Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Eu am avut azi o zi de tot rahatul...asta ca sa-mi mai mute gindurile de la intilnirea noastra mult asteptata.

Nu ajung bine la servici si pe la 9 ma suna de la scoala ca fii-mea a avut un accident , ca e in afara primejdiei dar sa ma duc s-o iau ca e taiata la frunte (adinc) si trebuie sa merg la spital sa o coasa. Nu va pot spune cum am ajuns acasa ca nici nu vedeam pe unde conduc, am luat-o , arata tare rau rana . Se jucau in ora de sport si un baiat a lovit-o cu cotul. Dar baiatul fugea si din lovitura i s-a pocnit pielea. La spital mi-au zis ca se intimpla asa si la box cind primesc aia un pumn cu forta.
Am atirnat vreo 3 ore pe acolo, i-a pus un fir pe dedesupt si pe deasupra au lipit-o. Adica i-au pus "de la cole" ca nici eu nu stiu pe romineste cum au lipit-o. Nu am putut sta in cabinet si doctorul m-a poftit afara.

Acum e ok, dar e tare umflata la locul cu pricina si miine, cind e ziua ei de nastere va arata ca un klingonian din ala din Razboiul stelelor. Si oricum nu cred ca se repara ca lumea pina simbata asa ca o veti admira cu totii...

Asta a fost ziua mea de azi.

E incredibil de cald afara.. chiar ma gindeam azi ca e luna octombrie si stateam in bluza fara mineci.
Oricum avem si piscina la hotel si a-ti face bine sa va luati costumele de baie cu voi. Facea Simonna o gluma la inceputul organizarii dar poate in final tine vremea cu noi.

AMR 3...WOW

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Simonna, noi re-confirmam pt. doua nopti cu 2 peste si 1 pui. La prietenii III si IV se pare ca a intervenit altceva si nu mai pot veni, cu scuzele de rigoare pt. ei. Prietenii I raman pe lista, asa cum te-am anuntat .

Podeanu, imi pare rau de ce i s-a intamplat fetii tale. Adevarul e ca accidente de genul respectiv se pot intampla oricand, ma intreb insa unde e acel 'safe environment', de care se vorbeste deseori in scoli, unde parintii isi lasa fara griji copiii. Lasa, ea sa fie sanatoasa, ca stii vorba romaneasca pana ce se marita ii trece LA MULTI ANI cu toate cele bune

Mai sint cateva zile pana ce ne vom cunoaste....YAYYYYYYY

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simonna preluam noi camerele la care au renuntat prietenii lui Khristin. Deci, pe langa cele doua perechi de prieteni reconfirmate deja, mai vin doua perechi de prieteni ai prietenilor:

Prieteni III - 2 adulti + baiat (8 ani) - Montreal;
Prieteni IV - 2 adulti + fetita (4)- Toronto;

Nu vor masa de seara caci ajung mai tarziu sambata seara.

Merci mult.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, Dana, Irina, Donia , va multumesc!

Confirm atat pt noi cat si pt prietenii din Mtl. Si meniul neschimbat. Va rog sa-mi spuneti daca si ce vreti sa aduc. Daca nu ziceti nimic voi vedea ceva de rontait poate iau.
Uof Dana, ce intamplare cu fetita ta, imi dau seama prin ce ai trecut... La multi ani si ei si baiatului, vom avea 4 aniversari la 12 ani acolo la insule!

Nu am timp sa intru si la sezatoare, asa ca am sa scriu aici... Dana - mult succes pe noul drum! Ira - la multi ani fericiti! Parca mai era ceva de zis, dar nu-mi amintesc acum.

Va imbratisez si sper sa ne vedem in curand!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mor de oboseala... da' nu ma las.

Ireen - confirmare svp, Khristin, poti sa vb. cu ea???

Carmen77 - ce mincati, dragilor?

Cata, ok pt vegetarian.

Miine in lunch confirm tot, Khristin, ce fac cu camera lui Ireen? O las rezervata?

Se pare ca sintem all set, va mai scriu miine cind up-datez lista... Rox, s-a marcat!

Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Buna Simona,

noi vom pleca sambata in jur de 11.00 max, asta ar insemna ca vom fi la hotel in jur de 15.00.Imi poti spune te rog pe ce nume este facuta rezervarea si daca ai un numar de tel mobil unde am putea apela in caz de urgenta?

multumesc mult, Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Multumesc mult de urari, si voua la fel sa va traiasca copilasii.

De abia astept sa ne cunoastem, in seara asta nu am putut intra pe forum, am crezut ca sunt eu banata.m-am panicat, am sunat-o pe Nelia (singurul numar pe care il aveam) si am realizat cit de dependenti suntem de internet.

Zicea cineva prin primele pagini ca se ofera sa aduca etichete ptr pus in piept, cine era? M a gindesc ca era o idee buna macar ptr prima seara sa nu nu intrebam in continuu tu cine esti pe forum?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simona merci

Dana La multi ani pentru gemeni! sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei! Pupici pentru fruntea Denisei, sa se refaca repede!

AMR2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, cu scuze intru si eu acuma, ca si eu am avut o saptamana de cacao, am impuscat o raceala, am mai avut de facut si niste teste si is cam cheauna de cap. Vroiam doar sa te rog sa anulezi camera noastra, Simonna, ca sotul meu drag m-a anuntat ca un coleg de al lui se insoara si i-a rugat sa le faca poze la nunta, care e duminica, prin urmare se duce sa ii faca poze colegului, si mie singura nu imi vine sa conduc atatia kilometri si cu Matei dupa mine si cu burta mare ... imi pare tare rau, sper sa ne vedem la intalnirile locale ca poate pe acolo o sa ajung mai usor.

P.S: Daca sunt ceva taxe de penalizare, Simona, sa imi zici pe PM, iti pot transfera banii cumva prin paypal ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Am crezut ca fac o criza de inima ieri cind n-a mers forumul! Si multumusc cui a reparat serverul! (plus smiley cu floarea, pe care nu-l gasesc, ori sint prea adormita...)
Carmen, am inteles, ne vedem noi pe la Mtl... Nu fees de nici un fel, abia azi intram in cele 48 de ore de cancelare.
Dana, aseara n-am avut timp sa stau mai multisor pe forum, pupa copilul ala frumos pe frunte mult, sa-i treaca si supararea si rana, pupa amindoi copiii de ziua lor :)
Cum spuneam, la prinz sun sa confirm meniuri, up-datez lista imediat si sper ca totul sa iasa bine.
Bebitzu, o sa ne intersectam pe drum, si noi tot dupa 11 plecam, cred ca si Ana tot asa... Gagicile din Mtl, daca auziti romaneste prin parcari pe drum... poate sintem noi, poate nu :)) Nu stiu nr. de urgenta, personal n-am mobil, ia-ti nr. de la motel si foloseste-l pe ala la rigoare. Rezervarea e facuta pe numele meu, Simona, si atit, m-am povestit cu aia la telefon, cu Catherine, Amy, Randy, Catherine e recepetionista, cred, ceilalti doi crez ca-s sot si sotie si conduc motelul... Cred. :)
Rox, prietenii tai III si IV stau si ei o singura noapte? Ca eu asa am pricepit!
Gata, la up-data lista si la munca, am o pisica in sectie, i-am spus sefului ca ma pregatesc sa fac o criza, nu ma crede, ma dor miinile deja de frica... Zau ca nu-s nebuna :))
S.

Mergi la inceput