Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

stiam io ca bihor e un judet bun!:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LEEA am ras cu lacrimi citind de cucu mort in cuib si nu asa..oricum.

dar ma bucur ca exista si oameni de oameni. si ma bucur ca ai dat tu peste el.

Joy 34+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mai eu in poza asta din album cu mami Nora tati Victor vad 2 tati.voi?

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut fetele!
Abia am venit de la dr, ca sa stim si noi daca mai plecam la tara pana iese rezultatul la urocultura si raspunsul a fost negativ. Proba nu a fost recoltata cum trebuie asa ca maine dimineata o luam de la capat
Se pare ca e infectie urinara (dr era chiar sigura, mai ales cand a vazut-o). Asa ca vom lua tot de maine (dupa ce recoltam pipi) Amosiklav. Asa ca de ce ne-a fost frica nu am scapat tot la antibiotic am ajuns Bineinteles ca va da in diaree, habar n-am cum o sa mergem in starea asta la mare... Mai vedem.

N-am citit nimic, dar nici n-am chef ca sunt f.f.obosita. Revin pe seara... cred.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, da, are gandire analitca mdt.altfel nici nu putea fi prin prisma meseriei.Cei care lucra cu cifrele asa sunt!
ti-am vazut fecioru' tare fain s-a simtit la bran.Poza cu bona in elan catre nic este de nota 10.

leea, mai ai un stil de a pove de ma unge la suflet.ma bucur mult pentru tine ca ti-ai recapatat vorbitorul.Mai exista si OAMENI pe lumea asta.

feli mamica necajita, uite un gand bun de la mine si iti doresc din suflet sa se faca repede bine.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bona in elan tarziu....e plin copilul de vanatai.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Felicia draga... cu urocultura problema e cam asa....
Pe la 7 luni Mateea a facut febra in jur de 38, ne-am dus la medic, a controlat-o si nu avea nimic... deci ne-a indicat sa ii facem urocultura. Bun... am ajuns acasa , am cumparat un recipient steril, am spalat fata si am recoltat eu ceva urina. Am dus proba.... nu vroiau sa ne dea rezultatul, tot s-au foit, tot s-au coit.... nu ca mai bine mai recoltam odata. Mai recoltam o proba.... o ducem la laborator... la rezultat iar....ca nu-i gata, ca s-a contaminat proba, sa venim cu fata.... iar la final verdictul INFECTIE URINARA . Ne da si antibiograma... ca daca ii dam antibiotic nu are ce sa ii strice. M-am suparat la culme, am sunat cateva cunostinte si mi-au spus ca unele laboratoare pot darezultate fals negative adica Escherichia coli>10.000 de unitati... si ca mai bine sa repet analiza. Trebuia sa plecam la mare, asa ca nu am mai facut analiza si nici antibiotic nu i-am dat .... ca la infectie urinara in primul rand temperatura se mentine f ridicata 38-39 . I-am dat f multe lichide sa bea si vitamina C. Cand am fost in spital la 1 an si 4 luni i-au facut si urocultura si fata nu avea nimic.
Vezi ca sunt recipiente speciale pt bebelusi, care se pun in pampers... alea sunt sterile.
Infectia urinara e o treaba f serioasa si trebuie urmat strict tratamentul. Sescapa destul de greu.... si trebuie repetate analizele destul de des, ca poaterecidiva destul de usor.
Tinem pumnii sa nu fie nimic.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bey, nu ma bagati in ceata!!!! Nu are febra, dar urineaza greu dimineata, greu de tot, urla de parca o ard cu fierul incins!
In rest e bine toata ziua, nimic deosebit. Iar pipilica de dimineata e tulbure aia de peste zi nu. Aia de dimineata miroase rau a amoniac, in rest nu (dar peste zi urineaza des). Pai daca e tulbure n-o fi deja puroi? Ma impusc, deseara o sun pe dr P

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Maria-alexia, noi am fost anul asta la Saturn cu Mateea. Noi am avut bilete prin sindicatul Invatamantului - la care cotizam la greu . Statiunea e plina de copilasi. Plaja e buna. Pt Mateea ne-a gatit in fiecare zi o bucatareasa de la o terasa din centrul statiunii. Ii facea supita calda, deregim, ca era un picderenjata, in fiecare zi si ii dadeam cate 50 de mii. In rest ne descurcam noi cu restul meselor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Salutare la mamici. Noi suntem la Bacau, la cumatrii nostri. La noapte tu-tu-pa-pa catre mare. Mama ce ma asteapta! Chinul de pe lume. Deja Elise nu a vrut sa manance mai nimica astazi, a bantuit prin casa toata ziulica, a rascolit toate jucariile finutei si la amiaza cu chiu cu vai am adormit-o. Am bagat-o pe antibiotic, ca deja se imputise treaba. Laptele nu-l poate bea ca nu poate respira. Pup si sa ne reauzim cu bine.
Concediu placut celor care urmeaza sa plece.
Bafta la interviu Lavi si Anda.
Ina, de belea Rachel.
Leea, bine ca ai recuperat tel. Rar gasesti asa oameni! Cine stie? Poate el este fat-frumosul pe care-l astepti
LMA tuturor celor care ieri si-au serbat ziua numelui. La noi Sf. Maria, onomastica, se serbeaza pe 8 sept., ieri a fost ADORMIREA Maicii Domnului.
Catutza, bafta sotului cu unghia.
madau, sanatate la copilasi.
Felicia, sanatate Ilincutzei. Poate nu o fi asa cu antibioticul.
Sa ne reuzim cu bine si vesti bune.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput