Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina Miaelala, ai rezistat eroic dimineatza asta, vad...HAi ca asta cu tinutul de catre 3 oameni e chiar artistica.As incadra-o in topul prostiilor facute de ea.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hehe, voi credeti ca numai fetele fac fitze??
Si baietii au preferintele lor, sa stiti! Si inca pot fi foarte incapatanati .
Cristi a invatat un cuvant periculos, pe care il foloseste ff bine, spre disperarea mea: "altu". Se aplica la imbracat, incaltat, mancare... Si tot ce se poate sa nu-i convina .

Din aceeasi categorie mai avem si cuvantul "batze" (=vreau in brate), cu care ma dispera - culmea! - numai pe mine! Nimanui altcuiva (tati, bunici) nu-i spune "batze" !

Mergi la inceput

Maria, te pomenesti ca ai nostri-s fratzi! avem aceleasi dotari lingveistice. Iar aia cu brate numai la mami...de unde-au scos-o, nene????
Dar la noi mai e mirificul si transantul "nu place!!!" care inchide fara apel orice activitate care nu-i convine!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Io-s deja satula de munca la ora asta, am facut deja curat in bucatarie, am spalat 3 masini de haine...ca deh..ne-a dat Miruna trezirea la 6.30. Iar ea ce credeti ca face acum? DOARME, da!

Noki ma bucur ca v-ati impacat, de fapt nici nu se putea altfel... Asa face si Miruna noaptea, se mai trezeste si incepoe sa se zbata prin bat, sa dea cu picioarele in stanga si in dreapta, zici ca-i apucata de streche. Nu stiu de ce insa

Ina nu la mine se referea Ile, eu am primit masinuta de la sot, dar acum o luna de ziua mea. Si nu..nu masina era secretul..daca merge totul ca lumea in continuare..zilele viitoare va zic ce si cum

Alinush n-am retinut daca ai mai zis..miss doarme acolo, adica in galagia aia? Ca Miruna n-ar dormi pt nimic in lume. Plus ca e nasol, sa stea in praful ala,poate ai noroc si reusesti s-o muti

Mirabilis bine ai revenit!

Mihaelutat io la faza cu bona cred ca o strangeam de gat. Direct si fara menajamente. Inteleg si punctul tau de vedere, ca nu mai gasesti asa usor alta, dar i-as fi spus clar..eu te platesc sa-mi cresti copilul asa cum vreau EU. Poate n-a inteles asta pana acum

Vad ca toate mamele de fetite se confrunta cu aceeasi chestie...fitze vestimentare. Miruna isi scoate tot felul de chestii de prin dulap, apara ba cu o caciula in cap, ba cu o bentita, ba cu cate o fusta..e nebunie ce sa mai. Plus ca are preferinte la pantofi. Ieri a aparut cu geaca pe ea..si n-a fost chip s-o dezbrac, era uda fleasca dupa juma de ora. Vai de mine ce ne asteapta

Joy n-am de gand s-o dau la cresa, nu ma lasa sufletul. Daca tot stau acasa....ce rost are? Despre masina..io am "pasarica" mea cu masinile romanesti. Te lasa cand ti-e mai mare dragul. Cel mai bine ar fi daca aveti pe cineva care s epricepe cat de cat la masini sa-l luati cu voi, daca luati un SH. Sau sa vb la o firma de leasing, au masini extrem de noi, recuperate de la astia care n-au putut plati ratele la timp. Si au si preturi bune.

Hilde bafta la vanzari!

Cei doi "copii" ai mei sunt mai bine, sper sa se fi terminat cu bolile pe anul asta, ca m-am cam saturat.

Ma duc sa mai intind niste rufe

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mihaeluta, nasol cu bona.
Ma mir in primul rand ca preotul a vrut sa-l impartaseasca in conditiile alea. L-au dus si pe Cristi bunicile in cateva randuri, era mancat dar se pare ca n-a fost problema. Iar cand n-a vrut sa deschida gurita l-au lasat in pace, in nici un caz nu au acceptat sa-l forteze, preotul a renuntat in primul rand.

Mi se pare de fff bun simt cum ai purtat discutia cu ea.
Dar daca asta e sigura "buba" pana acum, mai da-i niste sanse, nimeni nu e perfect, ar putea avea alte defecte si mai rele...

Mergi la inceput

Madaule,

quote:
Cei doi "copii" ai mei sunt mai bine, sper sa se fi terminat cu bolile pe anul asta, ca m-am cam saturat.

ce bine-ar fi...dar cand te gandesti ca toamna si inceputul ala de iarna ploios si innorat si plin de apa si jeg abia vin....

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria m-ai spart de ras cu "altu" Nasol cand il aplica la orice!

Nati, cand ne vede ca mancam ceva "pofta" zice "una!" Adica sa-i dam si ei una.

Ina Nati - noroc ca inca nu stie sa se dezbrace prea bine; dar bineinteles ca daca e cu rochita si are pampers cu arici si-l da jos, asa ca la rochita merge numai pampers chilotel
Plus ca daca o dezbrac, intre clipa cand e dezbracata si aia in care incerc sa o imbrac o tuleste la fuga prin casa, cu o moaca super-fericita si poznasa

Bubamara deci incepeti cresa din toamna? Unde?
Ca ma bate si pe mine un gand...

Mihaelutat naspa de naspa de naspa. Normal ca a dormit copilul ca un ingeras; era frant dupa aventura de dimineata.

maria noi in saturn am fost de 4 ori: la Sirena (pe cand inca nu era renovat si era naspa dar acum e fain si e f fain pozitionat), la Cerna, Hora si Balada, 3* conditii faine la cazare, mic dejun cam naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki lasa-ma macar sa sper

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am dormit super asta noapte,ce bine e! Saptamana asta am huzurit, ca tati e in iasi si nu a inceput oficial serviciul, adica nu s-a deschis sediul la noul job si a plecat si el pe la 9 de-acasa. Asa ca s-a ocupat de Maria in fiecare dimineata si eu am mai motait. Dar de luni incepem programul normal.

Am fost ieri la eco 3D/4D, o experienta interesanta, dar pe care eu as proba-o doar o data in sarcina. Nu mi se pare ca merita banii in totalitate. Adica e diferenta banoasa muult prea mare intre un eco 2D si asta. Io ma steptam sa vad imaginile ca la National Geographic Dar important e ca bb e ok, maricel, i-am vazut toate organele, degetelele, cuc-ul, pe care dr a tinut sa-l pozeze din toate pozitiile

Ile, ce bine ca ai dat un semn de viata. Chiar eram curioasa sa ne povestesti de intalnirea fratilor. Se pare ca Victor e super intelegator, daca el accepta sa-i faca altcineva baie. Tu ti-ai mai revenit?

Ina, saru'mana de felicitarile pt baietel. Pupam Rachel nudista.

Maria(29.11.2005) si Ioana 27+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Lavi, deci e ok Saturnul... Noi n-am stat acolo niciodata, acum am vazut ca arata super hotelurile astea, pare dezvoltata puternic statiunea... Dintre ele, pe care-l recomanzi ?

Tin pumnii la interviu - cand e? Du-te cu curaj, cum spuneau si fetele, n-ai nimic de pierdut! Iar capul pe umeri stim cu toatele ca il ai .

Editez ca mi-am adus aminte: am ramas si eu profund impresionata cand am vazut ca ti-ai inceput vacanta cu rescris Cv-ul, inloc de ... tura de cumparaturi sau alte distractii. Un argument in plus pentru cele de mai sus

Mergi la inceput