Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Anis,cand am avut viroza cu bbLiviu am stat 4 zile cu hidrasecul lor si cu biotics...nici un rezultat.Apoi am inceput cu regimul...am fiert orez(2 linguri la 750ml apa)mai mult de juma de ora, apoi am dat mar copt amestecat cu orez(masa de dimineata),la pranz morcov fiert amestecat cu orez...laptele l-am preparat cu zeama de la mucilagiu(daca e prea gros mucilagiu il mai diluezi cu apa fiarta)....in 2 zile bebeul s-a dres la stomacel.Eu zic ca pana vineri se rezolva...sanatate maxima!

noi suntem bine...am inceput sa papam mai mult de 125gr...si fara jucarii si facut ca animale....inca nu i-am bagat iaurtelul...maine sa vedem.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Moaaaama dar am cazut rau pe pagina a doua. Mai fetili, unde sunteti?
Noi acum am venit de afara si va zic ca Matei da cel mai tare din cap inainte de somnul asta de la 7/7 jumate. O fi de oboseala?
Noi continuam observatia.

Deci cred ca trebe o tema de discutie pt ca se vede treaba ca nu mai avem despre ce vorbi. Ia ziceti: ce facem, de ce petrecere o punem cand facem un an de Club? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetele, fi-mea iar e la cura de infometare, asa ca n-am timp de scris, sunt ocupata sa gatesc si sa arunc mancare blenduita. Pashti! Si maine, colac peste pupaza, avem vaccinu'. BLEAH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

NAspa Messo! Sper sa-si revina repede. Si fi-meo e in greva de vreo 3 saptamani. A avut acum in ultima sapt 3 zile cand a "mancat" mai bine. O zi da, o zi nu. azi e pauza, asa ca va inteleg cu mancarea facuta ca sa o aruncati. Mi s-a luat sa-l vad cum se chinuie din cauza dintilor. Imi e asa mila de el. Azi a iesit al 7-lea dinte si sper sa iasa si al 8-lea zilele astea si pe urma sa-si revina si el cu papa si cu somnul. Azi a mancat cred ca maxim 200 ml de lapte din san *la cat de mult a supt nu stiu nici daca a ajuns la atata, dar sa zicem ca ar fi atat*, 5 lingurite de fructe si 3 de legume. La cereale nu am ajuns cu numaratul nici macar pana la 1. Atat! Toata ziua. Sper macar sa reuseasca sa faca nani la noapte ca si cu dormitul are restante. Oricum azi noapte a avut` doar 8 treziri din care una de plimbat prn casa juma de ora ca plangea. Sa vedem la noapte cum o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mamicile de stelute, va salut si eu pe fuga, urand inca o data casa de piatra Mirandolinei, lui Cris sa rezolve problema cu tanti care fura (eu as concedia-o), lui Liuda un aoleeeu din toata inima pentru sperietura trasa, pupici lui Lilisor cum se gandeste ea la mine, desi nu merit .

noi stam bine cu mancatul, goleste castronul. dar am luat-o usor si am inceput tarziu, peste 6 luni. daca va mai amintiti, am inceput cu cereale de orez, am trecut la avocado - constipatie doo zile. si-a revenit cu asta, acum face kkuta de doo ori pe zi chiar. am continuat cu sweet potatoes (cartofi dulci? asa se traduce, mot a mot?), iar ieri am trecut la banana, miercuri ii dau piure de fasole verde, iar duminica trecem la mere coapte. in principiu, schema mea e o leguma, o fructa (alternand, pe zile), iar la legume aleg una galbena, una verde, una rosie, ordinea fiind aleatorie. la 8 luni ii introduc a doua masa pe zi, pranzul adica, si o sa incep combinatii din cate doo alimente deja introduse pana atunci, iar la a doua masa o sa continui sa ii introduc cate un aliment nou. la 1 an a treia masa (cereale plus legume sau fructe sau iaurt) si gata diversificarea. noi probleme avem cu somnul si inca mari, sunt totalmente zombie, nush ce sa fac. ii dau dintii, e clar, ca are gingiile rosii si pufoase. iar mie imi dau perii albi. :-))

Cata si Liuda, m-am tot gandit la voi, cu problemele cu mancarea la pitici. daca ati intrerupe cateva zile si ati reincepe cu doar un singur aliment pe zi, ce ziceti? am citit un articol despre asta si sa ma taiati daca mai stiu pe ce site, ca v-as fi dat linkul. la Liuda creca e mai simplu, ca Diana poa sa manance mancare de om mare, din cate spune. dar la tine, Cata, inteleg ca lui Matei nu-i plac anumite alimente sau nu vrea mancare solida? cand sunt probleme cu diversificarea, la inceput ma refer, se introduce numai un aliment pe zi, fara combinatii. voi vorbiti de supe, dar alea-s combinatii de enspe legume, cum stiti care nu-i place lui bebe ca sa o eliminati data viitoare? Cata, ah, despre tremurat, hai ca ai luat-o de la mine, ma simt prost :-)) inregistreaza-l pe Matei cand face asa si du-te cu inregistrarea la medic. mie asa mi-a zis pediatra. dar nu a mai fost cazul, mi-am dat diagnosticul de paranoia inainte sa ajung la doctor.

fug, s-a trezit! a dormit juma de ora.

p.s. ca am uitat, poate ajuta. io m-am luat dupa Messa si am bagat "condimente", adica scortisoara la cartofii dulci, ginger la banana...functioneaza, ii place. aleluia, Messa! :-)) si succes la vaccin!

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetele, ne mai tineti minte? am revenit in capitala calduroasa aseara. am venit cu masina cu fetele 15 ore pe drum. antonia a crescut mare. imediat face 7 luni. le-a mers super bine la munte. acum bb are 8 kg si vreo 70 cm. mananca de rupe si mai mult decat asta mare. nu servim mancare facuta de mami ca e cah asa ca nu ma mai stresez ca la primul copil si ii dau de la borcan. in seara asta i-am cumparat de la humana. sunt tare curioasa daca ii plac. mai nou adoarme daca are o paturica pe fatza.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Monu cred ca ai uitat sa faci publice pozele..

suspect de tacute sunteti mai duamnelor...

aidi poop fete cucuiete!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

am venit de afar si cu nasu-n PC...ce sa vad? am primit raspuns de la o clinica din Bruxelles pentru Darius...am simtit un tremurat in stomac, ca la cele mai mari emotii...il accepta, se poate, costa in jur de 30 mii euro, vor sa stie mai multe amanunte despre starea actuala. Abia astept sa se faca ziua!

messa, Liuda, Katy - nu cred ca va incalzeste...Adam e la greva de 1 sapt..doar lapte de mama...azi am incercat un piure de piersica cu biscuiti si avea o foameeee! Il mai las asa 1-2 zile, apoi reintroduc mancarea solida ca la inceput,pas cu pas, adik de la zero.

pupici!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Alinuk, multumesc de sugestie da' cu mere golden am inceput pt ca stiam de pe-aici ca au fost f bine acceptate. Azi nu ii mai dau suc ci piure+ cereale (de fapt ma mai gandesc daca ii pun si cereale). Poate asa le vrea.
Oricum ieri a luat mai multe lingurite, iar apoi a umplut imediat scutecul cu piureul de legume de alaltaieri.
Menajera ta n-are gusturi proaste in materie de beutura
Catalina, te inteleg cu punga pt pp. Cand avea Eva 6 sapt am incercat sa ii colectez insa ar fi trebuit sa o las mai mult timp. Credeam ca la baieti e mai usor decat la fete.
Deja te gandesti la petrecerea de un an???

Katy, mi-e tare mila de Anelin. Cat il mai chinuie dintisorii!

Eva nu a plans pana acum la mancare. Cand nu mai vrea se freaca la ochisori. Asa ca ma opresc. M-as bucura daca ar manca macar cum mananca acum desi sper sa ii creasca apetitul.
Ea e o fetita cuminte, de deochi, cand nu-i place se stramba, isi gaseste ceva de facut, se face ca nu ma vede.
Ma mir cat de mult ii place Ca lactic. Il dau cu laptic si linge lingurita.

Cautam pe net un tabel in care scria pe luni cand se introduc diverse alimente. De exemplu, carnea la cate luni recomanda dr. din occident? Asta pt ca pediatra intr-o luna imi baga si carne si ou si branza si iaurtul. Mie mi se pare prea repede, asa ca nu ii voi baga decat branzica pe care as vrea sa o fac din lapte praf dar din ala ieftin, Bebelact. Culmea e ca azi nu am gasit in mall-ul de langa mine. Dar mai am timp sa caut.
Poate cineva sa ma ajute cu un astfel de tabel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

am venit de afar si cu nasu-n PC...ce sa vad? am primit raspuns de la o clinica din Bruxelles pentru Darius...am simtit un tremurat in stomac, ca la cele mai mari emotii...il accepta, se poate, costa in jur de 30 mii euro, vor sa stie mai multe amanunte despre starea actuala. Abia astept sa se faca ziua!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Lily asta DA, veste buna. sa dea Domnul sa se concretizeze ceva... asteptam maine de la tine si alte detalii...

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput