Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 28
CriPOD spune:
Dana, eu (Matilda) ma oferisem cu etichetele de lipit pe piept! Si chiar le aduc, serios, numai sa le poarte poporul, ca daca nu, eu sunt dezastru cu numele!
See ya pe-acolo, pe curand.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
nelia spune:
Eu m-am linistit daca e ring de dans, ca Agata ori danseaza, ori alearga... ori se bate cu baietii mai mari, Simona, pacat ca ai interzis sabia, macar una din burete acolo... O imbrac si eu in rochie seara, poate ca asa va alege sa danseze. Iar Tudora se uita pe carti, ii iau citeva carti cu animale si am scapat de ea. Dar cum nu stii niciodata ce fac trei copiii la un loc, ma gindesc ca oricite planuri ne-am face noi, nu vom sti niciodata ce vor face 70... Sper doar sa ramina hotelul acela dragut in picioare! Si, deci, chiar ne intilnim!?! Nu-mi vine sa cred ca s-a concretizat o intilnire atit de mare, cind la cele mici ne-am chinuit atit si abia de-am ajuns citiva... pentru noi toti!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
almo spune:
etichetele mi se pare o idee grozava. in felul asta nu va mai fi nevoie sa ne tot intrebam cum ne cheama. o sa fie f f greu sa retinem atatea nume. dar asta sa fie cea mai mare problema nu?
pe maine!
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
nelia spune:
Ah, stati asa, ca din cei 70 unii doar vor plinge sau tipa, ca de mers nu merg inca. Nu-i asa!?! Slaba consolare...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
nelia spune:
Stai, ca nu am terminat. Dar pentru etichete, nu ar trebui sa aiba fata o lista cu numele!?! Adica cu nick-ul... La noi ar fi asa:
Nelia
Octavian (sot Nelia)
Agata (Nelia)
Tudora (Nelia)
Carmen (prietena Nelia)
Dan (prieten Nelia)
Tudor (Nelia)
Ma gindesc ca noi ne stim dupa nick-ul de pe DC, nici nu cunosc numele tuturor fetelor, al sotilor si mai putin, al copiilor il cunosc tot dupa nick-ul mamei... De fapt, cel mai bine ar fi ca mQQm sa le aduca, sa le lase la receptie si fiecare cind ajunge si ia in primire camera, isi ia si etichetele, scriem pe ele ce trebuie si seara si ni le lipim mindri pe piept...
almo spune:
si eu sunt de acord sa ne scriem nickname-ul de pe DC.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Propunere: ma ofer io sa aduc etichete pe care sa ne scriem toti (noi, soti, copii, bunici) numele si carui nick apartinem, sa le lipim pe piept, ca eu la varsta me si cu memoria numelor care ma caracterizeaza n-oi mai stii ce-am zis si cui... Stiti bancul cu Matilda? Oare e jignitor pentru cineva sa le poarte??? Sau mai bine lasa?
Exact la fel spuneam si eu pe prima pagina a subiectului! De acord!
Etichetele vor fi disponibile inainte de a intra la cina (7, parca?) cu siguranta. Nu am logistica sa pot sa afirm altceva (habar n-am daca pot sa le las la receptie ori daca e vre-un locsor unde vom putea sa le completam si distribuim), ne descurcam noi cumva. Eu voi avea etichete si carioci, asta e sigur.
Daca imi trimiteti pm sau email (la profil) cu nick + nume, asa cum a facut Nelia, le scriu inainte de a pleca si doar le impartim acolo, avem mai putine de scris pe loc. Imi dau seama ca nu toti vor sa puna numele pe forum, asa ca astept pm/email. Eu maine plec pe la 12, sper sa nu mai pice forumul sa pot colecta informatii cat de la cat mai multi.
Nu va stresati cu copiii, doar sunt intre cei 70+ de adulti apartinatori unii care le stiu dedesubturile fiecaruia. Dar va fi amuzant!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Simonna spune:
1 day to go!
Tare sper sa iasa bine intilnirea asta...
Sa va spun ca am trimis lista la motel, ar trebui sa mearga totul snur...
Pt post-supper, eu trec pe la Costco pina-i Atomix la tenis, ce au aia bun aia aduc, colegu' merge la SAQ dupa Bayley's azi si diseara am musafiri! Si miine dimineata bruuum, bruum, see you guys!
Roxana... ciocolata aia alba... ma mir ca n-am facut inca diabet, n-am apucat sa-ti spun dar am mincat-o aproape singura, doua seri succesiv! yummy! Daca pui reteta pe undeva poate ma invrednicesc s-o execut... o data si o data....
Khristen, pentru Ireen am pus din oficiu doua portii de pui la supper.
Cit despre etichete, moé, io sint salvata si la capitolul asta, m-au cadorisit ai mei la 14 ani cu o zgarda pe care-i scris numele. Ca sa nu mai vorbim de colorul din capul personal, asortat cu toamna si cu vinetele aferente, ce mai, sint unica si personala!, si copilu' a zis ca ma place! (ca virgula colegu' n-are incotro, sic!)
Voua va e clar ce obosita's? Ca mie mi-e, dupa cum bat cimpii pe-aici!
Dana - Danutza - Danutzica, tu stii secrete si le spui la toata lumea :))... Da' sa stii ca dansez mai bine decit beau, da' beau ca sint perseverenta, cind incep ceva tre sa si termin, altfel nu pot sa dansez :))
Gata, ar trebui sa dorm nu sa fiu la job...
Mai dau o tura miine dim. pe aici, da' va zic de-acum drum bun, sa ajungeti cu bine, sa ne vedem cu drag!
Simonna
pitilache spune:
Simonna s-a notat cu ciocolata! Ma bucur ca ti-a placut. Una alba, una normala! Sper sa ajunga macar de o gustare pentru fiecare.
M-ati speriat cu 70 de copii, asa ca i-am luat la numarat si nu-s "decat" 40!!! si 64 de adulti...
Va pup,
Roxana
nelia spune:
Pitilache, scuze, da, ai dreptate, v-am speriat degeaba. Eu nu i-am numarat, doar i-am aproximat, gindindu-ma ca sint multe familii cu doi copii... Dar cred ca instinctiv m-am gindit ca cei 40 vor face sigur cit 70 si de aceea am zis asa...