Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 8
meems spune:
La noi e inca ziua de 15, asa ca urez si eu La Multi Ani! sarbatoritilor colectiei!
Am citit cam pe sarite, dar vreau sa urez sanatate multa celor in suferinta.
Mihaelutzat, ai fost o nasa tare, tare draguta!
Lavi, felicitari pentru interviu, sunt sigura ca vei impresiona.
Pumba, posteaza mai des ca tare-mi place stilul tau.
Leea, bine ai venit din vacanta, sunt superbe pozele tale si imi pare bine ca ai avut un timp bun. Vroiam doar sa-ti spun ca, desi sunt frumoase strainataturile, dupa un timp nu te mai impresioneaza absolut nimic si nu vrei decat sa te simti acasa si la locul tau. Asta depinde si de personalitate, bineinteles. Eu cand vin in RO nu mai vad nici mucurile de tigara, nici cojile de seminte, zic Doamne multam ca-s printre ai mei si nu ma mai simt straina.
meems spune:
De cuscra mea Bulucel nu mai stiu nici eu nimic... I-am trimis un mail cu ceva timp in urma, dar nu am primit nici un raspuns. Sper sa fie bine...
De Bubamara mai stie cineva ceva?
Ina869 spune:
Leea
florile ma bucura cel mai mult, imi place sa-mi umplu casa cu ele si prietenii stiu asta. ![]()
ma bucur ca te-ai simtit bine si ti-a priit vacanta. sper ca nu ai fost singura, insa.
Ile
ne bucuram ca va plac stelutele! si daca ochelarii mai sint inca intregi, inseamna ca Victor este un baietel pastrator, a mea a rupt vreo citeva seturi pina acum (( este-adevarat, sint chinezesti, asa ca nu ma mir ..
mimi
nu am apucat sa merg decit la pediatra cu rachel, atit, nici vorba de analize pentru mine.
adevarul este ca m-au zapacit caldurile insuportabile si nu ieseam din casa decit dupa ora 20-21 , parcurile herastrau, cismigiu, erau pline. oricum, in bucuresti am stat relativ putin, intre veniri si plecari.
fetelor, rachelina mea se dezbraca cit este ziulica de lunga. acum am gasit-o in pat, dormea sugrumata cu bluza de pijama dupa gat (- incercase sa si-o puna inapoi si cred ca nu i-a reusit -
alerg dupa ea in permanenta sa o imbrac si dupa ce reusesc se dezbraca din nou in fundul gol. si nu este de la caldura, la noi vremea este superba- superba, si in casa dam drumul si la a/c uneori, ca noua ne place racoarea ( a se citi mie, ca fiica-mea seamana cu taica-su, sint mai frigurosi) .
eu una nu stiu ce sa-i mai fac, una-doua, se dezbraca, nu conteaza unde sintem si cu cine, hop, apare si rachie in fundul gol 
am intrebat prin jur, mi s-a spus ca-i doar o faza...exista si dezvat pentru asa ceva ,aveti vreo solutie? 
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
joy04 spune:
quote:
eu una nu stiu ce sa-i mai fac, una-doua, se dezbraca, nu conteaza unde sintem si cu cine, hop, apare si rachie in fundul gol
am intrebat prin jur, mi s-a spus ca-i doar o faza...exista si dezvat pentru asa ceva ,aveti vreo solutie?
INA mortala Rachel. taaare mi-ar place sa o vad aparand asa...in funduletul gol.
vlad inca nu se dezbraca de hainute, dar pampersul si-l da jos una doua.
lui BULUCEL i-am dat si eu mail si nu mi-a raspuns. sper din tot sufletul sa fie bine.
da, de BUBAMARA, MONET, FEE...SILVIA... si lista continua... mai stie cineva ceva?
ILENUTZA este asa bine ca vb Victor...si mi-ai incalzit sufletul cu descrierea intalnirii. faci sa para asa usor totul.
-ici multi pt baieti.MIRABILIS bine ai venit din concediu!! sa ne pove si noua.
si cu suzete/tetine la afte ai dreptate. doar ca eu nu aveam cum sa nu-i dau lapte lui vlad fara bibe, asadar i-am sterilizat la greu tetinele si suzi daca o baga in gura si o dadea jos, la fel o sterilizam imediat (eu aveam 4 suzi)
stiti ce am eu pe foc??? VINETEEEEEEE dar numai 2 kg asa ca nu cred ca-mi ia f mult.
MADAU si te gandesti sa dai Miruniciul la cresa?
fetele, multam de sfaturile pt masina. si mie mi-e frica de SH, chiar daca este masina autohtona si veche de 1 an...asa ca ori mai asteptam cateva luni poate se trezeste justitia din Ro si primim si noi banutii promisi, ori luam la prima mana dar sa facem un credit mai mare cu garantie imobiliara.
am fost si eu aseara cu niste prieteni pe autostrada soarelui cu un logan pe motorina care a mers cu 160 km/ora binisor, DAR, Lavi ai dreptate, mi s-a parut ff zgomotos!!! chiar si la 120 era sgomot inauntru.
pe cand daca mergi cu SANTA FE-ul nasului nostru...este giugiuc. nu simti nimic la 180, te auzi f bine inauntru nu esti nevoit sa dai muzica mai incet...- corect ca aia-i masina de teren, dar si cand avea Crysler-ul PT tot asa era, lina lina lina.
doar ca noi nu ne putem permite nici crysler, nici santa fe.
fug la vinete
Joy
34+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
Bubamara spune:
Buna dimineata, fetele!
Multumim de urari, pe care vi le intoarcem inmiit, multumim ca ati intrebat de noi si nu ne-ati uitat.
Suntem ok, eu ma refac dupa 2 zile de musafiri, curatenie, pun-te masa/scoala masa, am mai tras o fuga la mare, care s-a lasat cu concluzia definitiva ca anul asta nu merg singura cu Maria la mare. Din motive de misuneala continua. O sa evadam la munte, sper in 2 saptamani, pana incepe Maria cresa.
S-a razgaiat raaaau de tot fii-mea, are pretentii vestimentare, pretentii de toate felurile...
E matinala de felul ei, eu la fel, asa ca e ok. Numai tati stramba din nas in we, cand se scoala pisica pe la 7 si tipa "botosii, botosii".
Inchei aici, cu multa sanatate pentru mamici si puiuti. Sa aveti o zi frumoasa!
joy04 spune:
quote:
Originally posted by Bubamara
S-a razgaiat raaaau de tot fii-mea, are pretentii vestimentare, pretentii de toate felurile...
E matinala de felul ei, eu la fel, asa ca e ok. Numai tati stramba din nas in we, cand se scoala pisica pe la 7 si tipa "botosii, botosii".
Raluca si Maria (07.12.2005)
de acum are pretentii vestimentare???????? mooooamaaaa ce ne asteapta...adica eu sper ca daca am baieti sa nu am asa problema
dar nu-mi vine sa cred. parca o si vad ca-si pune mainile in sold sau si le incruciseaza in san, lasa buza jos si protesteaza ca nu aia, nici aia, ci ailalta....(asa mi-o inchipui eu ca face)
si cu botosii botosii...parca mor ca nu vb si al meu, in schimb sunt sigura ca si cand o incepe, o sa-l rog sa taca un minut macar.
asa ca inca ma "bucur" de necuvantatorul meu.
si concediu placut ca paote numai intri sau uit eu...
Joy
34+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
xandra28 spune:
hei, ile, citit si multumit de pupicei si de urari pentru masina, nu stiam ca nu-ti spusesem, multumim mult, noi suntem f f incantati de ea.
ina, la mine se referea ile, nu la madau...
pupicei la toata lumea!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
Neatza, neatza!
Incerc sa ma mobilizez si eu, mai greu asa... Nu stiu ce are Cristi, deja sunt vreo 3 saptamani in care se trezeste de cateva ori pe noapte
, iar eu am ajuns intr-un hal de oboseala... ![]()
Multumesc pentru urarile zilei de ieri, pe care le intoarcem si noi Mariilor mici si mari din colectie
.
AMR 2 zile pana la concediu, nu ne-a iesit rezervarea la mare unde vroiam, se pare ca au vandut in prostie bilete in perioada imediat urmatoare. E drept ca incep si reducerile... Acum incercam sa ne reorientam, sper sa nu luam plasa. Ati auzit cumva ceva de nou-construitul hotel Saturn din Saturn, care ar avea 4 stele ? Ne bate un gand intr-acolo...
De citit am citit tot in urma, incerc sa ma trezesc si sa-mi amintesc ce sa mai raspund ![]()
Mihaelutat spune:
Good morning!
Ce mai faceti, cum o mai duceti?
Madau sanatate puilor, adica sotul si fata!
Stefanalex cum stati cu aftele? Sper ca mai bine.
Meems saru'mana de compliment.
Din ciclul bona ca a mea nu are nimenea, iata continuarea de ieri. Desigur ca George nu a ajuns la timp asa ca m-am dus eu acasa sa eliberez bona din mainile lui Titi. Nu intentionam sa zic nimic, dar ea deschide iar discutia referitoare la biserica si Sf. Maslu. Daca ma intrebati ce e va spun de pe acum ca nu stiu. I-am explicat pe un ton foarte calm, ca noi suntem ortodoxi dar nu practicanti, ca ne ducem la biserica foarte rar, si Titi doresc sa fie crescut in acelasi mod. de asemena am specificat ca mama mea este o practicanta a religiei ortodoxe dar fece acest lucru fara a influenta atitudinea celorlati membrii ai familiei fata de biserica. deci am rugat-o sa respecte acest lucru, i-am spus ca nu am nimic impotriva sa duc copilul la biserica atat timp cat pe el nu il deranjeaza sau nu ii creaza o stare de disconfort ceea ce nu a fost cazul ieri. A mai continuat ea ceva comentarii referitoare la practici religioase, manastirii si preoti dar am dat ignore si am sfarsit povestea. Cel putin asa credeam eu. Ei bine gresit....Azi-dimineata vine si imi spune cum a adormit copilul ca un ingeras ieri la prnz dupa ce l-a impartasit in urlete animalice si cu forta. Acum am aflat ca de fapt l-au tinut trei persoane si i-au deschis gura cu forta....
Pai ziceti si voi sa nu o omor?!!!!
Acum cred ca sunt un pic si cam inversunata pe ea si as concedia-o, insa vorba lui Noki, ca gasesc altele cu alte bube, poate mai nasoale, cu atat mai mult cu cat Titi e foarte atasat de ea si nu cred ca ar accepta usor o alta persoana in casa iar eu m-as obisnui foarte greu cu altcineva. Macar cu ea stau linistita ca ii stie programul de masa, somn si plimbare si il respecta cu sfintenie, stie masurile de urgenta, e punctuala, cinstita si curata. Deci deocamdata stau asa si astept gradinita.
Pupici
Mihaela
P.S Vecina Noki cum stai cu moralul? Esti ok?
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Bau...hai ca m-am impacat cu Adila, dupa o seara de discutii si o noapte alba alaturi de Sarah, care a dat trezirea la 2.30 si nu a vrut sa se culce pana cand i-am dat laptele la 4. Se foia ingrozitor, fectiv parca avea spasme, dadea din picioare, urla...parca niciodata nu a facut asa. Io nu mai pricep nimik...

Maria- vad ca ne luam de manutze...si plecam in lume. Io-s zombie azi. Zombie raaaaau.
Bubamara- ehehe, cunoooastem fitzele vestimentare. Nu pantofii aia, "ala micu"= orice altceva vrea in afara de cei pe care-i ofer. Hainele...daca ma decid s-o imbrac cu ceva, musai trebe sa aprobe si ea, sa se "probeze" in oglinda, apoi sa ma chinui sa-i recuperez rochitza din maini...Deh, daca mi-a trebuit fata!
Ina- figura mare de tot Rachel cu fundicul gol.
Alinush- io as muta-o imediat de acolo. oricum, la noi nu ar rezista, ca fii-mea se sperie tare de bormasini, picamere - wooow, ce artistic cuvant scris asa
- si alte zgomote. Plus mizeria si ce s amai zicem de riscul de a cadea vreun obiect. tinem pumnii s aprimiti o alta repartizare.
Hilde- spor la vanzari!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!