Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Deocamdata am vorbit cu husbandu' si zice ca daca eu vreau, venim, deci de simbata pian duminica dupa-amiaza,poate chiar seara, depinde de copii.
Eu abia astept sa va cunosc pe toate cu copii mai ales si sa o vad si pe Katrinelu' ca nu am vazut-o de 14-15 aniSimona- please trece-ne si pe noi pe lista- 2 adultzi, un copil de 1 an si 9luni si 1 bebe de 3,5 luni.
La caitolul toalete, pt mine si sport si de seara sunt ok.

Va pup acuma si numai bine

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

A nu gagici ca si eu sunt pt casual am intrebat numai sa nu ma trezesc acolo singura in blugi si voi cu cine stie ce rochie fara spate, nu de alta dar eu mai ies si la fumat si imi inghetza spatele pe acolo.
Khristin tu ai sanse sa ma cunosti inainte daca vi pe aici prin zona , eu vin la toronto in 2-3 saptamini dar am atita treaba nu prea am timp sa merg in vizite.Dupa septembrie abia ma linistesc , voi aveti idee e aproape de granitza putem sa iesim in state ? ca tare as merge si pe la shopping in state daca tot sunt in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

mey nu ma omoriti cu tinute de seara ca eu tocmai mi-am cumparat un trening mishto mincatz'as , da'l asortez la tocuri si tricou din lycra daca trebe;

Io pentru intalneala mi-am facut rendez-vous la coafor, la stilist si nu in ultimul rand la medic pt. operatie estetica, lifting facial si botox. Nu in ultimul rand o sa dau o fuga la Milano pt. un mic shopping... cate-o rochie pt. fiecare fel de mancare si cateva bijoux, nu multe, vreo 25 de kile de diamante. Am dat comanda si de-un covor rosu pe care sa intram cand o fi sa pasim in hotel si am inchiriat si niste paparazzi pt. foto, sa le punem dupa aceea pe youtube ca sa ne laudam atat la lume cat si la forum.

Va pup, dar nu f tare, sa nu va dau ruju' chanel pe obrajiori

Edit : ce-mi povesteste Lemoni mi-a amintit de o faza penibila...va scriu in bucati ca e Sofia pe dos in seara asta...

Acum vreun an de zile ne invita cineva pe mine si toata familia...la un camping. Familie de quebecoisi. Bun, inainte sa ne invite ne precizeaza ca petrecerea face referinta la aniversarea a nu's cate decenii de casatorie a gazdelor. Asta ne-a indus pe noi in eroare, ne spusese ca=-si aniverseaza mariaju' si ca e big party.

Bai frate, si acum rad cand imi aduc aminte

Imi trag eu o rochie d-aia ca a lui Lemoni, fara spate si super sexy, si al meu se imbraca la 4 ace, cravata, costum si toate cele, Sofia ca scoasa din cutie.

Era o caldura de crapam si noi n-aveam aer conditionat in masina. Am mers tot drumul cu geamul intredeschis si eu ma temeam ca vantul imi deranjase un pic coafura.

Cand ajungem acolo...am crezut ca-mi pica ochii-n gura. Drumul dadea-ntr-o balta inconjurata de corturi si toata lumea era imbracata la gumari, pantaloni scurti si cu maieuri cu gaurele, d-alea de la Dolarama cred, si multi tineau undite si unelte de pescuit in mana..

Va rog sa ma credeti ca n-am iesit din masina. L-am rugat pe amicul meu quebecoisu' sa-mi aduca si mie si lui al meu schimburi adecvate (respectiv gumari si shorts) si numa' dupa ce m-am schimbat am indraznit sa calc prin mopcirlele alea. Va imaginati cum apaream eu cu tocuri de 15 cm si coc inalt incadrata de pescari, rame, si pesti muribunzi. Mai rau ca in filmele proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ira, m-ai spart, sunt pe jos de ras !
Trebuia sa nu va schimbati mama in gumari si tricouri, poate va luau pescarii pe post de momeli, asa frumosi si eleganti cum erati !

In primul rand, sa-i multumesc Simonnei ca se ocupa de aceasta intanire, de abia astept, va fi o gura de oxigen bine venita ca de a 2 a zi voi reincepe jobul ...

De abia astept sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa stam de povesti.
In al 2 lea rand, la programul artistic ne bagam! Tocmai am achizitionat din Ro o cutie de dero cu CD si va pot canta : Copacul, Drumuyrile noastre, din repertoriul Marii Tanase, Ion Luican ( Pai ma duseeeeei, pai ma dusei sa trec la Olttttt.) Ptroblema e sa nu anunte astia din hotel Politia, din invidie ca ei nu participa la asa dezmat .
Saptamana viitoare tre' sa sosesca si Ccrinia, si poate o conving si pe ea sa vina cu famelia . Asa ca Maru, tine-te pe pozitie, Kitchenerul vine puternic din spate! Eu chiar sunt curioasa daca nu ne stim deja...

In al 3lea rand...trening tinuta de searaaaa? Pai mama, unde mai port io topuri si fuste lungi, perlele mele naturale si inelul cu diamant, aaa ? Pantofii cu toc i gentile de ocazie ????
Fiimea deja cotrobaieste prin dulap dupa rochiile ei de printesa ( e-n faza Disney rau de tot )ca doara n-o imbrac iar in pantaloni, m-a avertizat .

Mama, ce bine o sa fieeee , de abia astept sa vavad!
Si btw, barbatu meu vine cu aparatul lui foto smecher si cu trepiedul si facem foto la tot grupul, ok???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

ha, ha Ira, nu stiu de ce sa rad mai tare... de covorul rosu sau de cocul tau si rochia fara spate... Cert e ca mi-a iesit berea (fara alcool) pe nas... n-are nimic, mi-am revenit... dar mi-a placut faza
(Stergandu-mi lacrimile de ras) Ideea cu paparazzi e superb de buna (vorba Roxanei)... damn, de ce nu mi-a venit mie mai intai?

Simonna, primit pm, chiar urma sa ma impacientez ca nu mai am link pentru adresa. Mi-ai luat-o inainte.

Nelia, cand trebuie sa nasti? Am doua perechi de blugi, de gravida forte si gravida forte bine, le vrei? Supeeer, mi-am amintit si de o camasa frumusica, le iau cu mine la intalnire, s-a facut?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Donia, nasc pe 28 noiembrie si haine nu mi-am luat deloc, umblu cu ce apuc, si-s mare rau... deci nu am glumit cind am spus ca nu-mi mai vine nica. Daca vrei sa le aduci, cu mare placere le primesc, numai sa-mi vina. Pina atunci mai am o pereche de pantaloni si astazi ma duc sa-mi mai iau o bluza larga, ma descurc eu. Nici la Tudora nu am avut haine, dar am prins cea mai mare parte din sarcina iarna si chiar nu mi-a pasat, ca mergeam doar 4 ore la scoala, unde nu ma ridicam din banca. Ei, la Agata am fost o graviduta foarte sexy, am avut la haine si atit de dragute... Citeva mi le-am cumparat eu, ca lucram si am mers zilnic la servici pina in ultima zi, iar cele mai multe le-am primit de la o prietena care tocmai nascuse pe care eleganta si bunul gust o caracterizau din nastere. Cred ca de aceea a si iesit Agata atit de cocheta si de pretentioasa la haine, i-am transmis din burtica.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nelia, s-a facut. Ne vedem acolo!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Oho, tinute, mancare, devine tot mai pretentioasa intalnirea asta! Bine ca mi-ati zis inainte de vacanta, imi iau toale din Italia. Ii zic sotului ca nu pot merge la intalnire fara

Simona, merci de PM.
De-abia astept sa ne vedem, sa stam la o barfa mica.
De cantat nu cant ca nu vreau sa inchida aia hotelul, sa declare emergency situation, etc
Dar o sa va ascult cu placere....Laura doar sa va cante ceva, e inebunita dupa muzica romaneasca, nu vrea sa asculte nimic altceva.
Plus ca a auzit ea pe undeva melodia asta pe care mi-o canta tot timpul:
" Lasa-ma sa beau, sa beau pana mor
Inima mi-e necajita, plina mi-e de dor"

Va inchipuiti ce haioasa e la 3 ani cu cuvintele astea. Nici nu stie ce inseamna. Sper ca nu o sa fiu pe Youtube la parinti nesanatosi daca o auziti si filmati :)

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Buna seara fetelor,

Mai primiti o inscriere la "betiveala" de la admiratorii Sezatorii dar care sunt tare lenesi la scris?
Daca se mai poate am vrea si noi sa stam o noapte (2 Adulti + 2 copii de 9 1/2 si de 5 1/2 ani).
Noi o sa venim din Toronto si ne-ar face placere sa va cunoastem.
Stiu ca ar trebui sa-mi activez "PM"-ul, dar sunt incepatoare in ale scrisului pe aici si imi prind urechile cu siguranta (cred ca trebuie sa am si un anume numar de mesaje scrise pentru a-l activa).

Ca urmare, va las adresa mea de e-mail pentru detalii canadso@yahoo.ca

Multumim mult.
Tatziana

PS: Ahh, cu gandul la betiveala, am uitat sa ma prezint: sunt Tatziana, iar "piticii" mei Vlad si Luca.
Mi-ar face placere sa va cunosc sa pot pune chip fiecarui nick de la Sezatoare.

Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hai ca m-am distrat grozav! Si m-am decis la pijamale ca tinuta de seara, nu de alta, dar ma bag in masina cu o seara inainte si cand ma trezesc am ajuns deja... Se aproba?

Eu pot sa aduc un eKara (karaoke) pt copii (fete probabil ), dar am numai 3 cartuse. In fine, nu ocupa loc.

Pt voi, am o colectie de 3 cd-uri trimise de frate-meu din Ro prin fiu-meu acu ceva ani. Care fiu n-a zis nimic de ele. Ei, dar eu le-am gasit azi vara si le-am luat in excursia quebecoasa. Va doare bibilica:
Suzana, mi-ai furat banana,
Eu te spun la mama,
aiaiaiiy,
Mamaaa, mi-a furat banana,
Roxana si Suzana
aiiaaiaaiay si tot asa de vreo 500 de ori. Daca cineva e masochist printre noi, eu le aduc cu placere. Nu va povestesc ce hai a fost cand le-am descoperit, ca si-asa eram deja plictisiti si obobsiti.

Ira, ar trebui sa distribui versurile la refrenele pieselor din program. Imi cumpar si-o bricheta sa facem atmosfera.

Simonna, am primit si eu PM-ul cu informatia.

Tatziana, bine ai venit pe forum!

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput