*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 24
claujro spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Mai mai bine stau sa ma minunez decat sa alerg la banci si televiziuni sarecuperez bani.
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Din postura uneia care alearga pe la banci si televiziuni sa-si recupereze banii nu pot decat sa ma minunez de asemenea atitudine.
Bratu Monica spune:
Minunandu-te,n-ai inteles ca nu neaparat pentru recuperarea banilor ma zbat.Sunt sigura ca vom primi banii inapoi mai devreme sau mai tarziu.
problema este ca am fost supusi unui tratament discriminant si injositor dupa parerea mea.
daca n-ai bani de recuperat ,n-ai comenzi de primit,care e problema ta?
De dat din gura stim toate,mai putin cu facutul.Ia vezi in care categorie te regasesti?
Monikka
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Mai mai bine stau sa ma minunez decat sa alerg la banci si televiziuni sarecuperez bani.
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Din postura uneia care alearga pe la banci si televiziuni sa-si recupereze banii nu pot decat sa ma minunez de asemenea atitudine.
Eu nu vreau sa intru in polemica cu tine scumpo.... nu an nimic de castigat... da mai geseste omul la scris... recunosc....dar e mai peferabil asa decat situatia in care sunteti voi. Macar eu stiu sa-mi recunoscgreseala si deschid bine ochii inainte de a face ceva.
Mai bine sa nu ne laudam cu scolile "inalte" pe care le avem... ca nu se stie niciodata care pe care...
Iar in privinta LR, repet, am primit toate coletele si nu am de ce sa ma implic in actiunea vostra. Va doresc succes. Nu am vrut decat sa va mobilizez in actiunea cu pro-tv. Se pare ca am fost inteleasa gresit.
Asta e... mai usor e sa cauti greseli de gramatica, decat sa citesti printre randuri.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Minunandu-te,n-ai inteles ca nu neaparat pentru recuperarea banilor ma zbat.Sunt sigura ca vom primi banii inapoi mai devreme sau mai tarziu.
problema este ca am fost supusi unui tratament discriminant si injositor dupa parerea mea.
daca n-ai bani de recuperat ,n-ai comenzi de primit,care e problema ta?
De dat din gura stim toate,mai putin cu facutul.Ia vezi in care categorie te regasesti?
Monikka
nu stiu de ce sari asa... si eu am comandat de la LR si m-a suparat si pe mine atitudinea lor. Am inteles f bine mesajul tau si tocmai de aceea am vrut sa le mobilizez pe fete. Oricum imi pare sincer rau ca am scris la voi, ca am incercat sa va ajut... asta e lumea...
Va doresc succes si numai bine.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
claujro spune:
quote:
Eu nu vreau sa intru in polemica cu tine scumpo.... nu an nimic de castigat... da mai geseste omul la scris... recunosc....dar e mai peferabil asa decat situatia in care sunteti voi. Macar eu stiu sa-mi recunoscgreseala si deschid bine ochii inainte de a face ceva.
Mai bine sa nu ne laudam cu scolile "inalte" pe care le avem... ca nu se stie niciodata care pe care...
Iar in privinta LR, repet, am primit toate coletele si nu am de ce sa ma implic in actiunea vostra. Va doresc succes. Nu am vrut decat sa va mobilizez in actiunea cu pro-tv. Se pare ca am fost inteleasa gresit.
Asta e... mai usor e sa cauti greseli de gramatica, decat sa citesti printre randuri.
Gabriela siMateea Ioana
"Scumpo", sigur ca da , mai greseste omul la scris dar nu de 3 ori la rand.
Iti multumesc ca ne compatimesti pentru "situatia"in care suntem. Apreciem asta!
Iti doresc o noapte minunata!
tania-z spune:
fetelor, pe asta o stiati? (apropo de ce cumparam!):
http://www.youtube.com/watch?v=SAN7oAXLgCU
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
danielac spune:
fetelor eu sunt aici, laturi de voi, din pacate nu stau in Bucuresti si in acest moment sunt in curs de mutare de la alexandria la Brasov... am trei comenzi neonorate si mailuri de confirmare a lor... nici un mail de anulare sau sictir...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
addya spune:
fetelor, referitor la chestia cu ProTV-ul, zau k as merge DAR eu nu am nici o comanda neonorata, nici mail de siktir, nimic-nimic. ce sa-i zic tipei altceva decat ca imi pare rau de situatie, ca ma simt ca un kkt si k vreau chiloti online????

oricum, ar merita sugerata o ancheta: UNDE DISPAR COLETELE?????
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Bratu Monica spune:
N-am nici un dubiu ca interventia ta a fost pentru o cauza nobila,
dar tonul face muzica.Daca veneai cu o idee ,sugestie,sfat,orice care sa ne ajute in demersurile pe care le facem ,cred ca era Ok.
Dar sa vii pur si simplu si sa te iei de noi ca pasam pisica de la una la alta,ca fiecare nu vrea sa sa vorbeasca la pro Tv si trimite pe altcineva,cred ca ..mai bine taceai.
Eu sun la pro Tv si chem pe cineva sa stam de vorba pentru ca au reprezentant si aici sigur.In legatura cu d-nul Obala,nu stiu ce te face sa crezi ca n-as vorbi cu el?
Pacat ca nu stiu limba franceza ca n-as avea nicio retinere sa vorbesc cu d-nul Obala.Asa cum pot ,cum scriu,cum gandesc ma chinui si scriu peste tot ,nu pentru 68 euro ,ci pentru faptul ca toata europa neconsidera tigani,hoti,golani,analfabeti etc si iata ca in cele din urma descopar ca si ei IMACULATII francezi au oile lor negre.
Ca orice cetatean al unei tari membra a UE am drepturi pe care trebuie sa mi le apar.Si ceea ce vreau sa apar acum este dreptul de a fi tratat ca OM nimic mai mult.
Maine sun la pro Tv ,chiar daca vorbiti si voi fetelor.Se va intalni probabil cu voi acolo si cu mine aici.Cred ca ne trebuie un extras de cont pentru a dovedi ca s-au platit comenzile si copii dupa acceptul comenzilor.
Referitor la :"UNDE DISPAR COLETELE?" ,,este chiar un subiect interesant pe care-l voi aborda cand voi avea sansa sa vorbesc cu cineva.
O seara buna!
Monikka
Giova spune:
haideti mai fetelor intalniti-va cu Protv-ul. dati va rog lista cu toate pagubitele si va dam si un nr. de tel., asa pot lua legatura cu corespondentii din tara si le spunem situatia.va fi un reportaj misto, cuprinde toata tara si cati mai multi martori. nu e de ratat ocazia asta, si-au batut joc de noi si nu meritam sa fim tratati mai rau decat animalele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">