Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 32
Cricor spune:
Buna,
Eu am pus niste poze... fara explicatii si nume. Cred ca le-am micsorat de le-am zapacit, asa ca.... daca nu recunoasteti nimic in ele spuneti-mi sa le mai pun o data la dimensiuni mai rezonabile.
Ira esti in 2 poze prim plan, e clar ca esti tu, daca nu esti ok cu ele, spune-mi sa le sterg.
Eu mai am cam 70 de poze,in multe apar copiii, sotii si numele din piept. Am evitat sa le pun pe alea, daca nu va deranjeaza, le adaug.
M-ati facut curioasa... ce probleme ati avut cu camerele? Ca a mea a fost ok, sau asa mi s-a parut mie in putinul timp petrecut acolo.. e drept ca si copilul e mai mare.
Noapte buna!
khristin spune:
Corina, tu poti intra pe contul de poze? Daca da, vreau si io Merci.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
tanelu spune:
Buna seara,
Nici nu stiu de unde sa incep….astazi am fost tare confuza...
De fapt, toata ziua m-am gandit la voi, la noi, la intalnirea noastra...
Si am ajuns la concluzia ca nu sunt foarte multe cuvinte de spus, decat ca ne-am simtit minunat alaturi de voi.
Am un singur regret: nu ne-am luat la revedere de la multi dintre voi. Si imi pare tare rau. Dar sper sa fim sanatosi si sa repetam evenimentul intr-o buna zi, avand experienta acum ... (De fapt doar cu Donia si Nelia ne-am mai intalnit si am schimbat cateva vorbe inainte de plecare si tare ma bucur.)
Am venit sa stam doar o noapte, si ne-a fost greu sa ne hotaram daca sa mai ramanem inca una sau nu. Trebuie sa recunosc ca ai mei copii (Vlad mai ales) ar fi vrut sa mai stam, mai avea el ceva de joaca cu Radu – Atomix al Simonei....m-a intrebat cand ne mai vedem cu el...si tot odata, nu s-ar mai fi dezlipit de mesele de ping-pong (noi eram aia care au jucat ping-pong de cum am ajuns acolo).
Nelia, multumec pentru compliment! M-au impresionat fetele tale care ne-au dat binete de cum am ajuns: Agata cu energie si idei cat pentru 10 (baieti) iar Tudora o fetita atat de delicata....sunt asa de diferite.
Multumesc ca m-ati primit printre voi. Mi-a facut placere sa povestesc cu voi, cu toate ca era tare greu – se formase un cerc marisor acolo, si incercam sa prind conversatiile si din dreapta si din stanga mea, dar nu puteam participa la amandoua de-odata. Am avut sansa ca a doua zi de dimineata (de dimineata pentru unii, pentru alti era chiar miezul zilei), sa mai stau la povesti cu Donia si fetita ei, Roxana. Tare fain accentul englezesc al Roxanei, (altii mi-au spus ca si copii mei il au, dar eu nu-l percep).
Simona, multumim inca odata... imi pare tare rau pentru aparatul foto.Sper totusi sa apara.
Ira, canti tare frumos....
Noi ne-am trezit tarziu Duminica dimineata – nu am ajuns nici la micul dejun. Asa ca am ales sa mergem sa vizitam Upper Canada Village (am fost cu vaporasul acum 2 ani si nici piticii nu au fost foarte incantati sa repete evenimentul). Am plecat total neinformati despre ce putem vizita pe acolo. La Skydeck am gasit un singur pliant cu directiile spre locul respectiv. Am mai mers o bucata buna spre Est, dar s-a meritat. A fost tare frumos. Dar va trebui sa mai mergem odata, ca nu am apucat a vedem tot.
Din pacate nu am poze de la Sezatoarea de sambata seara dar pun maine link-ul cu pozele noastre de Duminica.
... mai sunt multe de spus, dar uite ca ma prinde miezul noptii iarasi la povesti cu voi: Ana, Nelia, Dana_B, mQQm, Maru, Corina, Ira, Simona, Aska, Bebitzu, Dana Podeanu, Ktrinel, CataD Selena (scuze, sigut am omis pe cineva)...
ma bucur tare ca v-am cunoscut
Tatziana
Ira spune:
Si camera mea a fost super, 2 paturi, imensa, terasa, baia curata. Mie mi s-a parut f bine totul, mai putin faptul ca a fost prea scurt, mult prea scurt, n-am apucat bine sa ajung acolo ca am si plecat...
Fetelor, Roxana, sa va explic si ce-am vrut sa zic cu intalnirea DC si ce vrusei sa zic cu grupuletele. Io am venit la intalnirea asta nu numai ca sa vaz insulele ci ca sa vad la fata niste oameni dragi cu care vorbesc pe forum de luni si ani de zile, cu care am schimbat idei, cu care m-am contrazis, pupat, periat, injurat, imbratisat, pe care-i cunosc poate in adancul sufletului si la ale caror postari simt emotii. In fond si la urma urmei prin scris ne tradam, descoperim pe adevaratii noi insine de multe ori. Deci io am venit la intalnire sa fac cunostinta cu prietenii, curat Matrix nascut din paradoxul virtualitatii - . Nu as fi venit la intalnire daca nu as fi cunoscut oamenii acestia dinainte, prin scris, nu ma intereseaza sa fac intalniri oarbe cu prietenii prietenilor, cum zic englezii, nici macar pt. amicitii de o seara. Nu simt nevoia sa socializez cu niste straini in discutii fara precedent, goale de sens. Da' subliniez acilea ca nimeni n-are nici o vina, toti sunt oameni super, si stiu ca nimeni nu a fost rau intentionat. Insa io am vrut sa ma intalnesc cu voi, forumistii pe care va cunoscusem deja (pe dinauntru, unde era de altfel si cel mai important).
Nu va suparati pe mine, va rog, ca nu am vizat in special pe nimeni si nici macar nu stiu cine a adus ce prieteni si nu ma intereseaza. Si io mi-am adus sotul care nu s-ar uita in veci pe forum, asa ca ma autoblamez, iote-acilea, mea culpa. Mi-a fost ciuda ca nu am putut sa ma clonez sa va iubesc pe toti, cu tine, Roxana, nu am putut sta de vorba decat 30 secunde. Si am vrut de 100 de ori sa te intreb reteta la cioco aceea alba, desi la sfarsit cand am renuntat am zis ca-i vreun semn, ca tine Isus din cer la silueta mea. In fine, important e ca a fost totul ok. Atat de ok, ca mi-e deja dor de voi.
Si sa ma repet, ca o baba ramolita ce sunt, as vrea si eu contul si parola de la poze, as avea si eu poze de pus, numa' ca mai mult cu peisaje, ca de fetze am fost asa de fascinata incat am uitat sa scot camera din geanta
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Dana_B spune:
Buna,
Va rog, dati-mi si mie site-ul cu poze. Noi nu prea am facut multe poze din pacate - dar vrem tare sa le vedem pe cele puse.
Merci!
Simonna spune:
Sint la job si inca nu pricep de ce sint aici si nu la 1000 Islands
Am citit ce-ati scris, da' n-am tinut minte mare lucru!
Rox, vrea si Simona parola si alte de-alea pt. poze, plus vrea sa spuna multumesc de ciocolata, ca eu n-am intrat inainte sa plec pe forum, n-am avut timp, asa ca nu m-am prins la timp ce repede pricepi tu aluziile :) Plus, aparatul meu foto si Isabelina n-au nici o legatura, adica au, ca aveam si poze cu ea acolo, dar altfel nu-ti bate tu capul cu momentul in care-am pus eu aparatul jos ca sa iau bebica in brate... Zau asa!
Mamaiele doua din Toronto, Cricor si Cata-D, pai sigur ca habar n-aveti de camerele voastre, ca ati stat in camera mea, nu????!!! :)) Da' fiu-meu e topit dupa Laura, daca vreti sa stiti, asa ca tot a avut un meaning chestia cu camerele... de Luca a zis ca ce-i asa mare scofala, ca doar il cunostea, l-a trecut deja in categoria prieteni, ca el a venit sa-si faca prieteni noi, aia vechi nu se puneau la faza asta! I-a picat cu tronc Tudor, baietelui lui Carmen, Nelia, spune-i mamicii sa-si faca nick pe DC, ca plozii si-au jurat credinta vesnica si troc cu carti de pokemoni! Da, si Vlad, de fapt toti baietii care-au fost la si sub mese cu el! M
Madame mQQm, gues what, stomacul meu te uraste sincer, pe tine si pe toate cele care, duminica seara, ati venit la noi in camera dupa BBQ si ati adus toate tostitos si doritos si chips-urile alea, din care eu am micat ca o purcica ieri seara si acum nu-s cum sa fac sa le tin in stomac, peste porto-ul Irinei!
Da, mai, si Ira, sa-ti spun si tie, ca sa stii: ca l-am intrebat pe copilul meu ce i-a placut mult, da' mult de tot, si, dupa ce mi-a insirat nu-s citi copii si ceva aventuri prin padure, a zis: ".. si doamna cu violonul". Eu am facut ups, in sinea mea, si am zis: "Fiindca a cintat frumos, nu?" Si el a zis: "NUUUU! ca era draguta si frumoasa si ca mi-a placut ea mie!"
As mai avea de spus, dar trebuie sa muncesc, colegu', cind s-a uitat la mine de dimineata mi-a recomandat calduros: incearca si tu sa muncesti cit mai putin!, asa ca intelegeti...
Pupici,
Simonna
pitilache spune:
Am trimis username si password. Daca mai este cineva omis, scuze. Trageti de maneca.
Ira, ai dreptate, numai ca prima data nu ai dat explicatiile necesare!
Imi pare tare rau ca nu am stiut de intalnirea de noapte a fetelor (am vazut in pozele lui Cricor!), ca veneam si eu dupa ce o culcam pe Isa... Ca si-asa nu prea am dormit de tuse.
Ira reteta de ciocolata promit sa v-o spun la urmatoarea intalnire!
Donia, pitilache (pronuntat pitzilache) vine de la alintul sotului...
Va pup,
Roxana
Ica 1975 spune:
Vad ca v-ati distrat frumos, sper sa fie o ''data viitoare'' pe care sa n-o mai ratez. Roxana, vreau si eu te rog contul si parola ca sa pot avea tabloul complet al intalnirii, asta daca nu deranjeaza pe nimeni
Noi
Selena2002 spune:
Frumos a fost dar din pacate nu am reusit sa stau prea mult de voba cu voi, sa va cunosc mai bine din cauza de copilasi si cei drept si pentru ca sunt cam noua pe forum. Pot sa spun insa ca mi-a facut placere sa va vad si poate la intalnirea urmatoare o sa ne cunoastem mai bine. Simona multumim mult.
Tatiana eu sunt posesoarea celor doi copii de pe vas, Isabela si Dennis si mi-a placut tare mult sa ne cunoastem.
Ira imi pare rau ca nu am fost cand ai cantat dar am ascultat CD-ul si ne-a placut tare mult.
As dori si eu sit-ul cu poze daca se poate. Multumesc.
almy spune:
Buna dimineata!
Mie sincer weekendul asta mi-a amintit de taberele din adolescenta, asa fain a fost, mai putin conditiile, care desigur au fost mult mai bune decat pe atunci...
Mi-a parut tare bine sa va cunosc pe toate, doar atat mi-e ciuda, ca eu sunt tare rusinoasa si duminica seara fiindca nu stiusem din timp ca se organizeaza ceva sa participam si noi cu bani, mi-a fost rusine sa venim la gratar, si tare mai aveam chef de o barfa...
Aici ploua si e urat si eu trebuie sa gatesc si am o gramada de treaba, pai ce, asta e concediu??
CORINA, noi suntem cu caciulita bleu pierduta, multumim frumos, ca e printre preferatele lui Eleni. V-a dat-o nenea de la receptie? Ti-am trimis nr pe PM, please!
Noi pe drumul de intoarcere am vizitat Kingston si fara sa ne propunem am intrat pt pranz intr-un restaurant grecesc, dar nu parea (chemarea sangelui cred ) unde am papat un pastrav umplut cu shrimp si crab. si acum salivez cand ma gandesc la el. Iar orasul mi-a placut tare mult, seamana f mult cu Constanta, fff frumos mi s-a parut. Dar aglomeratia de la intoarcere ne-a taiat tot entuziasmul, am ajuns franti acasa. Dar cu zambetul pe buze.
Gata, la treaba cu mine o zi buna tuturor!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)