Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simona, da, o singura noapte. Ai grija ce faci cu pisica!

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aseara, discutind cu Dana la telefon, am realizat ca vom fi peste 60 de adulti si cred ca peste 70 e copii, pentru ca unii mai au si cite doi, iar dintre acestia sint multi mici... si ne intrebam daca cei care ne-au rezervat au stiut ce fac!?! Sper ca atunci cind Amy, Randy, Catherine vor mai face rezervari de camere, sa nu intrebe sinteti cumva romani!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

quote:
Originally posted by nelia

Aseara, discutind cu Dana la telefon, am realizat ca vom fi peste 60 de adulti si cred ca peste 70 e copii, pentru ca unii mai au si cite doi, iar dintre acestia sint multi mici... si ne intrebam daca cei care ne-au rezervat au stiut ce fac!?! Sper ca atunci cind Amy, Randy, Catherine vor mai face rezervari de camere, sa nu intrebe sinteti cumva romani!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

O sa fie ca la nunta :)
Acum, cand ai zis de 70 de copii, m-am cam nelinistit...va dati seama ce nebunie o sa fie? Poate ar trebui sa le organizam niste joculete, ceva, ca altfel distrug hotelul oamenilor.

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Da fetele, si eu ma gandeam aseara la asta: ce o sa faca copiii cat timp noi stam la povesti???
Ai mei baieti mai fac si prostioare (gen alergaturi si trante in casa) la primele semne de plictiseala...

Tot ce mi-a trecut prin cap a fost: sah, table, carti (ai mei au tot felul de carduri cu pokemon si alte uratenii), remmy, gameboy...ma rog, fiecare isi cunoate copilul si stie cam cu ce sa-i umple timpul in astfel de situatii. Dar acum se strang mai multi, va trebui sa gasim un joc pentru grup mai mare.

Asa ca, avem tema de gandit acu'....

bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Gata, am facut si lista pt. motel cu cine cit sta si ce maninca, o sa fie la receptie, faceti un check pe lista cind ajungeti, in scopuri pur contabile :)

Piscina o sa fie curata si deschisa, cine vrea costum de baie, fiu-meu vrea sigur!!!!!

Pt cine sta si a doua zi: am zis ca ne trebuie sala aia de distractie.

Pt toata lumea: exista sistem audio, putem veni cu CD-urile noastre, exista si ring de dans in sala cu pricina. EU dansez!

PAranteza: Dana, mina de aur ai avut cind ai ales motelul asta!!! Un brat de flori de-ala de smileu y si nu ajung! Ce face klingonitza?

Pt. organizat copiii: carduri cu pokemoni, scrieti pe ele numele, fiu-meu are o mie si mai vrea... Eu interzic tot ce-i pusca, sabie, tomahawk, chestii mici si ne-galagioase. Creioane colorate si de-astea... fiecare cu ce stie ca-i place plodului! EU fac parte dintre fericitele care-au trecut de etapa cu organizarea, se joaca singur, danseaza si spune si poezii, daca are umbrela!

Gata, ma-c sa vad cine cu cine o mai aceea in Grey's...

PE miine si, si mai bine, pe poimiine!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Simona, din ce am vorbit cu Ireen vine pt. o noapte .

Denisa, trimis email cu detalii .

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Simonna

Gata, am facut si lista pt. motel cu cine cit sta si ce maninca, o sa fie la receptie, faceti un check pe lista cind ajungeti, in scopuri pur contabile :)

Piscina o sa fie curata si deschisa, cine vrea costum de baie, fiu-meu vrea sigur!!!!!

Pt cine sta si a doua zi: am zis ca ne trebuie sala aia de distractie.

Pt toata lumea: exista sistem audio, putem veni cu CD-urile noastre, exista si ring de dans in sala cu pricina. EU dansez!

PAranteza: Dana, mina de aur ai avut cind ai ales motelul asta!!! Un brat de flori de-ala de smileu y si nu ajung! Ce face klingonitza?

Pt. organizat copiii: carduri cu pokemoni, scrieti pe ele numele, fiu-meu are o mie si mai vrea... Eu interzic tot ce-i pusca, sabie, tomahawk, chestii mici si ne-galagioase. Creioane colorate si de-astea... fiecare cu ce stie ca-i place plodului! EU fac parte dintre fericitele care-au trecut de etapa cu organizarea, se joaca singur, danseaza si spune si poezii, daca are umbrela!

Gata, ma-c sa vad cine cu cine o mai aceea in Grey's...

PE miine si, si mai bine, pe poimiine!
S.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Simonna draga, tu dansezi asa cum si bei???

70 copii, chiar ca asa ceva nu am anticipat. Da' au vreo politica de plata a daunelor facute? Eu una nu ma ingrijorez ca ai mei sunt mari. Are si fii-miu carti din alea si o sa-i spun sa le ia cu el.

Deci pina la urma aduce cineva etichete de pus in piept, cum ne recunoastem?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

70 copii ? Faleu, io nu mai vin, uitati-ma, abia fac fata la 1 singur.

..... desene ? Imi si imaginez 70 copii stand cuminti si desenand in timp ce parintii petrec. Ce imagine utopica Dana, vezi sa-i iei lu fiitu' Kant, sa ne initieze si pe noi in ale bucatariei. Cu foc o sa citeasca cand o sa dansam noi.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ira, azi mi-am amintit de promisiunile tale: covor rosu si paparazzi!!!

Simonna, ne tii un speech de bun venit si bun adunat? Speech! Speech!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Bai frate, am 2 idei, putine da' rare :

Una : speech Doniei care sa inceapa cu prezenta, sa se termine cu Sa bem deci si sa fie cat sa poate de scurt ca sa nu fie treziti copiii,

iar a 2-a...ce-ar fi sa-i alergam o tura inainte, mult, ca sa adoarma cand petrecem noi ? Ca a mea pe la 12 noaptea abia incepe sa caste. Just kiddin' insa va trebui sa ne fortam sa-i epuizam inainte sa faca ei asta cu noi.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput