*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Din pacate la pranz nu pot sa vin...in nici un caz.Sunt la munca pana pe la 16.30....Pot sa va ajut cu ceva?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

eu am 4 comenzi neonorate la ei.Nici un mail de siktir sau de anulare a comenzilor.
Acum ca s-a implinit o luna de la ultima comanda vreau s ale trimit un mail .
La pro as vrea sa vin dar ce sa le zic uite nu mi-au onorat comenzile.Nu am nimic palpabil.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Si inca ceva...va rog,am cautat dar nu mai gasesc,o adresa de mail unde sa scriu si eu,nu direct pe site-ul LR,macar poate primesc si eu mail de "siktir"..stiu ca era cvea cu "areski.."????

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele fiti atente aici: mi-a dat claudia nr tipei de la protv am sunat-o acum si am vb cu ea stia despre ce este vorba i-am zis ca este vorba despre mai multi bani decat suma care este aici pe forum(numai eu am prieteni aici in iasi care au comenzi mai mari de 1000euroi) si i-am zis ca sunt dispusa si eu si altii din iasi sa mergem sa vb si noi aici la iasi la sediul protv

si-a notat numarul meu de telefon a zis ca vb cu seful ei si ma contacteaza...deci sigur sunt interesati sa faca acest reportaj

i-am mai zis si ca este vorba despre mai multe zone din tara (monika aici m-am gandit in special la tine)deci cred ca in orasele in care are sediu protv s-ar putea merge si vorbi

deci trebuie sa ne mobilizam toate ca se poate

edit: si inca ceva ...pentru cele care tot ziceti ca nu va puteti prezenta ca n-aveti mail de siktir...se vede clar pe mailurile fetelor care au primit deja maik de siktir ca zic ca au stopat livrarile in ro incepand cu 9iulie...deci e clar ca nici voi nu veti primi coletele....asa ca duceti-va toate nu mai stati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu plec acum, ma duc sa iau extrasul de cont si apoi un cadou pt sotz ca maine implinim 4 ani de casatorie...uf, ce zi plina o sa fie maine!!! Sper, ca atunci cand revin, sa gasesc casuta de PM-uri plina de cereri de contact pt ProTv.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau, Nushu si eu vreau numarul tipei. si din Timisoara suntem care nu au primit coletul, mail de siktir nu avem, dar vreau sa scriu si eu acum celor de lr. cine imi da si mie o adresa de mail unde sa scriu in franceza? spre sa ma ajute si pe mine cineva, ca sunt bata. nu mi-am noatat cand s-au scris de n ori adresele de mail, asa ca nu dati cu rosi, plizzzzzzzzzzz.
fetele din Bucuresti...va doresc bafta la intalnirea cu d-na Protv.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

giova uite aici adresa de mail a cristinei

cvancoil@redoute.fr rupe-o in doua ca raspunde....eu dimineata i-am trimis un mail in care i-am zis clar ca nu accept cec doar banii in cont suma intreaga si pentru restul golaniilor care le-au facut am instiintat-o ca ma voi adresa protectiei consumatorului din tara lor

am mai informat-o si de faptul ca ar fi trebuit sa ne anunte ca au stopat livrarile catre ro nu sa accepte comenzi sa ia banii si pe urma sa ne zica sa asteptam....si pentru asta vor plati

nr tipei de la protv ti-l dau pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Giova si Timisoara are mail de siktir.......din pacate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

foarte bine...daca pot sa zic asa vezi ca i-am dat giovei numarul tipei de la pro , adunati-va si voi si la atac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by ionela-roxana

foarte bine...daca pot sa zic asa vezi ca i-am dat giovei numarul tipei de la pro , adunati-va si voi si la atac

EU AM MAIL DE SIKTIR SI CONFIRMAREA A 2 COMENZI . aM MAI VAZUT FETE DIN TIMISOARA DAR VAD CA DOAR EU SI GIOVA SCRIEM . HAI TIMISOARA SA VEDEM CATE SUNTEM?

Mergi la inceput