Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 31
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Iar eu revin sa spun ca am facut o confuzie, am zis ca Pitilache e blinda si calma, se prea poate, dar pe mine m-au impresionat calitatile lui Tanelu.. In minte nu e confuzie, ci doar de nume a fost...
Dana_B, multumesc pentru saratele, chiar ca au fost bune si daca nu vrei si cutia m-am scos... la o intilnire iau un cutit, la alta o cutie, pina la ultima om ma fac. Da' aparat foto nu am luat, pe cuvint de onoare. Si eu inca mai sper ca iese de undeva... Sotul meu a aflat ins eara asta si a spus ca se poate sa-l fi luat vreun copil zvapaiat, s-a jucat cu el si l-a lasat unde i-a venit mai bine sa-l lase. Poate ca il gasesc cei din motel pe undeva... In afara de cutie, eu nu am nimic strain, nici copii, nici sot... Si nici mie nu-mi lipseste nimic, iar ai mei se pare ca sint toti pe-acasa!
Ce probleme au fost cu camerele, ca la noi a fost totul cit se poate de in regula, ma rog, atit cit am stat, ca mai mult am stat pe-afara decit in camera.
Inca nu m-am apucat de poze, miine dimineata ma uit la ele, ca am dormiiiit cu totii si acum ne invirtim si ne calcam pe picioare toti patru ca sa pregatim ziua de miine. Si cind ma gindesc ca joi am de predat o tema... mi se sterge zimbetul de pe fata ramas de la intilnire. O saptamina buna va doresc!
Hai, mai, ca a fost frumos, mie mi-a placut, in ciuda micilor incidente despre care am citit mai sus. Si data viitoare facem si ce nu am facut acum, dar promit sa nu mai fiu gravida, ca sa pot si eu sa beau ca lumea, sa vedeti ce fata de gasca sint daca beau ceva...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ktrinel spune:
a fost scurt si concentrat as zice eu...mai ales pt cei care au stat o noapte...vad ca v-ati betivit si in a doua. bravos! ...mie una mi-a placut. a iesit f bine pt prima intalnire de genul asta, in conditiile date....nu puteam cere mai mult, dar datzile viitoare o sa fim mai "picky".
sunt fericita ca am vazut si revazut "nickuri cu fetze"..dar mai ales copilasii...desi nu am reusit sa ii pupez pe toti ca as fi vrut. nu am contabilizat, dar parca a dominat Ontario? Hei, Montreal...data viitoare facem mobilizare...pai se poate?
noi am fost in grupa cea mai mica (cred ca mai erau 2 mai mici ca noi) si totusi am fugit cat dupa unul mare ..mi-ar fi placut sa fim mai organizati duminica, sa facem si croaziera impreuna.mai ales la ce zi frumoasa a fost...
roxana, te rog da-mi si mie acces la poze.
o sapt minunata va doresc!
Donia spune:
Mie mi-e dor de voi!!!
Mi-a placut foarte mult, de ce s-a terminat atat de repede? Simonna, numai tu esti de vina, trebuia sa organizezi o intalnire de o saptamana cu banii pentru doua zile
M-am bucurat de fiecare cuvant pe care l-am schimbat cu fiecare dintre voi, sunteti grozave, cu familii faine, copii excelenti, m-am bucurat mult de tot sa va cunosc si imi pare rau ca n-am avut cate doua zile sa petrec cu fiecare in parte!
Eu inca sunt high, parca am fost in excursie cu scoala
Nu mai nimeresc tastele ca am avut o calatorie lunga si am mai fost si la parc si la 5 ture cu caruselul, dar revin maine cu alte impresii si de abia astept sa vad poze!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Nelia, nu a fost mare problema cu camerele (doar ghinionul meu ), eu i-am raspund Danei care i-a mentionat pe cei care au stat doar o noapte desi se anuntasera pentru doua si m-am simtit cu musca pe caciula; oricum inainte de check-out am intrebat la receptie daca e de platit ceva pentru ca e doar o noapte si am rezervat doua, si aia au zis ca nimic, altfel mi-as fi achitat tot.
rog frumos acces la album si pentru mine, thks
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Donia spune:
Ha, ha, ce de lume a aparut, ati pus copiii la culcare?
Pitilache, vreau si eu contul si parola, te rog. Pe drumul de la venire mi-am spus ca o sa te intreb ce inseamna nick-ul tau, mi-am mai spus asta si acolo, dar ti nu ti-am spus-o, asa-i? Daca vrei, profita de PM si spune-mi si doua vorbe despre nick-ul tau ca nu-mi da liniste
cricor, la ce ora ati plecat? Noi am prins ceva stop and go dar nu prea rau, a fost mai rau vara trecuta cand am facut drumula sta.
CataD, sper ca ati ajuns cu bine, Roxana e neconsolata ca s-a despartit de Laura.
nelia, placinta a fost de cateva ori mai buna decat visam, eu n-o s-o fac niciodata, asa ca apreciez cu atat mai mult sansa de a fi mancat o parte din ea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Cricor spune:
Donia, eu si Simona am stat pana la 2 (14) si probabil am mai fi stat, dar copiii incepusera sa se cam crizeze ca vroiau acasa (oare credeau ca-i tinem acolo 'forever and ever'? cum zice fi-miu). Sotii si mama stateau cuminti...
Pe drum am luat tot felul de rute alternative, caci de pe la Belleview (cred ca altul e spelling-ul) 401 era full, eu pe post de responsabil cu harta .
CataD spune:
Salutare la toata lumea,
Mie una mi-a placut la intalnire, mi-a facut mare placere sa stau de vorba cu voi si sa va cunosc personal, parca mi-e mai usor sa scriu acum pe forum :)
Ana, imi pare rau ca ai avut probleme cu camera, mie mi s-a parut ok (de altfel am stat destul de putin in camera :)
Donia, no am plecat la putin timp dupa voi (cam 11:30) si am ajuns bine acasa, inca nu era asa aglomerat!
Corina, ti-am zis sa vii cu noi, vezi ce patesti cand nu asculti de prieteni?
Va las ca ma duc sa ma pregatesc pentru ziua de maine la munca, mi-e groaza numai cand ma gandesc...
khristin spune:
Salutare la fetele vesele ,
Si eu zic ca a iesit cat se poate de bine pt. o intalnire de calibrul acesta . Si intr-adevar a doua oara, promitem sa fim si mai organizati si implicati mai mult decat am fost de data asta
(promitem sa strigam catalogul si sa facem si introductions intr-un mod mai mult sau mai putin formal, sa repetam si pt. karaoke daca e cazul
). Copiii mi-au parut, unii mai reusiti decat altii
, mi-a placut de Ira cel mai mult cand ea incerca sa ne cante la vioara si copiii ii luau ba partitura ba arcusul.
Ira, multumim ca ai trecut peste emotiile inerente si ne-ai dat o reprezentatie pe cinste
. Cricor, am uitat sa te intreb de intamplarea de la serviciul tau....data viitoare poate o sa avem mai mult timp de povestit. De asemenea, i-am apreciat teribil pe unii tatici teribil de devotati, care si-au petrecut destul de mult din timp cu copilasii lor si le-au mai degrevat pe doamne....daca tot asa sint si acasa, tineti-i bine doamnelor
Turul de a doua zi a fost superb, am promis ca o sa ne mai intoarcem la vara in Gananoque. Cum spunea cineva si noua ne-a parut rau ca nu am mers toti in grup organizat si ca n-am reusit sa vizitam si castelul, desi 5 ore cu copilasii nostri energici ar fi pus unele semne de intrebare.
Chiar asa, a predominat Ontario-ul de data asta? Parca mi-e greu sa cred....cine ne arata pozele de la distractie? O saptamana usoara sa aveti,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
aska spune:
Buna la toate fetele,
Intru si eu ca sa va salut si sa va spun ca imi pare rau ca am plecat doar dupa o noapte (aceeasi problema cu camera dar nu vreau sa insist asupra acestui aspect).
Mai rau imi pare ca nu am reusit sa cunosc mai multe fete. Poate cu alta ocazie.
Ma bucur totusi ca am putut vorbi, chiar si un pic, cu Donia (duminica dimineata, in holul hotelului) iar sambata seara, in sala de reuniuni, cu Ana Stroe, mqqm, Nelia, Tanelu, Ira, Selena, Maru, Cricor si Simonna - sigur am omis pe cineva, sorry. Eu sunt cea care a plecat intempestiv cand m-a sunat sotul ca plange bebe...si plangeaaaa, de l-am auzit de pe la mijlocul culoarului hotelului.
Am mai cunoscut o familie tare frumoasa pe vas: pe parintii Isabelei si ai lui Denis.
Cum fac sa vad si eu pozele din contul acela?
Va doresc toate cele bune tuturor!
Tatiana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Roxana, nu am vrut sa insinuez nimic rau, am vrut sa spun ca cine a venit cu prieteni a stat cu ei asa cum e si normal si mai putin cu grupul DC. E greu de impacat si capra si varza in asa de putin timp. Zi-mi unde gresesc te rog. De asta ma pedepsesti cu contul si parola ?
Ca daca e vorba de pus poze pe privat, vreau si eu sa le am, merci. Of.
Dana, nu e nevoie sa ne scoateti din poze daca se pun pozele in cont privat.
Simona, merci de intalneala, a fost prea frumos si stiu ce greu a fost s-o organizezi. Sper sa se gaseasca aparatul foto.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.