Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

abia acum am cateva minutele libere...
deci, gaseala a fost bestiala! m-am relaxat teribil, m-am simtit minunat, hasbandul a socializat mai mult ca mine, copilul nu-l bagati in seama, e mai timid, sta intr-un colt...

intalnirea a avut numai suprize placute, faptul ca am cunoscut atatea familii de romani de calitate pentru mine e mare lucru, nu dati cu parul, am eu experientele mele...
Ira, faci minuni cu vioara, hasbandul era pe punctul de a da divort si de a te cere pe tine de nevasta, inca nu i-a trecut....
si draga Ana, am cantat cat am putut din "fundul salii", cu Radu, sotul lui Almy si cu inca o familie care stiu care de la capitolul prieteni...
cat depsre program, noi duminica dimineata am urcat devreme la skydeck, apoi am plecat spre Gananoque, unde am luat cruise-ul de 12,, cel de 3 ore, noi ne-am simtit excelent, dar noi suntem mari amatori de plimbari cu 'barca'
lunch-ul cu Ana si cu Donia au fost un rasfat, mancare buna, companie excelenta, copii nebunatici...
seara a fost excelenta, vremea a tinut cu noi, imi pare rau ca nu am stiut de gratar, am urcat in camera sa imi iau pastilele si n-am mai avut curaj sa ies...scuze fetelor, chiar n-am vrut sa va trag clapa:))
cat despre cazare, noi nu am avut probleme, camera a fost ok, destul de curat, sincer nici nu m-am stresat pentru ca nu veniseram sa stam in camera....
luni am plecat devreme, ne-am oprit in Kingston, am facut turul cu autobuzul, un deliciu, am luat masa la un irish pub unde am mancat cea mai bestiala supa de fructe de mare, apoi am vizitat Fort Henri.
Ne-a parut rau ca nu am putut ramane pana mai tarziu, pentru ca mai aveau un tur, al caselor bantuite si fantomelor celebre
am uitat, am vizitat si Muzeul penintenciarului, care a fost bestial!!!
Merita vizitat Kingstonul intr-un week-end prelungit, sunt multe de vazut...
drumul spre casa a fost chinuitor, am facut dublu ca timp, accident dupa accident, ce-i drept si mie mi-a venit sa ma dau jos si sa bat vreo doi in trafic...dar noroc cu sotul care e mai calm si care a decis ca nu se merita...
povestind colegelor, una din ele imi zice: deci a fost the first annual meeting?
ar fi o idee excelenta sa o mai comitem inca odata vara viitoare, eu una is de acu pentru...

Multumesc Simonna pentru:
idee
organizare
atmosfera,
faptul ca am cunoscut fete minunate si pruncii lor minunati
pentru tot!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

'Neata, tare-s frumu pozele, o sa pun si eu indata ce gasesc o secunda de timp liber. Va pup pe toate.

Simona, ai primit vreo veste de aparat foto ? L-o fi gasit cineva in bagaje ? Ce marca era ?

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare si pupici al toata lumea,
Eu m-am simtzit extraordinar, desi imi pare tare rau ca nu am putut sta mai mult cu voi si avea mai mutle activitatzi comune din cauza celor 2 ATOMICI care ii am DAR MA BUCUR ENORM ca am CUNSOCUT OAMENI DEOSEBITZI CU COPII EXTRAORDINARI.Speram sa repetam experientza si va fi SIGUR mai bine .
Noi a trebuit sa luam o croaziera de 1h pe insule din cauza Emmei si am fost cu Ktrinel si Almo, si nu am vauzt castelul
Roxana si Corina- vreau si eu sa vad pozele va rog.Pupici si multumesc!
Simona- BRAVO SI MULTUMESC!

Va pup pe toate si merg la treburi ca Alex e la joaca pe saltea, eu is frinta de oboseala si am si treburi, sper sa prind azi 1h de somn, ca am avut o zi de Thanksgiving obositoare si o noapte grea cu Emma care ii ies masele si m-a prins fara camillia in casa.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Selena si Maru nu aveti PM activat pentru a va trimite parola si userul de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu, din cate stiu, am PM activat, am mai primit mesaje pe privat
anyway am sa verific

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sunt pe fuga acum, asa ca revin mai la noapte cu mai multe povesti... Am ajuns cu bine, desi dupa muuuulte ore. Cand reveneam noi de la americani, m-am uitat prin paracarea hotelului, dar nu mai erati (de fapt nu mai era nimeni). Sincer, nu m-ar fi surprins sa va zaresc tot pe banca. Drumul pana acasa a fost enervant de-a dreptul. Am ajuns la 9:30 acasa! Si mi-e si mie dor de voi!

Un "sneak-peek" la adunatura... totul a fost la superlativ!
Vremea, mamicile, taticii, atmosfera, d-apoi copiii m-au lasat fara cuvinte! Sunt cei mai superbi si cei mai deosebiti!

Am vorbit, cat n-am vorbit in multa vreme, ati fost doctorie pe sufletul meu dupa 2 saptamani tare necajite.

Am vazut pozele, abia astept sa-mi iau din ele, voi pune si eu "la noapte" din ce am.

Va pup! Revin...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Maru, nu, nu ai PM-ul activat. Ti-am trimis insa pe yahoo messenger. Sper sa fi primit chiar daca erai offline.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Roxana, mersi pentru pass; misto pozele!

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Poat ma lamureste si pe mine cineva, dupa cate mesaje trimise se activeaza PM-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Buna,

Asa cum am promis, revin cu cateva fotografii personale (nu am facut poze seara la sezatoare)facute in padurea din spatele hotelului si fotografii din Upper Canada Village (un fel de Muzeul Satului). Sunt mai mult peisaje, interioare ale caselor din sat (case construite pe la 1800 si ceva, in stil european), oameni imbracati conform modei din aceea vreme, oameni care incercau (si chiar au reusit) sa redea atmosfera satelor din acea vreme. In fiecare casa te astepta cineva si iti povestea despre proprietarii casei respective, cum a fost construita casa, in ce an, si multe alte detalii.
Am trecut pe la magazinul si farmacia din sat, pe la brutarie, la moara si gater, pe la croitoreasa, pe la tin store si multe alte locuri, dar in 3 ore nu am vazut decat jumatate din sat.
A fost tare frumos, o sa mai mergem acolo caci, asa cum spuneam, nu am terminat de vazut totul. Se putea face un tur cu tenuletul, cu trasurica sau cu o barca tractata de un cal care mergea pe marginea raului.

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=12yezybe.2bke1dfy&x=0&y=hwr83k

Va rog si eu sa-mi trimiteti si mie contul cu pozele pe adresa de mail (PM-ul nu e inca activat, din cauza numarului mic de mesaje postate): canadso@yahoo.ca
Multumesc.

Tatziana

Mergi la inceput