Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 5
Ira spune:
Da, sunt de acord sa mergem, ar mai fi si:
un sanctuar de animale, special pt. copii : http://bergerons.ca/
plajele si bancurile de nisip gigante : http://www.ontarioparks.com/english/sand.html
Arthur Child Heritage Museum of the 1000 Islands :
http://www.1000islandsheritagemuseum.com/
Am putea sa ne urcam pe Skydeck sa vedem toateeee insulele :
http://www.1000islandsskydeck.com/home.php
...si ar fi zeci de lucruri pe care le-am putea face, trebuie doar sa ne decidem ca sa nu ne trezim coplesiti si sa ne alegem cu maximul de care putem profita in 2 zile.
maru spune:
dupa gandire profunda si adanca am decis sa venim pentru 2 nopti. Sambata copilul merge la ore de calarie,si nu vrem sa intrerupem. O sa venim direct de acolo, deci sambata o sa ajungem relativ tarziu, asa ca n-are rost sa plecam duminica acasa.
Doamne'ajuta!
Ira spune:
Ica, imi pare rau ca nu puteti veni!
Si noi vom ajunge seara, ca eu predau dimineata pana pe la 13h, apoi drumul de 3 ore, am inteles (Simona?) - deci vom ajunge pe la 5 dupa amiaza vom ajunge cel mai devreme.
Nici eu nu voi putea gati nimic, de aceea ma voi bucura daca vor exista mese la restaurant.
Inca nu ne-am decis daca sa stam o noapte sau 2. Daca exista activitati pentru cele 2 zile, vom ramane 2 nopti, daca nu, vom pleca duminica, pe la 9-10 seara - spre casa.
nelia spune:
Moamaaa, ce organizare!!! Simona, multumim pentru toate eforturile. Eu abia am venit si nu am apucat sa-i dau amanunte sotului, i-am spus doar si a spus ca e superb acolo si ca il tenta de ceva vreme. Dar miine confirm si poate ne hotarim si pentru cite nopti...
Nici eu nu cred ca voi avea timp (sau chef) sa gatesc, as prefera sa mincam pe undeva.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Simonna spune:
Nelia, bine ai venit acasa! Si bine ca nu va razginditi! Haideti, mumusel, in formatie completa. Si nu-ti bate capul, nu gatim, doamne apara si pazeste!, ma vezi tu pe mine cu sortu' de git in loc sa stau cu voi de povesti? E asa de pleonasmica imaginea ca devine imposibila! :)
Khristin, esti pe lista, bine c-ai venit si ca vii!
Ica, nu te bat la cap, ca si pe Magdone, stiti voi ce si cum de nu veniti... Data viitoare, ok?
Maru, doua nopti ca dvs, ca la Banu Ghica!
Ira ai uitat sa o intrebi pe Khristin daca Yasmine are "si opt luni" acum sau atunci... (cap care ride da' eu nu-l gasesc niciodata)
Pupici,
S.
Magdone spune:
Simonna, esti o super draguta o sa caut sa anunt cat din timp pot, daca se schimba ceva...
magda
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
khristin spune:
Simona, merci ca m-ai trecut pe lista , si eu dupa principiul the more the merrier, vezi ca fii-mea e mai batrana cu un an, adicatelea 4.8 acum, atunci 4.10 luni ca sa fiu ultra-precisa ... haideti ontariencelor la intalneala
Cristina
noi, poze mai noi si Paris
Ira spune:
Sal, gagici, doar o intrebare,
ce vreti sa facem noi in sala aceea inchiriata pt. 3-4 ore ?
Am o idee(in fine), nu vreti sa facem un flori fete sau baieti, concurs de canto, ceva ? Am ramane si noi cu ceva amintiri, am rade, etc.
Eu o sa va cant ceva "romaneste" (cum zice Sofelu) la vioara si dupa aceea ma gandeam ca poate fiecare din voi vine in fata si canta ceva, ce-o fi, angela similea, frumoasa-i vecina noastra, orice, numa' sa cante, chiar daca nu se iegzista voce. Eu va promit ca va acompaniez cu vioara. O sa fie frumos, o sa ne rascolim amintiri si o sa ne si amuzam.
Haideti, facem lista de tounes ?
Cine se ofera sa ne cante ceva ? Conditia e sa fie numa' muzica romaneasca. O sa fim si baute, deci de emotii nu va faceti probleme.
Propunere :
Fotoliul din odaie
Si-o carte ce ai lasat-o pe noptiera
O ultima tigara, uitata intr-un colt pe etajera
Si floarea din fereastra
Biletul ce-a ramas de atunci pe masa
Toate te asteapta sa te intorci acasa
Te astept sa vii
Sa te intorci la mine
Numai aici ne va fi cel mai bine
Sa treci din nou cu inima-mpacata
Al casei prag, asa ca altadata
Fotoliul din odaie
Si-o carte ce ai lasat-o pe noptiera
O ultima tigara, uitata intr-un colt pe etajera
Si floarea din fereastra
Biletul ce-a ramas de atunci pe masa
Toate te asteapta sa te intorci acasa
Te astept sa vii
Sa te intorci la mine
Te astept sa vii
Sa te intorci la mine
Te astept sa vii
Te astept sa viļ
Se anunta cineva pt. Mirabela Dauer ?
Haideti, curaj, va promit ca nu va pun pe youtube.
nelia spune:
Ira, pai vrei sa plece lumea la culcare daca ma apuc eu sa cint? Daca vreti, eu va dansez...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA