Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda,
Imi place ca ai revenit la preocuparile mamicesti si forumistice in ultima vreme .

Lavi, singurul dubiu la Sirena era ca e hotel fff mare, lume multe si probabil la masa staaai si tot astepti dupa chelnari. Sa vedem, la micul dejun o sa supravietuim noi cumva. Plus ca singura data cand am fost cazati la etaje mari aveam probleme cu apa calda, care nu prea urca.
Ori acum noi o sa incercam sa ne cazam si cat mai repede in cursul zilei, si cat mai jos... Cam multe pretentii [:P]

Yuhuuu, am intrat pe ultima suta de metri spre concediu!! Mai am de lichidat niste chestiuni azi-maine la birou, nu mai mai apuc de nimic nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda baga o incurajare ca o sa-i impresionez la interviu cu intelighentia ca-cu-cunostintele mai prost ca mai stiu ce n-am uitat in 5 ani de mamiceala...

Nu se poate sa ma intrebe compozitia laptelui pt bebei, diferenta intre laptele matern, formula de inceput, de continuare si de crestere; regimul la diaree si altele de gen?

----
Dap, la mine infromatia e structurata pe sertarase si se conecteaza bine intre ele; dar eu n-am fantezia, umorul si talentul tau! POti sa ma pui in cap si nu-s in stare sa insir niste vorbe captivante, amuzante si pline de spirit.

Plus ca stau rau cu memoria; am "auzit" de multe lucruri dar uit detaliile si memorez foarte greu, ori inteleg ca lumea ori nu se leaga nimic de capul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi las' ca-i faci praf! Mergi detasata si o sa fie bine.

maria, pe ce criterii l-ati ales pe cel din saturn?

Cetit tot, vazut poze, comentarii pe seara!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, n-am incurajari ca suntem in aceeasi oala:(

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Roxi, cu H Sirena mergem pe mana lui Lavi .
Ideea e ca e proaspat renovat hotelul, bine pozitionat (cu vedere la mare, langa plaja lata si libera)...

Apoi in Saturn e plin de restaurante si terase unde putem manca, Mangalia e aproape pentru eventuale cumparaturi de prin alimentare...
Sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

maria, aoleu!
Las ca o sa fie fain! Aveti doar MD la ei, asa-i?!
Anda
roxi multumesc!

Mergi la inceput

Lavi
Multumesc mult de tot pentru sugestie si informatiile ultra-sintetice de la fata locului, asta ne-a hotarat de fapt.
Vezi ca avea dreptate Anda: am incercat si eu sa sintetizez argumentele pentru alegerea asta, dar... nu mi-a iesit la fel de bine ca tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

informatiile nu erau ultra analitice? ca io asa interpretez personalitatile sintetice si pe cele analitice: sinteticii au tendinta de a trece de la detaliu la general fte repede si mereu, de la simplu la compus pt a generaliza, cum sunt eu, si analiticii care se bazeaza mult pe analiza:) si au "capacitate mintal#259; de a disocia p#259;r#355;ile componente ale unui întreg".
folosesc eu gresit notiunile? ca io asa m-am obisnuit sa cred ca-s sintetica, mereu generalizez. iar mdt e analitica.nu?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Din ciclul INCREDIBIL DAR ADEVARAT

Am fost la Kaufland si mi-am pierdut telefonul.Era pe cupola carutului,s-a jucat T cu ea si a cazut mobilul.Am realizat cind am iesit.M-am dus inapoi,da ce,is nebuna sa cred ca-l gasesc?M-am dus la informatii.Zic "doamna nu cumva a fost cineva suficient de bine carescut sa aduca un tel pierdut?" P-aia o pufneste risul.Pe mine plinsul.Era un sony ericcson de vreo 14 mil.Si s-or dus dracu nr de tel,mesajele de dragoste etc.Am sunat.Inchis.Clar zic.Cineva e beat de fericire ca l-a gasit.Cadoul meu de Paste.Mooaaama sa te tii.Dracusori si sfintisori s-au prins intr-un dans frenetic la gura mea.Si-am injurat si blestemat.In toate felurile posibil.Intr-o juma de ora nu cred ca am zis aceeasi injuratura de 2 ori.L-am blestemat p-ala.(aveam io un feeling ca-i barbat)- de la "sa-i ia foc urechile cind l-o folosi" pina la "sa-i cada cucu mort la fiecare incercare de intrare in cuib, da nu oricum ci ca o stafida".Am bestemat romanii si Romania.Ca ma gindeam ca io nu mi l-as fi insusit.L-as fi dus la informatii.Sau as fi facut ceva.Am blocat cartela.am venit acasa.Nici nu-mi venea sa mai hranesc pruncu.Am sunat de pe fix la mama si i-am zis.
Peste o juma de ora suna mama pe fix.Vezi ca te asteapta cineva la Kaufland sa-ti dea tel,ca l-a gasit.Doaaaaaamneeeeeee nu-mi venea sa cred.Am zis ca halucinez.Ca-s in moarte clinica si am auzenii.L-am sunat pe tip si ne-am intilnit.Era soferul unui tir de bihor.De vreo 35 de ani.Un om tare dragut care mi-a dat telefonul si n-a vrut nimic in schimb.Mi s-au umplut ochii de lacrimi.Nu pt ca am gasit telefonul ci pentru ca am intilnit si un astfel de om.Putea sa il vinda macar cu 5 mil.Am insistat sa ia 1 mil.Pina la urma l-a luat cu chiu cu vai.Am deblocat cartela si aia de la vodafone era inmarmurita.Nu-i venea nici ei sa creada cit de norocoasa sint.Si in gind mi-am retras toate blestemele si i-am urat tot ce poate fi mai frumos in viata.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

habar n-am cum e cu personalitatile sintetice / analitice, ideea mea era ca Lavi a sintetizat bine datele de la fata locului. In cateva fraze mi-a conturat ff clar statiunea, plaja, hotelurile, incat a fost mai usor sa luam o decizie...

Mergi la inceput