*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 23
tania-z spune:
acum am vazut si eu subiectul zilei cu ProTV-ul. Nu-i frumos sa nu fim unite acum , cand avem o sansa sa spunem mai multor oameni ce am tot spus pe aici. Eu sunt disponibila la telefon (Madau, ai nr. meu din contul nostru comun) ca sunt in Sibiu, dar daca trebuie sa ma contactati, cu draga inima!Eu inca sunt furioasa datorita "tratamentelor" primite!!
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Buna fetelor.
Va citesc si ma minunez....
A-ti dat comenzi..... a-ti pirdut bani.....a-ti facut atata tam-tam, ca lasaca le aratam noi cine sunt romanii .... si acum cand s-a ivit ocazia v-ati dat la fund toate. De e mai comod sa stai acasa si sa incerci sa-ti rezolvi problema din fata calcultorului indemnand pe altul sa faca ceea ce tu nu prea ai chef.Mai fetelor e vb de o discutie cu cineva de la pro-tv... nu cu Frederic Obala - nenea LR misteriosul.
De ce nu o rugati pe Saddie sa apara si ea cu voi ca tot are maldarul de date de la voi... si cum e ea dispusa sa va ajute.... poate merge si la pro-tv .
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Stiu punctul acela din regulament dar ati se scrie legat, in toate aceste cazuri.
Si tu de ce nu iei legatura cu un corespondent ProTv din Bacau sau din zona sa vorbesti despre problema???
Bratu Monica spune:
gabitaco sa inteleg ca ceea ce scrii imi este adresat?
nu indemn pe nimeni la nimic.sunt gata chiar sa invit pro tv aici sa-i pun la dispozitie tot ce stiu.Am scris la atatea foruri superioare de nici nu mai stiu.toti au raspuns si purtam corespondenta.
Unde este problema?
ceva opinii noi?
Monikka
madau spune:
Hai sa nu ne certam ca n-am facut nimic...
Uitati cum propun sa facem:
O suna Claudia maine pe tanti de la Pro, ii spune ca suntem mai multe care dorim sa venim sa vorbim si ca trebuie sa strangem niste dovezi, ceva, nu putem veni cu mana goala, dar ca..e cam din scurt intalnirea si ca dorim s-o amanam ptr JOI..la orice ora vreti voi, eu sunt disponibila.
Atunci merg si eu, si Claudia, merge si Ella, vb si cu Addya si asta e, mergem cu ce avem, poate mai strangem maine si de la restul de fete.
E bine asa?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
clau,
bine punctat!![]()
si pe mine ma zgaraia rau pe creier "a-ti" scris gresit ; am ramas cu simtul gramaticii exacerbat de cand am intrat la drept...dar se poarta sa nu stii sa scrii corect.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
madau spune:
Ptr mine ar fi de preferat dimineata, ca sa nu vina canicula asta nenorocita
,dar daca nu se poate nu-i bai
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
fetelor,
io as vrea dimineata din tot sufletul, dar e singurul moment in care pot dormi, ca pleaca naravasul in parc cu bunicii ; io peste noapte sunt la ordinele sherifului care se trezeste nu numai sa pape, ci are si reprize de joaca.
Zilele in care n-apuc sa dorm dimineata de treburi sunt terminata; si maine voi fi la fel
.
E greu pentru voi la 12? daca nu se poa' atunci viu cand ziceti voi, sper sa nu bag masina in pom![]()
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
gabitaco sa inteleg ca ceea ce scrii imi este adresat?
nu indemn pe nimeni la nimic.sunt gata chiar sa invit pro tv aici sa-i pun la dispozitie tot ce stiu.Am scris la atatea foruri superioare de nici nu mai stiu.toti au raspuns si purtam corespondenta.
Unde este problema?
ceva opinii noi?
Monikka
Monica draga ai inteles gresit... nu ma rfeream la tine.
Iar de luat legatura cu pro-tv nu am de ce.... am primit toate comenzile.
Mai mai bine stau sa ma minunez decat sa alerg la banci si televiziuni sarecuperez bani.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii