*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

DGCCRF este Direction générale de la concurrence,
de la consommation et de la répression des fraudes
. Francezii de pe forumul ala ne recomandau sa facem reclamatie aici pt solutionarea cazului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Meyyyy, vreau si eu reclamatie! Dar n-am raspuns de la ei, iar extrasul pe hartie nu l-am primit inca. Il am primit doar pe mail .

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

DOMNISOARA de ce ai facut scandal la Op 66,erau toate doamnele de acolo superdragute,eu mergeam si fara aviz si-mi dadeau coletul
Ele nu au nici o vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by karfe

DOMNISOARA de ce ai facut scandal la Op 66,erau toate doamnele de acolo superdragute,eu mergeam si fara aviz si-mi dadeau coletul
Ele nu au nici o vina.

care domnisoara? poate era o doamna. si tipa nu parea deranjata, stia doar toate amanuntele problemei pt ca cineva sunase si facuse scandal, amenintase cu reclamatii...Asta e! Si eu tot de OP 66 apartin si ce...mi-au dat azi catalogul LR...fara sa se razbune in vre-un fel... Sau era o gluma si nu m-am prins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Mey, fetelor, si eu vreau sa particip la actiunile voastre razboinice, dar nu stiu o boaba franceza si in rusa nu crede ca imi vor raspunde . Ce trebuie sa fac ? Eu mail de siktir n-am ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu vreau sa-i scriu despre tratamentul aplicat Romaniei nu neaparat despre suma de bani.
banii ii vor da inapoi si nu prea conteaza ce vream noi.daca-i returneaza litigiul s-a stins.
EURO-INFO-CONSOMMATEURS
CENTRE EUROPEEN DES CONSOMMATEURS FRANCE
MLLE ELPHEGE TIGNEL
REHFUSPLATZ 11
77694 KEHL
GERMANY
Cine vrea scrie cine nu, nu.

Monikka

Mergi la inceput

Si am mai gasit o adresa la care voi scxrie in seara asta:www.mediateurdunet.fr
Poate au ei o solutie.
EU VREAU CHILOTI ON LINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

AICI AR FI BINE SA MAI SCRIE CINEVA CARE STIE BINE FRANCEZA.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

I-am scris Cristinei ca eu vreau banii in cont, nu cec si mi-a raspuns ca cecurile se vor emite automat.
Tocmai mi s-a zis de la Raiffeisen ca, comisionul pentru incasare cec e de min. 15euro. Sa-mi fie invatatura de minte sa mai platesc altadata ceva in avans.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

n-am timp si nici putere sa citesc ce s-a scris dar din pacate am inteles ca nu s-a gasit nimeni altcineva sa vb cu pro...tipa m-a sunat din nou la 4, eu pe bune nu stiu cand ajung acasa (imi dau cu pumnii in cap ca am plecat de la fostul serviciu dar asta e alta mancare de peste) si i-am zis ca nu aveam cum sa stabilesc nici pt azi nici pt maine dimineata nimic.
I-am zis pe scurt povestea dar vrea cadre mai ales ca i-am zis ca-s vreo 6000 de euro blocati si ca suntem multe. M-a intrebat si pe ce forum activam, i-am zis...mai mult nu pot. Mi-e imposibil sa spun dinainte cand sunt acasa.

Mergi la inceput