Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Tatziana si eu iti urez bun venit pe forum. Numele tau mi-a rascolit amintiri din copilarie tare placute. Pe mine ma cheama Tatiana dar rudele din partea tatei, de origine rusa, asa imi rosteau numele, cu o intonatie aparte.
Simonna, multumesc pt mesajul privat. I-am aratat sotului zona si sper sa il conving sa mergem. La noi e problema copiilor mici care sunt foarte dificili la drum. Alicia are 2,3 ani si sufera de "rau de masina" iar Nicholas are 9 luni si nu vrea cu nici un chip sa stea in scaunelul de masina. Dar sper din tot sufletul sa ne cunoastem cu totii.
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Aska- musai sa vii,ca si eu am copii mici, 1 an si 9 luni si 3luni, asa ca dc ne inhamam noi o sa aiba [ustii cu cine se juca
Ira- esti totala cu tzinutele.
Nelia-da-mi un PM dc vrei haine de gravida ca mai am si eu si pot aduce.
Pupam pe toata lumea!Weekend placut ca noi maine dimineatza decolam la cabana.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Aska si eu am o fetita de 2 ani jum si un baietel de 10 luni si ar fi bine daca ati veni ca Isabela nu o cunoaste decat pe Yasmine iar restul de copilas am vazut ca sunt ceva mai mari si nu stiu daca o baga in seama.

Bine ai venit Tatziana.

Da ce gasca mare este, abia astept sa va cunosc ca tare simpatice sunteti.

Selena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Seara buna, mesdames!
Am numarat si, guess what!, sintem 25 de familii!!!!! (Tanelu, esti pe lista, te descoasem noi cind ajungem acolo, intrebarea e clasica :)
Asa ca am sunat si am saltat numarul de camere rezervate.
Am intrebat si da, putem folosi BBQ, le-am zis pt. duminica la supper. Asa si cei care pleaca seara pot sta cu noi, astia cu shatra. Crez ca gasim ceva de prajit in zona... Dana, uite, nu m-am gindit sa intreb daca putem sa punem micii la ei in bucatarie peste noapte, dar ii intreb cind mai sun o data, ca sigur ne mai vine ceva pe chelie de intrebat.
Sala, ashijderea, am zis ca o vrem pina la miezul noptii cel putin, cred ca ala a uitat ca mi-a dat 100 de dolari pret, ca tot 100 de dolari mi-a zis si acum. Vedem la fata locului daca mai vrem sa stam si citi supravietuim la ora aia (ma gindesc la mamicile/taticii cu copii mai mititei, ca pe mine nu ma culca nimeni la miezul noptii cind eu am atitea de vorbit cu voi!

Gata, pupici!
Simonna
Ah, si da, eu nu fac decit sa tin contabilitatea, intilnirea e a noastra, puteam eu sa stau si-n fund si-n cap daca nu eram toate asa entuziaste. Acestea fiind zise, fiecare: "multumesc ca te ocupi" costa rostitorul 5 dolari si o juma de ora la pazit BBQ-ul! :)) Si-acum, pe bune, habar n-aveti ce ma bucur ca ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Simonna, noi vom aduce niste pasta de mici de la Judetul Kitchener-Waterloo cu lada de camping, deci peste noapte, cu gheata special cred ca va fi pasta ok...ma gandesc ca oricum , va fi frig afara , deci nu e pericol de alterare...

Eu il antamez pe hasband la gratar, se pricepe si-i place, mai socializeaza cu sotii vostri, un mic, o bere sa nu se plictiseasca baietii .

Si oricum , esti declarata organizatoare, ca tot dai telefon, negociezi, stabilesti...deci ne-am inteles, da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Buna fetele,

Multumesc pentru primire. Dragute ca de obicei.
Si multumesc ca ne-ati acceptat in grupul vostru la betiveala.
Simonna te rog mult, cand ai tu timp, sa-mi trimiti si mie detali referitoare la cazare.
Aska, am avut probleme in tara cu numele meu si am probleme si aici. Rusii sunt singurii care imi pronunta numele corect, iar de curand am aflat de la un coleg de serviciu de-al sotului, care e de origine indiana, ca si in hindu numele meu se pronunta cu "tz". Mare bataie de cap....

Pe curand
Tatziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Deci daca ne-am aruncat la mici inseamna ca trebuie sa aducem si niste farfurii de unica folosinta si ceva mustar? paine?
Laura, daca tu ai sursa de mici ia si pentru noi, ca platim cand ne vedem.

quote:
Originally posted by mQQm
Ira, ar trebui sa distribui versurile la refrenele pieselor din program. Imi cumpar si-o bricheta sa facem atmosfera.

Da, da, da, am totul in fata ochilor, Ira o sa spuna "Eminesc", iar noi aprindem brichetele si facem "uuuuuuuu"

aska, ai incercat sa ii dai fetitei Gravol? La varsta asta are voie si pe fetita mea a ajutat-o, se poate cumpara din farmacie fara reteta, sunt si preparate pentru copii si gasesti dozajul pe cutie. Singura problema e ca la inceput o sa o faca si putin somnolenta, dar din punctul meu de vedere e preferabil sa doarma in masina decat sa verse.

Tatziana, bine ai venit! Haide si pe la sezatoare si mai povesteste-ne despre voi.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Donia
quote:
Originally posted by mQQm
Ira, ar trebui sa distribui versurile la refrenele pieselor din program. Imi cumpar si-o bricheta sa facem atmosfera.

Da, da, da, am totul in fata ochilor, Ira o sa spuna "Eminesc", iar noi aprindem brichetele si facem "uuuuuuuu"

Donia, io o sa cant ceva de Mihai Eminescu la vioara si o sa recit o poezie de Ciprian Porumbescu.

Mqqm, o sa ma gandesc la ceva, chiar azi cred, si o sa organizez un mic program artistic.

De adus...nu ma pricep deloc la d-astea... in afara de mesele la restaurant si gustari la copil, ce-ar mai trebui adus ? Pt. gratar ? Alcool putem cumpara de la alimentara de-aici ? Poate facem un picnic in vreun parc si bem o bere cu mici la gratar, se poate sau...ce parere aveti ?

Trebuie si programul organizat cat de cat ca altfel o sa o ia fiecare in alta directie si n-o sa ne mai gasim om cu pom pe-acolo, ca suntem deja foarte multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Scriu si aici un pic ca nu mai am mult timp la dispozitie.

Ce bine ca lasa sa folosim BBQ. Simonna, mai intreaba ce trebuie sa aducem ptr gratar (carbuni, scule de manevrat etc) si ne organizam ptr rest...farfurii, furculite, mustar, servetele.

Eu oricum voi lua bere la purtator,adica in portbagaj.

Si fetele cu multumitul, din aia 5 dolari Simonnei, macar 1 sa-mi dati si mie ca eu am gasit hotelul...recunosc ca dupa aia s-a ocupat mai mult Simonna.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, pai dam 2.50 si 2.50, ca sa nu fie cu suparare! Eu zic sa incercam sa organizam doar cazarea si masa de simbata seara, pentru ca altfel va fi tare greu sa organizam ceva pe placul unui grup atit de mare si cu plozi girla, de diferite virste. Simbata si duminica ziua sa fie la alegere, pentru fiecare persoana/familie in parte, si tot ce ne propunem sa aducem si sa organizam sa fie pentru orele petrecute impreuna, din cite inteleg eu masa simbata seara si poate un gratar duminica, daca va fi vreme buna si dispozitie asijderea. Ce ziceti?
Ah, si stiti ce rugaminte mai am la organizatoare? Sa-mi spuna exact ce sa aduc si eu ma conformez. De exemplu, as putea aduce placinta cu brinza sau mere (adica acolo vreo doua sau trei tavi). E in regula? In legatura cu carnea, ma gindesc ca ar fi bine daca ar fi luata toata dintr-un singur loc de catre cineva care sta mai aproape de locul intilnirii si dam fiecare partea de bani atunci cind ne intilnim. E doar o parere... daca nu e buna, atunci sa se spuna ce anume sa ia fiecare, ca sa nu ne trezim ca avem numai un singur fel si poftim la altele.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput