*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 21
aissa spune:
Am reusit sa frunzaresc ce ati scris.
Deci, pe la 10 m-a sunat tipa de la pro ca ar vrea sa faca reportajul pt stirile de la ora 19 de maine (cred) si ca are nevoie de cateva cadre in fata calculatorului dar trase azi sau cel tarziu maine dimineata. Cum va spuneam, recent am facut o greseala si am renuntat la programul meu lejer de 7-15 pt unul de genul teoretic 9-18 practic cat da Domnul...asa ca imi e imposibil sa apreciez la ce ora plec (azi de ex mi-a dat drumul sefa la 7 pt ca inca nu am habar de ce fac ele acolo si a zis ca degeaba le pazesc)... So, l-am rugat pe sot sa va anunte ca sa nu scapam ocazia... Pe la 4 saraca m-a sunat din nou si mi-a zis ca nu a primit nici un semnal de la nimeni si ea asteapta ca vor sa vorbeasca si cu posta si ATENTIE! cu Redoute, numai sa aiba imagini cu un client, 2....
Daca credeti ca se poate dat-i una un semn in seara asta. Pe cuvant de onoare ca imi e imposibil, de la munca nu am acces deloc la net si acum scriu putin ca sa nu imi amintesc iar ce tuta am fost si sa ma ia plansul... Dar nu pot sa promit ca pot sa ma vad cu femeia.
Am primit azi 2 cataloage LR, o comanda superrapid venita (sub o sapt cred) de la Quelle si am si aviz pt strawberry care cred ca o sa zaca la 66 ca nu stiu daca pot ajunge acolo. Chiar deschid la 7 jumate daca ma duc? Ca asa as reusi maine dimineata...
karfe spune:
Aissa,op 66 chiar deschide la7.30,eu am fost pe la 7.25 si era deschis
Daca lucrai 7-15 banuiesc ca erai bugetara,si acum te-ai mutat la "privat"
Jale!
Eu am facut transferul invers,si sunt cea mai fericita dpv al programului,si ce lejeritate in modul de lucru etc
aissa spune:
Nu eram bugetara dar nici nu era o firma cu fite...nici cu salarii ca deh, nimic nu vine gratis.Macar era program pana la 3 si daca aveam vreo pb puteam lipsi fara nici o chestie... Asta e, am vrut in banca...acum tb sa stau in banca mea. ![]()

miki68 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Nu eram bugetara dar nici nu era o firma cu fite...nici cu salarii ca deh, nimic nu vine gratis.Macar era program pana la 3 si daca aveam vreo pb puteam lipsi fara nici o chestie... Asta e, am vrut in banca...acum tb sa stau in banca mea.
Da bey, da cine-o sa-si incaseze cecurile cu prioritate. Tu, ca lucrezi la banca
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aissa spune:
Ce crezi ca nu mi-a trecut prin cap?![]()
Dar deocmadata ma uit asa ca proasta in ce fac alea acolo ca pt mine e ca si cum acum incep pt prima data activitatea, asa ca nu am tupeu sa intreb ce si cum...mai ales ca eu o sa am cecurile pe numele Andreei.
Bratu Monica spune:
Ok.am inteles de ce nu poate Aissa.Dar celelalte fete din Bucuresti?Nimeni?Nu va face nimic biata femeie incerca sa ne ajute.
eu o invit la Focsani daca vrea dar cred ca-i can departe pentru atata lucru.
Mada,de ce nu preiei tu problema,poate impreuna cu Claudia va puteti intalni cu d-na pro Tv.
E clar ca Aissa in situatia in care este numai la problema cu Lr-ul nu-i sta mintea.
Nimeni nu vrea?
Va trimit nr.de telefon al doamnei.Vreti?
Monikka
miki68 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Ce crezi ca nu mi-a trecut prin cap?
Dar deocmadata ma uit asa ca proasta in ce fac alea acolo ca pt mine e ca si cum acum incep pt prima data activitatea, asa ca nu am tupeu sa intreb ce si cum...mai ales ca eu o sa am cecurile pe numele Andreei.
Lasa ca te descurci tu, ca daca nu erai desteapta nu te luau aia sa lucrezi la ei. Btw, la ce banca lucrezi (daca poti sa spui, of course)?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
Hai,mai fetelor,nu vreti niciuna sa vorbiti cu protv-ul,pe urma mai ramaneti si cu o pila acolo,nu se stie cand mai are omu' nevoie.Nu?
maimu spune:
buna,
haideti sa va arat ce am primit la mailul meu razboinic....
Dear all,
My name is ..........and I live in Romania.
In 30/07/2007 I placed my first order at La Redoute.
I don’t understand why you charged my card and why you accepted my order if you already knew (until 06.07.2007) that the orders placed from Romania would never be fulfilled? Why did I receive an email that everything was OK and my order was being processed? I know that I have the right to be informed about the decision to stop all the orders from Romania!!!
Why can’t I sign into my account but I still receive at the same time all the offers from LR (with the discounts and news)? What is the use of all this if I can not sign into my account ?
I know that in my situation there are a lot of clients from Romania !
I want you to send my money back ( if you decide that all the orders from Romania will never be fulfilled) with a checque because all the bank expenses will be charged on me and as a result I will receive only a smaller amount of my money and I find this is unfair.
In Romania there are a lot of companies for fast courier that you can use to send the packages. I think that all this is “une escroquerie “
In order to clear all misunderstandings do take the time to send me an explanation!!
si ei mi-au zis :
Dear Madam,
I understand your dissatisfaction and I apologize for all the inconveniences.
All orders placed since 9th July have been cancelled. However, orders placed on the web even afther that date were automatically booked. We couldn't stop the bookings.
Now the files are blocked and we have a technical problem. As soon as the problem is solved we will start the reimbursments of the cancelled orders that were charged.
You will receive automatically a cheque. If you can not cash it, then send it back with the coordinates of your bankaccount for a banktransfer.
Thank you for your patience.
Christine
Relation Clients
in concluzie o tin pe a lor: pb tehnice, cec pt bani si rabdare
nu am pierdut eu multi bani da ma enerveaza la culme tratamentul lor, de aceea voi sprijini si eu actiunile inaintate de voi
la pro tv nu pot si eu am un program destul de aiurea, dar mailul asta ca si mailul de confirmare a comenzii il pot pune la dispozitia persoanei care se va ocupa in cazul in care are nevoie
astept si eu extrasul de cont si cu mailurile primite ma alatur voua in demersurile iniantate.
doar nu ne fac ei pe noi??? :))) nesimtitii.........![]()
Bratu Monica spune:
dupa cum vad nimeni n-are chef de pro tv.asa ca m-am hotarat si ii chem pe ei la mine.Le arat ce am,le spun ce-am patit si mai vedem noi ce-o iesi.
toate bune!
Monikka