*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Eu as veni cu cea mai mare placere la intanlirea cu tipa de la PRO, dar-aici e un mare DAR, nu am cum din pacate Mihai (sotul meu) si-a scos ambele unghii de la picioare si deocamdata nu prea poate sa mearga. Bianca nu are cum sa ramana doar cu el acasa, cu mine nu o pot lua...asa ca nu am cum sa vin. Daca ramane pe saptamana viitoare cand va putea Mihai sa conduca vin cu cea mai mare placere cu toate ca nu am nici mail nici nimic de la ei.

Gabi , nici eu nu-ti inteleg atitudinea de azi, nici de zilele trecute cand te luai de Ssddie-ca ne bazam pe ea care are trecut la profil 15 ani, si ce?!? E o eroare de server. Hai nu te mai supara,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Monica.... chiar am incercat sa va ajut, am incercat sa sun la ei, le-am trimis mail sa-i intreb care e situatia conturilor din Romania, pt ca stiu "ceva" franceza.... raspunsurile vi le-am pus pe forum. M-am implicat atat cat am putut chiar daca mie mi-au fost onorate toate comenzile. Sansa cu pro-tv nu trebuie ratata; am vrut sa implic mai multa lume si chiar am apreciat efortul tau de a incerca sa schimbi imaginea Romaniei dincolo de granite. Dar se pare ca mesajul meu a fost inteles gresit si lumea a preferat ,mai ales, sa caute greseli gramaticale decat sa citeasca esenta mesajului. Va doresc succes in actiunea vostra si sper, ca si voi ca LR sa livreze din nou in Romania.
Numai bine tuturor!!!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Sunt convinsa,repet,de bunele tale intentii.
Cred si eu ca fetele ar putea s-o cheme si pe Saddie la intalnire,mai ales ca are acele date despre comenzile noastre.
Si asa suntem ofticate cu LR-ul,crezi ca mai era cazul sa te minunezi si tu ?
Uite ,fiid aproape de Focsani te invit la discutia cu Pro tv-ul daca va avea loc.Stiu ca n-ai probleme dar asa din spirit de echipa.
Ce zici?sunt 100 km nu-i mare lucru.
Eu n-am nimic cu nimeni dar cand ma ia cineva la misto,se aprind "avariile".Ce sa fac ,chestie de temperament!
Cam asta-i,mai vedem maine dupa ce sun la pro Tv.Si sa stii ca nu-mi rezolv problemele din fata calculatorului.Muncesc 10-11 ore/zi ,lucrez in vanzari ,sunt toata ziua pe teren si chiar imi rezolv singura problemele.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

uraaaaa, mail de promotii de la LR!!!!
Ufff, mi-era teama ca m-au uitat!!!!
MA gandeam sa vin si eu la Pro tv, nu sunt deloc fotogenica, sper sa nu ne "traga" in cadruAm mail-uri de confirmari comenzi, am raspunsurile clasice de la ei si am si extras de cont.....si un neuron disponibil ca deh, am burta aproape de gura sau de fapt mai aproape de pamant.Macar acum sunt impunatoare.....

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Pot sa vin si eu (in principiu)la intalnire,numai sa fie pe seara,dupa 16.30,ca la mine e "puscarie",nu pot pelca de la birou.Am insa numai confirmarea comenzii,o copie(proasta) a extrasului de cont..din pacate nici un mail de 'siktir',nici un raspuns la intrebarea pusa pe site.....nimic.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cine e interesat sa dea o mana de ajutor si e dispus nu doar sa stea sa se minuneze pe forum la demersurile altora, este rugat sa vina maine la ora 12.00 (11.50-11.55) in fata sediului central ProTv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Cine e interesat sa dea o mana de ajutor si e dispus nu doar sa stea sa se minuneze pe forum la demersurile altora, este rugat sa vina maine la ora 12.00 (11.50-11.55) in fata sediului central ProTv.

Daca vor si opinii "din tara" sunt dispusa (deh, inca sunt in CO) sa vorbesc cu cineva de la pro tv (vreun corespondent de la studioul din Iasi). Da n-am mail de siktir.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by claujro

Daca vor si opinii "din tara" sunt dispusa (deh, inca sunt in CO) sa vorbesc cu cineva de la pro tv (vreun corespondent de la studioul din Iasi). Da n-am mail de siktir.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

da da si eu ma bag pe iasi oricand pot veni

din bucuresti ar trebui sa va adunati cat mai multe fete ca doar sunt multe care comanda si care sigur vor sa-si rezolve problema cat mai repede si bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

miki intra pe mess sa vorbim in legatura cu protv-ul da un buzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pentru fetele din tara, va dau pe PM numarul de telefon si vorbiti, fiecare in orasul vostru cu corespondentul Pro. Asa avem si mai multa credibilitate si aratam ca suntem unite.

Mergi la inceput