti ceilalti, ei isi aleg piata de desfacere...Nici de pupat undeva, nu a zis nimeni....Fiecare parte isi are interesul propriu...diplomatia este totul.

Cu siguranta nu o sa se lege la cap sa gaseasca solutii pt. un client-doi.

Gen, mami de Robert Alexandru 2.11.2001 si Alexia Roberta 14.08.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor, in mesajul: Bonjour,

Je vous remercie de votre commande.

Toutefois, étant donné les problèmes de livraison rencontrés avec votre pays, nous sommes obligés de suspendre les envois.

Vos commandes sont donc annulées.

Je vous rembourse la somme due par courrier.

Cordialement,

Le Service Relation clientèle

courrier are dublu inteles: curier sau corespondenta. Cum ar fi sa vina un curier cu banii in mana la fiecare pagubit ?! Bat campii...stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

NOII VENITI CU MAI PUTIN DE 10 MESAJE: bagati repede 10 mesaje ca sa nu mai fiti moderati. Ca acum va apar mesajele cu intarziere si nu stiu daca mai apuca cineva sa le citeasca, ca aici se scrie mult.

Moama, cati sunt pe site-ul Protv! Mai bine s-ar mai afce cateva reportaje

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

courrier are dublu inteles: curier sau corespondenta. Cum ar fi sa vina un curier cu banii in mana la fiecare pagubit ?! Bat campii...stiu...

Daaaa, parca-l vad legandu-si bicicleta de balustrada de la bloc si intreband babele din scara: Madame D.? A quel etage?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Vezi, eu bat campii in original (in franceza)

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!
Felicitari pt actiunea Pro-tv. Deci... Daca se vrea... se poate!
Am vb cu cineva si mi-a sugerat ca pt reluarea livrarilor LR catre Romania ar fi bine sa propunem noi unor firme mari de currierat sa contacteze aceasta firma, intrucat suntem destul de multi care comandam... si ar fi o afacere destul de profitabila. In nici un caz Lr nu va cauta curier pr Romania. Asa ca va invit sa scrieti si voi la Atlasib la rubrica Sugestii.... poate asa se rezolva si aceasta problema.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Si eu am intrebat daca trimit un colet la o adresa din Franta si nu am primit raspuns.

Mergi la inceput

Gabitaco, Atlasib nu este firma de curierat, ci de transport persoane. Mai fac ei un fel de curierat pt. cei plecati la munca prin tari straine, dar nu stiu sa aiba ca obiect de activitate curieratul. Sunt alte firme serioase DHL, UPS care fix de asta se ocupa.

Edit: Nici de pe site-ul lor nu reiese ca s-ar ocupa cu asa ceva.

cristina d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Si eu am intrebat daca trimit un colet la o adresa din Franta si nu am primit raspuns.

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

In Franta se poate trimite coletul fara nici o pb. Eu am cont pe adresa mea de mail iar livrarea o fac la prietena mea din Fr.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki68

Gabitaco, Atlasib nu este firma de curierat, ci de transport persoane. Mai fac ei un fel de curierat pt. cei plecati la munca prin tari straine, dar nu stiu sa aiba ca obiect de activitate curieratul. Sunt alte firme serioase DHL, UPS care fix de asta se ocupa.

Edit: Nici de pe site-ul lor nu reiese ca s-ar ocupa cu asa ceva.

cristina d.

eu am vazut pe site ca transporta si marfa... si am primit de la ei un colet de la o alta firma externa... de aceea am zis ca poate sebaga in afacere cu LR. Eu le-am scris un mail si le-am explicat problema. Acum astept raspunsul de la ei.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput