Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 30
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pitilache/pitilache.jpg)
pitilache spune:
Ira, uitandu-ma pe lista de participanti, observ ca eu am adus cei mai multi prieteni in afara DC-ului (chiar daca III si IV nu au participat nici la cina si nici dupa) care zic eu, ca desi nu cunosteau DC-ul au interactionat rezonabil. Sincer, m-a deranjat afirmatia ta, ca din cauza lor, nu s-a omogenizat grupul...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Podeanu/Podeanu.jpg)
Podeanu spune:
Hop si eu...cu inima grea. A fost atit de frumos incit mi-a parut rau ca nu am stat mai mult, ca nu am reusit (in prima seara) sa stau mai mult la povesti cu famillile care au stat cite o noapte, sau cele care au plecat dupa o noapte desi se anuntasera ptr doua.
Acum stiu ca ma pot adresa cuiva si sa ii si asociez o figura la nickul prea cunoscut.
Am plecat de dimineata in ritmurile muzicii irlandeze.
Ce vreau sa propun fetelor, am mai zis eu aseara pe banca cind stateam la povesti dar multe erau deja plecate... sa creem un cont de webshoots , eventual numit 1000incule bla,bla si sa dam tuturor parola de intrare. In felul asta fiecare isi poate pune pozele personale preferate (te taiem Ira de pe lista) si in felul asta cine doreste se uita mai usor la un singur site decit la variate create de fiecare.
Mai putin Simonna, care nu are ce pune din moment ce i-a disparut camera foto din prima seara.Ciuda mi-e ca ea chiar facuse poze la fiecare grupuletz izolat.
Am admirat bebelusi frumosi si cuminti, Julia al lui ktrinel, Cristi al Doniei,bble frumos al Roxanei (scuza-ma ca i-am uitat numele)si multi altii pe care ii veti admira si voi in poze.
Eu personal m-am simtit ff bine,ziua de ieri am umplut-o cu plimbari,croaziere, vizitat de parcuri si apoi seara ca fetele la o birfa mica si un gratar meserias facut de Eugen , sotul mQQm.
As mai sta la povesti dar al meu sot deja a vopsit 2 pereti si nu prea e fair sa stau pe dc.
Va pup pe toate pe care v-am cunoscut si nu numai. Sper ca data viitoare sa cunosc si restul.
Cu mult drag,Dana
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Am ajuns si noi acasa, cu bine... Eu nu stiam ca nu s-a mai gasit aparatul foto si nu stiam nici ca al Simonei era... Imi pare rau! Dar stiu ca cineva mi-a dat o cutie de plastic cu niste saratele foarte bune, mai erau citeva si le-am mincat... cutia nu era a mea, nu eu le facusem, dar cum n-am aflat cine, a ramas la mine. Si imi mai pare rau ca am uitat s-ai dau Simonnei cutitul ramas la mine de la precedenta intilnire. Simonna, e tot la mine, deci, l-am carat degeaba.
In rest, despre intilnire, numai de bine! Nu stiu cit pot sa va povestesc acum, ca trebuie sa ma intind un pic, bebelusul din burtica isi cere si el dreptul la intins, dar promit ca revin cu amanunte, daca nu intra pina atunci Simonna. Si am si poze, nu multe, dar sint citeva, le sortez si le pun unde spuneti voi. Imi place ideea cu un site comun, de unde sa si putem lua ce vrem.
Ziua de ieri pentru noi a fost chiar frumoasa, am vizitat tot ce se putea vizita in jur (turnul, croaziera cu vizita castelului, padurea), zi care s-a terminat cu o seara de sezatoare autentica, de data asta nu numai in plan virtual.
Cit despre grupulete, eu le-am vazut, nu le-am simtit, pentru ca m-am dus pe la fiecare in parte si am vorbit atit cit puteam sa vorbesc! Am mai stat si eu cu ai mei prieteni, ca erau chiar straini de toate cele si sint si ei mai retrasi un picut, dar in rest eu chiar cred ca am vorbit cu toata lumea, mai ales dupa ce m-a indemnat Simonna sa vorbesc, adica sa fac ce stiu eu mai bine.
Dar nu pot spune ca stiu exact cu cine am vorbit, ma voi uita pe lista si voi pune intrebari: cu ce erati imbracate, cum erau copiii... ca poate pina la urma ma luminez de tot. Mie nebunia mare mi s-a parut la restaurantul-cantina... ei, acolo, nu am putut sa vorbesc cu prea multi, pentru ca erau fff multi... si distanta dintre mese mica pentru burtoiul meu, iar fetele mele erau puse rau de tot pe sotii, ca trebuit sa stau cu ochii pe ele.
Am reusit sa vorbesc mai mult si sa le cunosc mai bine, in afara de Simonna, Dana Podeanu, Ana Stroe, Ira pe care deja le stiam deja... pe Pitilache (a carui blindete si calm m-au impresionat), pe CataD, Cricor (o veselie de fata, contrar a ceea ce se spunea), mQQm (din nou o surpriza placuta - stie ea de ce), Donia (cu doi copii superbi intre toti ceilalti superbi din grup - o remarca: atomicul Simonnei, adica Radu, e o dulceata si o cumintenie de baiat, cred ca mama exagereaza
) - ceea ce nu pot spune despre Agata mea, care cred ca nu s-a prezentat cu o alta imagine decit cea facuta de mine), Maru... Am putut sta cite un pic de vorba cu Denisam, pe care daca o vezi zici ca e vreo adolescenta, si are doi copii, pe cuvint... Almo si Almy - pe care le confund si tare imi pare rau, desi eu cred ca am vorbit cu amindoua, daca nu, inseamna ca e una si aceeasi si pe una am ratat-o, AngelaT - alta supla, of! Stiu sigur ca am vorbit cu Khristin (o doamna!) si cu scumpica de Ktrinel, Selena2002 cu scumpetea ei de fetita, ca baietelul nu l-am vazut si Tanelu. Din pacate, nu am reusit sa vorbesc mai mult cu Aska, desi la telefon ne-am conversat mult mai bine si mai mult - am vazut-o la masa, dar dupa aceea in sala mare nu stiu daca nu am vazut-o eu sau nu a fost. Nici cu Bebitzu nu am vorbit foarte mult... Pe Dana_B am vazut-o, dar acum ma intreb daca am si vorbit... Am mai vorbit si cu niste prieteni de-ai DC-ului, dar nu ma intrebati cu care dintre ei, ca nu stiu. Am mai scapat pe cineva!?! Daca da, nu a fost deloc cu intentie! Ah, da, stiu pe cine nu am remarcat: pe Ireen, pur si simplu nu stiu cine a fost si daca am salutat-o macar. Si mai era pe acolo o fetita frumusica foc, imbracata cu o rochita superba, mergea de mama focului, dar in ham cu o mamica in bluza neagra... Alma sau Ireen!?! Nu stiu cine era mamica, dar fetita e o scumpete! Si mai am o parere de rau: ca nu am vorbit cu taticii!!! In afara de cite un zimbet, nu prea am vorbit cu nici unul, deci e clar ca mai avem nevoie de inca o intilnire, ca sa vorbim si cu ei!
Gata, am spus tot, mai am pozele de sortat si am pus punct intilnirii! Asteptam si alte impresii!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![](images/user_woman.png)
bebitzu spune:
Buna si de la noi,
mie imi pare rau de un singur lucru - nu am reusit sa-mi iau la revedere.Am inteles ca urma sa ne vedem cu totii din nou la ora 12.00, ora de plecare in croaziera, insa m-am inselat.Am aflat apoi ca a mai fost un punct de plecare si o alta ora, deci banuiesc ca o parte din fete au ales alta varianta.
Nelia, noi am reusit sa stam putin de vorba in sala mare, am fost impreuna cu Aska si celelate fete, primul grup mare l-a care s-a alaturat la final si Dana, Doina si Selena (sper sa nu fi scapat pe cineva, scuze).
Noi am decis sa plecam mai devreme din cauza de camera de hotel.Nu am vrut sa deranjez pe nimeni cu problema mea.Am incercat initial sa schimbam camera, si chiar daca am ajuns printre primii, proprietarul a spus ca nu este posibil.Imi pare rau, chiar ne doream sa ramanem doua nopti, fiind ferm convinsa ca a doua zi va fi altfel, adica mai usor sa comunicam, tinand cont ca in prima seara am fost multi si abia am apucat sa ne cunoastem.
Legat de poze, sunt de acord cu Dana.
Mi-a facut o deosebita placere sa revad unele fete, sa le cunosc pe celelalte, chiar daca nu am fost eu prea vorbareata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
in legatura cu plecarea in avans aceeasi problema am avut-o si eu ca bebitzu, cu camera, si a fost si fiu'meu care nu prea dorea sa mai raminem (desi el ar fi acceptat, daca as fi insistat- si mi-ar fi palcut sa mai stau la o birfa cu fetele in alte conditii, dar acolo chiar n-as mai fi putut dormi inca o noapte); imi pare rau si in legatura cu croaziera, eu intelesesem seara ca ne vom vedea cu totii la cea de la 12 si asa nu m-am grabit cu trezirea, deci pe cind am aparut noi lumea era deja plecata spre celalalta ; doar pe bebitzu, khristin, maru si alma (cred-scuze fetelor ca am retinut chipuri dar ratat asocierea cu unele nume) le-am vazut pe vas cu noi- dar oricum ne-au prins pozele, odraslele si peisajul atentia, nu am mai fi avut acolo cum reactiona ;
Ira are oaresce dreptate, cind e multa lume e normal sa se sparga grupul in grupuletze, dar pe mine nu m-a deranjat deloc, deloc (de fapt nu m-a deranjat nimic-exceptie fiu'meu prima seara cind l-a cam smotocit pe pustiul Angelei T. (sorry, Angela), mi-a facut mare placere sa va vad si sper sa repetam ocazia, sa am sansa sa cunosc si restul fetelor cu care n-am apucat sa interactionez,roxana- pitilache de ex);
despre aparatul ala- ca tot ati adus vorba, eu tot mai sper sa apara Simonna cu el, ca daca nu e penibil si rusinos, zau asa- si votez pentru grupuri mai restrinse pe viitor.
vreau si eu adresa-pls- daca puneti poze, eu nu mai sterg linkul pus anterior, oricum apar doar copii ding rup, restul sunt ale noastre si cu noi.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
pitilache spune:
Foarte buna ideea cu pozele pe un cont comun. O sa incerc sa fac unulpe photobucket.
Si eu tot mai sper sa ajunga Simona sa ne zica ca a gasit aparatul, mai ales ca eu imi fac procese de constiinta ca l-a lasat pe masa cu pricina dupa ce a luat-o pe Isabella in brate...
Ana de abia o asteptam cu si mai multa placere urmatoare intalnire!
Editez ca sa va spun ca am facut contul, cine vrea sa puna poze, va trimit numele si parola.
Dana_B spune:
Buna si de pe la noi,
Noi am fost aia cu 2 copii mici care fugeau in toate partile si o mamaie. Cred ca partea cu copii se mai potriveste la cativa. Fata aia mica-mica care se uita atent la toti si facea piruete si dansa cu mainile pe sus - a mea este.
Am cunoscut pe cateva dintre fete, ceea ce a fost foarte dragut, cum zic americanii "it's nice to put a face to a name" - inca incerc sa fac matching intre nume si nick. Nu am avut ocazia sa stam de vorba cu toate, desi tare am fi vrut, dar dupa cum am zis, copii alergau care mai de care in toate directiile, si noi dupa ei.
Si noi am plecat mai devreme cu o zi, desi facusem rezervarea pentru 2. Am primit chiar banii inapoi pentru ziua nestata - probabil au fost bucurosi sa ne vada dusi. Am vizitat si noi turnul si apoi un pic prin imprejurimi, nu am mai fost pe cruise caci batea vantul si copii aveau deja muc.
Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult sambata seara, am plecat cand Ira canta inca. Foarte rau si urat ca Simonna si-a pierdut aparatul de fotografiat.
Almo, fata ta e o minunata si o dulce, e ca in cantecul ala "just keep on walking".
Nelia - noi am vorbit un pic, saratelele erau de la mine, le-am lasat sambata seara si am plecat la culcare cu fata - ma bucur ca ti-au placut, iar cutia de la Dollar Store - asa ca nici o paguba. Esti o superba - mie mi se pune un zambet tembel pe fata de cate ori vad vreo graviduta... nu ca as mai vrea curand!
Bebitu, cred ca tu stai pe undeva pe langa noi caci te-am vazut de cateva ori inainte si am ciulit urechile cand am auzit vorbind romaneste dar nu eram sigura.
Am vorbit un pic cu Denisam cu o fetita mica de 2 ani si bebe mic-mic - ma uitam la ea si ma vedeam pe mine acum cateva luni. Am mai cunoscut pe Donia si pe Tanelu si pe Cricor si pe Simonna, bineinteles, careia ii multumim pentru organizare. Acum nu mai imi vin in minte - trebuie sa mai revizuim lista.
Noi ne bucuram de intalneala, si mai venim si data viitoare. Sper sa mai creasca copii intre timp sa se joace singuri sau cu alti copii, ca sa putem sta si noi de vorba mai mult.
Simonna spune:
Sint complet capiata de somn, da' complet, nu-s ce mincam ca nu e nimeni capabil sa produca ceva, dar a fost un weekend extrem -extrem de relaxant. Nedormit, dar relaxant!
Inca nu mi s-au cristalizat ideile in cap, doar ca mi-a facut placere sa fiu acolo, sa cunosc pe cine nu cunosteam si sa revad restul lumii, cred ca mai inca de spus una si alta, dar recuperez eu data viitoare.
Cu croaziera, ce sa va spun, ca eu nici nu tineam sa merg, eu eram bine la soare pe balcon, la un Sheridan, nu Bayley's, cum gresit am informat lumea, la palavre... Uite-asa, am ramas cu el nebaut!, da' nu va temeti ca se rezolva! Nici nu stiu cum am ajuns la croaziera aia, pur noroc, s-a trezit copilul la opt jumate si-a declarat: "Mami, eu TREBUIE sa dejeunez!" asa ca am pus pe mine ce-am apucat si am coborit sa "dejeuneze" Printul!
Adevarul e ca incidente de-astea in care nu stie stinga ce face drepata apar, trebuia eu sa-mi iau rolul mai in serios, sa caut muzica, mi-ar fi placut tare sa dansam, sa fac rost de programe si sa spun ca cine vrea croaziera ne vedem al ora x in locul y, dar mi s-a parut exagerat sa fac eu program atitor oameni! Next time, ca acum faptu-i consumat!
Mi-au placut teribil plozii, unul mai reusit ca celalalt, mai lipicios si mai cu replica in freza, proxima intilnire nu mai vorbesc cu nici un membru al generatiei cu pricina, ca prea m-au facut unii de cacao! :)
Mi-au placut si unii tatici, mai ales cei care-au luat numitele odrasle si le-au bagat in pat, lasind mamicile la povesti pina dincolo de miezul noptii!
Acum, nici nu stiu ce sa zic si cum sa zic, aparat foto n-am, inca mai sper ca una din participante ajunge acasa si constata cu surpriza ca are doua aparate in bagaje, se intimpla, toate arata la fel, dupa care imi trimite un pm si zice: fata, hai, vezi ca ti-l trimit prin posta sau hai in punctul x sa ti-l dau.
Cu pupici pe azi,
Simonna
Cricor spune:
Buna,
Am ajuns si noi in sfarsit acasa dupa un drum oribil de aglomerat, altadata plec dis-de dimineata nu mai stau la palavre pana la amiaza.
Mi-am iesit din depresie (Ira, te-am spus la toata lumea )si mi-am amintit ca sunt in posesia unei caciulite bleu tricotata (de o bunica iubitoare banuiesc). Eu si Simona am presupus ca-i a copilei tale Almy, ati stat in camera 24? Daca da, trimite-mi nr. tau de tel pe pm sa ne convorbim sa vedem cum ne vedem sa ti-o dau ca vine toamna. Daca altcineva a stat in camera 24, scrieti-mi pe pm sa vedem cum facem sa va restitui caciula.
Mi-e personal mi-a placut toata intalnirea, imi pare rau cu n-am vorbit cu toata lumea, dar era de asteptat.
Noi avem ceva poze, Roxana explica-mi si mie pe scurt cum se face sa pun poze, banuiesc ca-mi trebuie o parola si o adresa de email. Multumesc, Corina
pitilache spune:
Corina,
Intri pe www.photobucket.com si te loghezi cu userul si parola trimise pe PM.
Roxana