***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 24
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by claujro
Eu sunt de acord sa le deschidem un proces. Cunoasteti vre-un avocat care vrea sa faca munca voluntara?
macar ca idee sa ne spuna daca avem sanse de reusita; pana la urma strangem bani si-i dam in judecata. daca avem castig de cauza LR o sa plateasca toate cheltuielile (sper ca nu prin cec
)---------------------------------------
common sense is not really so common
aissa spune:
Mai fetelor sunt uimita!!! Si mandra ca va cunosc, macar ca ii sacaim pe nesimtitii aia!
In alta ordine de idei eu nu am nici un mail cu rambursare, nu ca as vrea neaparat, dar....nici pe mailul meu nici pe al Andreei.
alian spune:
Astazi am primit un nou email cum ca mi-ar fi anulat comenzile, adica aceleasi comenzi di iulie.
Oare au inebunit de tot, adica toate emailurile si tot timpul din ultimele 3 saptamani le-am pierdut degeaba si trebuie sa o iau de la capat?
nushulica spune:
salutare fetelor!
am vazut si eu stirea dimineata pe site a iesit foarte misto si imi place de mada ca a vb scurt si la obiect
si-i si merge guraa![]()
eu astazi am scris la mai multe ziare locale de aici din iasi astept sa primesc raspunsuri
i-am trimis un mail si lui saddie sa vedem cum merg demersurile facute de dansa macar sa stim un lucru
la faza cu avocatul...ce sa zic...la cati suntem sigur nu o sa ne coste mult
asa ca putem sa ne bagam
am incercat acum sa ma loghez pe site si iar nu merge...dimineata avem doar 3comenzi din cele 6 trecute la retur si nici macar nu au fost luate in ordine cronologica ci aiurea total
ella /...ce sa zic..esti o fericita daca ti-au intrat banii
ma duc si eu luni la raiffeisen poate mi-au venit si mie macar pe comanda respectiva(e doar 1 restul sunt pe bcr)
Bratu Monica spune:
eu am scris pe la Ambasade.Si a Romaniei la Paris si a Frantei la Bucuresti.Din cate vad pe site-ul Pro Tv se ingroasa randurile pacalitilor de catre La Redoute.
Sa le fie rusine.
Monikka
Bratu Monica spune:
mai aveti careva vreo idee pe unde sa mai scriu?M-am obisnuit ,chiar a inceput sa-mi placa.N-am eu banii necesari ca biletul de avion nu costa mult .Garantat ar plati si daune la prejudiciul pe care l-au creat moral,fizic ,psihic.Sunt indignata,jignita,umilita si toate astea se intampla pe banii mei.
Monikka
unboticutz spune:
fetelor, ati vazut mesajul asta de pe site-ul protv-ului:
<In aceeasi situatie sunt si eu, dar, cu mentiunea ca eu am facut comanda pe data de 15'iunie'2007, iar in demersurile pe care le.am facut, si sesizarile, si zecile de drumuri la posta romana, ba chiar si la oficiul vamal al postei - am primit aceelasi raspuns sec... "expeditorul trebuie sa sesizeze disparitia coletului, iar noi(Posta Romana) cu numarul de inregistrare al coletului, il dam in urmarire si verificam intregul traseu al coletului, urmanad, ca in cazul disparitiei, sa despagubim expeditorul cu, de 10 ori suma taxelor postale achitate de expeditor (defapt...tot de ce cei care au facut comanda)">
?
exact asa cum ma gandeam; daca intr-adevar s-au pierdut coletele LR putea face plangere la Posta. Existau doua posibilitati:
1. posta nu avea semnatura primitorului deci nu putea dovedi livrarea, deci era buna de plata.
2. posta avea dovada ca a livrat,LR anunta clientul de acest lucru si se confruntau dovezile
eu nu vad cum altfel "se pierd" coletele. parerea mea e ca LR are probleme (EI gresesc livrarile si nu mai stiu pe unde le e capu; dovada - faptul ca nu exista trucking number sau ca persoane care au facut comanda pt Romania le-au primit in alte tari) si si-au gasit tapi ispasitori pe cei de la posta. de ce numa romania? ca aici au f multe cliente din afara Frantei 
---------------------------------------
common sense is not really so common

. Cunoasteti vre-un avocat care vrea sa faca munca voluntara?