*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

va spuneam ca am contestat tranzactiile la Raiffeisen saptmana trecuta si azi m-a sunat un tip de la ei sa-mi spuna urmatoarele: ca tre sa treaca 30 de zile de la fiecare comanda ca sa poata sa ceara banii inapoi si sa-i trimit mailurile de confirmare pentru comenzi;
Mi-a spus ca in aceste cazuri este o procedura foarte bine stabilita si ca daca am dreptate, imi voi primi banii inapoi in cont.
Deci io sper...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

banii ii vom primi ianpoi toata lumea.Dar nu inteleg de ce dracu nu mai pot face comenzi.Ca-s din Romanica sau cum?Nu platesc tot cu bani?
Nu i-am deranjat in viata mea cu nimic.De unde si pana unde gata,stop Romania.Asta-i discriminare.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Haideti mai fetelor, nu poate nimeni maine dimineata sa se vada cu d-na ProTV? Cineva care are macar niste date intitiale...un refuz de plata, un extras de cont, eu as merge cu draga inima dar nu am nimic.

Plus ca e prea din scurt, n-am cu cine lasa copilul de dimineata, de ce nu ati zis nimic mai devreme?

Daca se poate amana ptr alta zi, sa avem timp sa strangem macar niste dovezi ceva, de la cateva din voi, merg cu siguranta.

Claudia te tenteaza? Sa vb si cu ADDYA, poate merge si ea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Acum mi-au plecat musafirii si am citit din urma. Imi pare rau de faza cu ProTv-ul...si eu si mada am afirmat ca suntem de acod, initial am fost reticenta ca eu nu primisem,au venit si mailurile si deci, aveam ce arata. O inteleg perfect pe aissa...aissa, mult succes la noua slujba! Am pus azi intrebarea pe forum si numai mada s-a aratata dispusa. Nimeni altcineva... Oare de ce? Asta imi aduce aminte de faza cu intalnirea...care nu s-a mai tinut pt ca nu au fost doritori.

E de inteles, nimeni nu vrea sa se implice pentru nimeni, nici macar pt el insusi. Si daca saddie a vrut sa ne ajute a fost privita cu suspiciune.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Vad ca-s singura pe baricade.Nu mai este nimeni prin zona?

M-ati lasat balta cu pro tv-ul meu cu tot.nu-i nimic.O scot eu la capat si va promit ca vor livra iar in Romania.
Dar pacat ca nu-mi da nimeni o mana de ajutor.
asta e!la placinte inainte....

Monikka

Mergi la inceput

Vb cu addya si mergem toate 3 maine. Pe la ora pranzului de preferat, dimineata trebuie sa fiu acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

io ma implic, adica vin sa vorbesc cu tipa de la Pro tv , dar nu maine ca sunt cu receptia apartamentului lu' sor-mea si am de stat si pe la notar pentru tranferul de proprietate , in plus maine dim mergem la vaccinul de 4 luni.
Dar joi viu, numa sa spuneti unde, dar sa stiti ca n-am mail de siktir si nici vreo alta corespondenta cu LR.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

ella, ok!

1-2-3-10 persoane se implica sa rezolve situatia si ceilati stau pe margine ca spectatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor.
Va citesc si ma minunez....
A-ti dat comenzi..... a-ti pirdut bani.....a-ti facut atata tam-tam, ca lasaca le aratam noi cine sunt romanii .... si acum cand s-a ivit ocazia v-ati dat la fund toate. De e mai comod sa stai acasa si sa incerci sa-ti rezolvi problema din fata calcultorului indemnand pe altul sa faca ceea ce tu nu prea ai chef.Mai fetelor e vb de o discutie cu cineva de la pro-tv... nu cu Frederic Obala - nenea LR misteriosul.
De ce nu o rugati pe Saddie sa apara si ea cu voi ca tot are maldarul de date de la voi... si cum e ea dispusa sa va ajute.... poate merge si la pro-tv .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Fetelor,
daca mergeti intradevar joi sa vorbiti cu d-na ,maine cineva trebuie sa o sune si sa stabileasca data si ora.Claudia tu ai numarul ei de telefon.
Daca nu se poate si nu se poate vreau sa stiu pentru ca o chem aici.trebuie sa fie corespondenti pro tv si pe aici.
Asa ca va rog sa-mi spuneti simie ce faceti,ca sa stiu ce mai fac si eu.
Momentan ma apuc sa scriu catremesiateurdunet.fr si sa pregatesc hartiile pe care le trimit cu posta.
va rog astept vesti de la voi.

Monikka

Mergi la inceput