Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

maria chiar nu prea-mi arde de cumparaturi pana nu se clarifica cu serviciul; am fost ieri sa-mi iau o bluza pt interviu, mi-ar fi trebuit si pentru concediu una-alta dar n-am avut deloc dispozitia sa caut.

Chiar, n-am reusit sa-mi gasesc la Unirea o camasa: sobra, dar nu "fada", fara zorzoane, volanase, si de bbc pe deasupra

Sirena e cel mai recent renovat, deci totul in el e nou. La Hora si Balada am fost in 2003 si 2004, atunci erau cam nou-noute, mobilier, saltele, tot. Sunt aproape una de alta, pe malul marii (parca Balada e un pic in interior); cam toate camerele au vedere laterala spre mare.
In 2004 Sirena inca nu era renovat.

Eu as recomanda, in ordine: Sirena, Hora, Balada, Cerna (Cerna nu e asa misto si e si de 4 etaje...). Noul hotel Saturn nu exista cand am fost noi, nu stiu unde este.
(acum m-am uitat: cica e la 200m de plaja in partea centrala a statiunii; Sirena e in partea de nord a statiunii fix langa plaja; buba e ca in partea centrala plaja e mai ingusta si mai naspa decat in zona de N)

Statiunea e destul de mica, linistita, hotelurile nu sunt foarte inghesuite; de mancat in principal mancam in gradina Cupidon unde e f placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am stat 2 ore prin piata!!! adica o ora la posta sa pun coletul pt quelle si sa fac o reclamatie pt un colet ce l-am pus acum 10 zile si inca nu a ajuns.

am luat SEPTILIN pt vlad. o sa incep sa-i dau de saptamana viitoare cand vine acasa.
acum il pot pune in suculet si in lapte? nu de alta, dar nu vreau sa-l fortez sa-l ia. daca ar fi DF antibotic sau antitermic, il fortez ca nu am ce face.

MADAU cand a aparut logan-ul pe strazile patriei, nu-mi placea de nicio culoare. si o consideram o dacie un picut evoluata. Cristi o tinea una si buna ca nu-i dacie ci este mai mult renault si ca el de asta ar lua.
acum, culmea, eu sunt pro logan iar el...pro marca straina.

vorba lui LAVI, poti lua si SH o masina buna si fara robleme dar poti lua si o maaare teapa
am in bloc 3 vecini care si-au luat masini SH - 2 logan si un opel - si-s super multumiti de masinilo lor. adica nu au probleme deloc cu ele

NOKI

quote:
ce bine-ar fi...dar cand te gandesti ca toamna si inceputul ala de iarna ploios si innorat si plin de apa si jeg abia vin....

bine spus. doar ca deja mi s-a facut greata numai cand ma gandesc la asa atmosfera.

cand va aud ca nu puteti dormi ca fac copilasii "urat" parca nu-mi vine sa cred ca asa ceva pateam si eu.
socrella zice ca nu plange/maraie deloc vlad noaptea. in schimb cat am stat eu la tara, o sungura noapte a dormit fara sa zica nimic. in rest, s-a cam marait.
acum, ori nu-l aude soacramea (care in general cand adoarme poti taia cu drujba langa ea) ori copilul stie ca-i mama'sa langa el si face figuri...

ma duc sa prestez ceva curatat de vinete

Joy 34+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Joy, multumim frumos!

Lavi, am inscris-o cu chiu cu vai la cresa cercelus din sect. 3. Vroiam la titan IV, unde e si Iris a Cristinei, dar...dupa o noapte alba la coada, nu s-a putut. Am auzit pareri bune despre ea, dar inscrierile la cree s-au facut in luna iulie, cred ca la majoritatea.
Vreau sa incep serviciul si asta e motivul pentru care am inscris-o. Oricum, nu va sta decat o luna max. doua, ca se pensioneaza taica-miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, Madau

Leea, merg asa si asa, trebuie sa te ocupi.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gata, dupa vreo suta de site-uri si zeci de telefoane cu tati, ne-am hotarat intre cele doua hoteluri: mergem la Sirena!
Lavi, ms mult de tot pentru sfat!

Ne tenta fff tare si Saturn-ul nou-construit de (zic ei) 4-5 stele, s-ar putea sa fie ff fain, dar... nu putem risca, daca eram numai in 2 era altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere. Si i-am spus:
- Sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent
de o masina si alimentat cu lichide; daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de
stare te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata!
Si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a
aruncat berea... :(

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

cei 5 evrei celebri:

Primul a fost Moise care a spus umanitatii ca totul e constiinta, mintea etc.
Al doilea, Isus, a zis ba nu, totul e in inima, sufletul e esenta etc.
A venit si Marx care a zis ba pardon, totul trece prin stomac.
Freud i-a contrazis, esenta este sexuala, totul are radacini erotice.
Si-a venit si Einstein care le-a spus: Totul e relativ, baieti!
----- Original Message -----

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, dupa mine riscul cel mai mare la H Saturn e ca plaja in zona lui e mai naspa (si aglomerata) si e si el mai departe de plaja. Si e nasol sa fugaresti dimineata cu copilul spre plaja distanta lunga, sa prinzi orele OK pt copil.
Sa aveti concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hello!
cursurile de sterpelit unde se tin? azi am intrat in mag sa-mi iau un suc si fi-miu in urma mea deja muscase dintr-o piine.asa la vedere!si am platit-o!pe urma mergea cu ea pe strada si nu voia sa-i rup doar putin din ea. se amuzau toti pe langa care treceam.

si aseara am fost la niste prieteni care aveau motan. era in al 9lea cer David.a luat boabe din castron sa i le dea la pisica si le intinde spre ea si se razgandeste si le baga in gura. pana i le-am scos a mancat deja unul.vad ca nu a patit nimic.faceau aia misto de mine sa-mi de pliculete de wiskas la pachet.

acu se uita pe albumul bebelusului si ii pupua poza lu`tac-su.

cum e cu gradinitele si cresele? eu stiam ca la cresa poti inscrie copilul cand vrei, nu e obligatoriu la inceputul anului scolar.la fel si la gradi particulara.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

moama, eu nu stiu nici unde e statiunea saturn si mdt asta stie si plaja carui hotel este mai aglomerata decat alta.......sintetic/analitic:)), unde eu sunt enervant de sintetica:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput