Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Simonna, mai anunt si eu o familie pentru "recunoasterea de la 1000 de insule", asa, sa fim siguri pana si-or face cont pe desprecopii !

2 adulti + 1 domnisoara de 12 ani din Montreal pentru 2 nopti

Abia astept sa citesc maine ca ati reusit cu rezervarile!!!

edit: maru vine de la Kitchener. MARU, undeeee eeeeesti? Ca uite cu cata constiinciozitate am eu grija de corectitudinea datelor despre voi a doua oara! Oare nu mai intra pe DC?

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Hei, cum sa nu fiu pe forum?
va citesc si abia astept sa va cunosc.
Cred ca vom sta numai o noapte, nu sunt sigura, abia cum implementez ideea la sot, si sa vedem ce zice, poate stam 2 nopti, I don't know.

Da, da venim din Kitchener!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetelor,

Din pacate nu avem cum sa venim pe 8 oct, desi eu am zis ca imi convine data si mi-ar fi placut tare mult sa ne cunoastem, dar nu se poate de data asta…
N-am cum sa confirm acum, poate atunci in apropierea datei, daca mai ramane vreun loc, o sa vedem. Din cate vad o sa iasa petrecere mare.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salut,

Doar ca sa confirm din nou, o sa venim, cred ca stam 2 nopti daca o sa fim ok ( o sa fim cam obositi, ne intoarcem din vacanta pe 30 sept).
Pe fetita mea o cheama Laura, ca sa treceti la listuta.
Sper sa o bage fetitele mai mari in seama si pe ea, e inebunita dupa copii mai mari!

Eu nu promit sa gatesc nimic, una ca nu cred ca am timp, doi ca nu ma pricep prea bine, apoi noi suntem vegetarieni si e mai complicat.
Dar daca e sa cumpar ceva o fac cu placere :)

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Magdone, fa tot efortul si vino, nu se poate rata o asemenea ocazie.

Catalina, Sofia cred ca o sa imprieteneasca cu Laura, e foarte sociabila si ei ii plac fetitele mici, are grija de ele.

Sofia mai nou se joaca cu un telefon cell Barbie, are chei de masina, geanta, ochelari de soare si carte de credit, toate primite de la Mqqm - si nu le mai lasa, e durere . Se duce la depanneur si cumpara pe credit cu cartea Barbie, offfff, Cristina e de vina daca ma baga-n datorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Noi suntem siguri pentru o noapte, cum am mai spus, incerc sa conving sot de stat mai mult, de fapt nu am avut timp deloc sa discutam de asta.

Intrebare intrebatoare: cati baieti si cate fete sunt? sau altfel spus mai e vreun baiat in jurul varstei de 11 ani? ca al meu copil e tare timid si nu am chef sa stau sa antrenez copil in atmosfera

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ira, da' nu te-ngrijora defel, ca atunci cand iti vine factura la CC a Sofiei, imi dai un semn si rezolvam: am si bani de jucarie cu care s-o platim

Maru, la prima postare este o lista unde gasesti cati baieti si cati ani are fiecare.

Daca e de adus contributie pt un "bufet", dati un semn. Niste snacks la copii??? Pe mine zau ca nu ma deranjeaza sa ma trambalesc cu platouri dupa mine, atata timp cat pot sa cumpar ce trebuie. .

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

hello!
Am editat din nou lista, Catalina - ai 2 nopti marcate, Magdone, pentru moment te-am scos de pe lista, dar sint sigura ca o sa mai fie camere in motel, in cel mai rau caz stai la un motel peste drum si te betivesti cu noi, nu-i grav! Cred ca am sa te pun inapoi - ce zici?

mQQm, de snacksuri vorbim mai incolo, cind se mai apropie data, ca daca incep de acum Matilda ma cheama!

Dana, s-a facut - vezi ca ai si tu un mesaj de editat la sezatoare, cred ca de-a dreptul doua! OK?

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hello, hello pipal ,

Simona, mai intai de toate multumim mult de organizare eventului. Trece-ma si pe mine pt. o noapte in prima faza si apoi daca ne decidem poate pt. doua ulterior, cu 2 adulti si Yasmine de 4 ani si 8 luni . Apoi ce ontarience au raspuns pana acum la apel, ca nu vad prea multe, ca sa stiu si eu cu cine ma socializez de prin partile locului?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

K., 4 ani si 8 luni fix fix ?
Sunt de-o seamaaaa! Bine ca veniti, ca incepusem sa am emotii!
Doamneee, va dati seama ce adunare de mini-majorete va fi la 1000 insule ?

Mqqm, da drumu la tipografia de bani, ca Sofelul e in prag de faliment, tocmai ce cumpara prietenului ei A. une baguette magique de Harry Potter, cred ca costa pe putin dublul venitului nostru anual.

O intrebare am si eu : Exista vreo conexiune intre 1000 Islands si Rivière des milles îles unde stau yo ? Asa, de curiozitate...Poate se varsa al meu in Ontario, dar n-am harta sa ma uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ira, ma doare capu' numai cand ma gandesc, stiu io de ce... Am facut research referitor la atractiile din zona si in afara rejuvenarii , am gasit asta: http://www.boldtcastle.com/ , http://www.forthenry.com/home.htm Ce ziceti, interesant? Mergem?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput