Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Am uitat ca-s gravida... deci nici de dansat din buric nu pot.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Podeanu/Podeanu.jpg)
Podeanu spune:
Bine v-ati intors acasa Nelia & fetele.( si baiatu' din burtica)
Irina eu daca cant pleaca aia din hotel si raminem cit vrem acolo, e ok?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
![](images/user_woman.png)
CriPOD spune:
Ira, io daca o sa cant veti pleca pana si voi si raman naibii singura pe-acolo. Not good!
Eu ma ofer sa aplaud furtunos! Si sa incerc sa-mi gat povestile in 2 zile (ce vorbesti de 3 ore?!?)!
mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)
Simonna spune:
Neata, mesdames!
Asa-i de plastica imaginea, hihihihihi, cum o sa ne adunam un grup de afone si-o sa ragem acolo, cu Irina straduindu-se degeaba sa ne acopere din vioara si Nelia gravidoaca si dansind din buric... Stiu aia de ce nu ne lasa si cu alcool de-acasa! Da cint, sa mor io, jur, o sa cint, vai de capul meu si-al vostru, da' nu ma las!
Ira, eu am o caseta cu fotoliul ala si liceenii - da' tu esti tinerica, nu pricepi chemarea strabunilor!, cineva care ma intelege, sa voteze cu mine pt. Stela Enache si barbat'su, cum l-o fi chemind ca am uitat! Si mai sint tot felul de muzici pe caseta aia, alde Corina Chiriac si Margareta Pislaru cu Lasa-mi toamna ochii verzi (cintec care nu intra in aceeasi categorie :) ). Si mai am o caseta cu Zaraza si alte asemenea, in interpretarea Loredanei Groza, si-un CD in care aceeasi Loredana cinta muzica lautareasca si-mi place de mor, ca eu am singe de tigan! (si nu ma lasa colegu' de la Fagaras sa-l ascult, ca si pe Pavel Stratan, pe muzica lu' Pavelica la max eu spal vase si gatesc asa de bine! Si el, colegu', adica, nu Pavelica!, nu empatizeaza cu mine deloc!)
Acestea fiind zise, Ira, cinti si-un pic de irlandeza? Un picut, svp!
Ana sau Irina, voi sinteti pe-acasa, aveti timp sa trimiteti cite un pm la fetele care sint pe lista dar n-au confirmat? Cit sa le aduceti aminte?
Pupici virtuali,
Mai editez lista diseara...
S.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Simonna, eu te inteleg si deci votez cu tine si cu muzica pomenita! Am intrat sa confirm, da, venim, si vrem doua nopti! A zis sotul ca dupa cite a vazut el pe net, sint atitea de vazut si facut pe acolo, ca daca tot plecam sa o facem macar pe indelete. Norocul meu este ca el tocmai se gindea sa mergem in partea aia, intr-un weekend! Cu camera, daca ramine una mare, ma abonez la ea, ca ar fi mai bine pentru familia noastra, ca sintem multi, energici si... mari! Dar daca nu, ne multumim cu una dintre ele, oricare ar fi. Nu ma mai intorc acum la preturi, dar cred ca nu am inteles daca cei 79 sint de camera cu doi adulti cu copii sub 12 ani sau de persoana care intra in camera. M-ar interesa un calcul aproximativ, sa stim cam cit ne-ar costa statul acolo (cazare si masa) pe perioada stabilita... Ca ne mai trebuie si de drum si mai ales pentru activitatile care se pot face acolo.
Si inca ceva, o familie de prieteni, adica nasii Tudorei ar veni si ei, desi nu sint membri DC... Pot!?! Doi adulti si un baietel de 6 ani, dar confirmarea o voi primi abia peste doua sau trei zile.
Ah! Si Tudora va avea 2 ani si 5 luni, iar sora-sa 6 ani si 3 luni!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Simonna, care-s fetele ce n-au confirmat, cele trei: Ktrinel, Lemoni si Laurajr, lor sa le trimit mesaj^ sau la toata gasca.
http://www.floriinro.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
quote:
Stiu aia de ce nu ne lasa si cu alcool de-acasa!
Ok, ma apuc acum de studiat ciririp
![](pupic.gif)
Intr-o zi la poarta mea, ma
Un baiat c-o fata sta, of of
Cu parul i se juca, ma
Si baiatu asa-i vorbea
Sa va fie in viata bine
Ca nu ti-a placut de mine
Ca nu ti-a placut de mine
Mai dorule mai
Si pentru ca m-ai urat
Ascult-acuma ce-ti cant
Ascult-acuma ce-ti cant
Mai dorule mai
Ciririp cip cirip cip
Floare alba de pe camp
Lasa-ma sa te miros
Ca mirosi frumos
Eu te-am iubit cu credinta
Tu pe mine din dorinta
Eu te-am iubit co-mo foc
Tu nu m-ai iubit deloc
M-ai iubit doua trei zile
Pe urm-ai fugit de mine
Pe urm-ai fugit de mine
Mai dorule mai
M-ai iubit doua trei zile
Pe urm-ai fugit de mine
Pe urm-ai fugit de mine
Mai dorule mai
Ciririp cip cirip cip
Floare alba de pe camp
Lasa-ma sa te miros
Ca mirosi frumos
Sa te-ajunga mila mea
Cand ti-o fi calea mai grea of of
Sa te-ajunga dorul meu
Cand ti-o fi in viata mai greu
Degeaba-ncerc sa-ti mai vorbesc
Nu mai pot sa te iubesc
Nu mai pot sa te iubesc
Mai dorule mai
Acuma e prea tarziu
Cand tu ma rogi sa mai viu
Cand tu ma rogi sa mai viu
Mai dorule mai
Ciririp cip cirip cip
Floare alba de pe camp
Lasa-ma sa te miros
Ca mirosi frumos
Ciririp cip cirip cip
Floare alba de pe camp
Lasa-ma sa te miros
Ca mirosï frumos
Fetili, azi am ceva treaba, revin dupa 14h sa clarific cu PM-urile daca nu se rezolva pana atunci.
Bisous.
Donia spune:
Vreau la intalnire, vreau la intalnire! Vreau sa fie soare, sa fie cativa artari inrositi, sa ne plimbam cu carucioarele dimineata, sa fiu servita la masa, sa fie cald si sa facem picinic pe gazon, sa facem poze, sa ne veselim, nu vreau sa cantam (eu n-am voie sa beau!), vreau sa cantam, vreau sa aduca lumea prajituri bune facute acasa (stie cineva sa faca Greta Garbo?), vreau, vreau!
Eu de abia astept, numai la asta ma gandesc, Roxana e fericita ca o sa ia micul dejun la restaurant si ca o sa se joace cu fetitele, eu de abia astept sa va cunosc si sa stam de vorba mereu si tot timpul, sa trimitem copiii si barbatii la culcare iar noi sa ramanem la vorbe ca fetele, sa stam pe patio pe intuneric si sa continuam discutiile dupa ce ne-or da afara din restaurant... sper sa nu pic lata pe la 10 seara, ca ma supar pe mine!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Salutare,
Am revenit si noi de la cottage si ne pregatim de botez-simbata 25 august.
Bun venit tuturor din vacantza si felicitari Nelia pt baietzelul din burtik.
As vrea si eu la betiveala, dar pina cand treb dat raspunsul?La noi e mai complicat cu 2 copiii asa mici, eu ma bag dar treb convins husbandu'.
Va pup ca ma cheama datoria,plus pregatirile de botez.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Ok, deci vine si Denisa, perfect, Simonna canta Loredana Groza si Donia??? Cine se mai ofera ?
Mqqm, era vorba de sala inchiriata pt. toti, in seara de sambata, e pt. 3 ore parca.
Ana, tu ce canti ? Sa nu zici nu, haideti mai fetili sa ne amuzam si noi, daca vreti fac recherche de-o lautareasca si va trag o cantare scurta ca sa aiba Nelia pe ce dansa Baladi.
Btw, eu irlandeze nu cant pt. romani, ca doar avem si noi destula muzica. Ohooooo, si cata muzica.
Buuuuuuuun ii vinul ghiurghiuliu, samdirididadididadidadidaaaaa.
Cine stie sa faca prajitura krantz, prajitura chinezeasca, tort de nuci si placinta de branza - romaneasca la cuptor ? Faleu, ce salivez.