Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lemoni, eu am de gand sa stau si in cap daca juniorii mi-o cer, asa ca voi aparea probabil in costum de acrobat
Glumesc, desigur, dar nu prea tare... nu am energie de altceva decat de imbracaminte foarte comoda, pe care o voi asorta si cu ceva pireu de legume sau cereale... iar glumesc, dar cred ca s-a inteles ideea.

Dana, daca faci o tura de cozonaci eu ma declar foarte, foarte multumtita, mai mult de unul eu oricum nu pot sa mananc
Serios acum, nu vrem sa te omoram cu munca, daca nu ti-e prea greu sa faci o tura de cozonaci eu zic ca e arhisuficent si iti vom fi foarte recunoscatoare.
Personal ma vad manacand ceva desert dupa masa de la restaurant, nu stiu daca o sa mai am loc de mici. Poate a doua zi la pranz daca ar exista posibilitatea unui gratar... ce ziceti? Oricum nu sunt foarte convinsa, ca eu ma vad lenevind, nu muncind la masa si nici exploatand pe altcineva .

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simonna draga mai adauga o familie de prieteni cu doi copii (Elena 14 ani si Paul 8 ani), se pare ca i-ai vrajit ieri la petrecere si vor si ei sa vina, 1 noapte.

Lemoni si eu sunt pentru tinuta casual, cu un bebe mic, nici nu cred ca merge altceva!

Va pup,
Rx

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Simonna nici eu nu stiu pre multe date despre intalnire, in afara de cele puse pe prima pagina. Daca se poate trimite-mi si mie. Acun nu stiu daca PM este activat ca sunt noua si am inteles ca trebuie sa scriu ceva mesaje ca sa se activeze. Daca nu se poate o sa iau legatura cu khristin.
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Lemonispuneti ce toaleta ne pregatim , casual , elegant de seara ?Ce ganduri aveti?

Io vin in rochie de mireasa, d-aia cu trena lunga...sa ajunga pana la Montreal....tu cu ce vii?

Sunt in ultima saptamana de vacanta. De martea viitoare...trecem la actiuneeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu vin goala, ma primiti!?! Ca nu ma mai incape nimic!

Noi sintem in ultima zi de vacanta, miine Agata incepe clasa I si Tudora reincepe gradinita dupa doua luni de pauza. Da nu oricum, ci la grupa Sunshine (2-3 ani).

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mey nu ma omoriti cu tinute de seara ca eu tocmai mi-am cumparat un trening mishto mincatz'as , da'l asortez la tocuri si tricou din lycra daca trebe;

altfel ma gindesc la ceva rontaieli, alune,saleuri made a la Transilvania, si alte...voi gasi si eu ceva.

Simonna, primit pm, zimbit, saru'mina

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am zis la consoarta ca trebuie sa cante si a zis sa il treceti si pe el in locul lui Dan Spataru sau Cotabitza ,dar cred ca numai dupa o naveta de prinde si el curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ah, va rog, numai cu tinuta de seara va primim. Sa facem si noi acolo un tablou ca cine stie daca mai avem ocazia asta!

Sport dragelor, eu una sunt satula de tinuta eleganta si apoi vrem sa ne simtim cit mai bine.

Banuiesc ca s-a ocupat Simonna sa va trimita detaliile si ne scuzati ca am decis "inlaturarea" lor de la vederea oricui...nu de alta dar poate ne trezeam cu ceva musafiri nepoftiti.

Donia, asa frumos ai scris ca m-am decis ..fac cozonaci chiar daca nu vor ajunge la toata lumea. (ii dau pe pile)

Dau acum o fuga si la sezatoare.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Selena, asa-i n-ai PM activat, cred ca nu poti sa ti-l activezi inca, sau asa ceva. Cred ca Kristin are o adresa privata de-a ta de email, Khristin, da-mi o mina de ajutor, sar'mina!

Nelia, ca te-am vazut printre gene cum dansezi goala din buric pe cirip-cirip si am fost gata! Shefu' tomnai isi facea turu' lui de mers la buda, si, fiind bine dispus, ca de obicei cind iese de-acolo, s-a oprit sa partajeze cu mine bancul zilei, pe care-l citise el in ziar. Asa un succes a avut, de nesperat si de nedescris, nu intelegea deloc de ce-mi dau mie lacrimile de-atita ris pentru un joc stupid de cuvinte in limba franceza.

Ira, e Mireasa lu' Dracula, nu? Ca tot e Halloween.... Are fiu-meu neste dinti de-aia "glue in the dark", ma-nfasor intr-un cearceaf negru si mi-am rezolvat tinuta. Ce zici? Ana, mai ai un tricou de licra? Rosu, ca-mi trebe la gluga! :))) Micii numa' bine-o sa-mi dea damful de usturoi!

Chiar asa,ar fi o idee pt. a doua zi, pe seara, niste mici la bbq... o sa intreb. Si, dupa ce mincam, cine sta o singura zi are liber sa plece, cine nu, digera micii impreuna cu mine :)

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by Simonna

Selena, asa-i n-ai PM activat, cred ca nu poti sa ti-l activezi inca, sau asa ceva. Cred ca Kristin are o adresa privata de-a ta de email, Khristin, da-mi o mina de ajutor, sar'mina!

Pupici,
Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Done, Simona

Selena, iti trimit io detalii, azi la scoala n-a fost mare lucru, de luni incepe marea nebunie

Lemoni , eu te astept sa te cunosc chiar si in tinuta de seara, ca stiu io ca esti dama bine

In seara asta, Yasmine a inceput iar cursurile zilnice de inot , asa ca ne ducem mai devrema la culcare, sa ne trezim odihnite pt. gradinita maine. Vise placute

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput