Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 8
loremunteanu spune:
Lili, merci.
Deocamdata doar cercetez; inca nu stiu sigur daca voi ajunge sau nu la mare...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
Helenutza23 spune:
buna fetele,
azi am facut pilaf (asa cum faci tu, Catalina) si i-am pus si un cubulet de spanac (din ala congelat, dar l-am fiert separat). desi mie mi se parea cam naspa la gust, lui i-a placut mult. nu ma asteptam dar am avut un succes de proportii!
Cata nu stiu ce sa zic de Matei al tau. sanatate multa. sper sincer ca nu e nimik.
alinuk, criss afara cu ele! pe bune ca nu as mai lasa-o sa imi calce prin casa.
ella felicitari! multa fericire va doresc!
Shine offf, ce nasol cu trezirile... al meu nu s-a mai trezit noaptea de pe la 2 luni. ca si Lili, iti zic ca daca "ceasul lui biologic" ii ticaie la ora "X" de foame, poti sa ii dai orice sa pape ca tot se va trezi. nu stiu ce sa iti spun decat multa rabdare si putere. poate e un boom de crestere si va trece. da, stiu ca dureaza de o luna....
aventura am vazut un Antonio maaaare si voiniiiic!
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =
ALAPTATUL HELPLINE
cresc
adela2006 spune:
sunt aici dar sunt asa de obosita si mi-e asa de somn ca as putea dormi cu capul pe tastatura
ce concediu ?
am vrea sa mergem cateva zile la sibiu dar presimt ca ma intorc si mai obosita de acolo
am fost la botez sambata si la 12 noaptea ma suna maica-mia ca urla alexia si nu mai stie ce sa-i faca
abia ma intelegeam cu ea la telefon de urlete
ne-am suit in masina ( eram la 50 km de timisoara ) si am venit acasa
am pazit-o toata noaptea sa nu faca febra avea nasul infundat abia respira
ieri a avut al meu o tentativa sa iasa cu ea afara sa pot dormi si eu putin dar a inceput ploaia asa ca a dormit el si am stat eu cu ea
aseara a dormit de la 11 la 12 cat a mancat dupa care a fost fresh pana la 2 cand a adormit singura in patut
si azi din nou la datorie
catalina sa sti ca si alexia face la fel de obicei seara parca se scutura de frig si da din cap inca nu am aflat motivul si face de multisor asa dar nu in fiecare zi
i-am dat ieri peste doamne cat a putut sa se strambe am crezut ca-si varsa matele asa urat facea ; dar avand in vedere ca asa a facut la tot ce-i nou mai incerc si azi cu pestele
criss urata treaba cu femeia vad ca ti-au raspuns fetele acum tu decizi dar decat sa stai cu teama in suflet mai bine o schimbi
shine dar cu ceai nu ai incercat ? eu stiam ca nu prea e bine sa mance noaptea asa mult
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
anis spune:
OFf
A mea IArina mi-a trecut pe diaree acum.Dr mi-a zis sa scot antibioticul..uff si s-o trec pe regim.
Si asa nu manca ea mai nimik...dar acum cu pilaf si mar copt si alte dea alea ..o sa fie crunt...
Si vineri cica plecam la mare pana in sept...offf
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adela2006 spune:
na ca s-a dus mesajul, unde ramasesem ?
da shine si alexia se trezeste noaptea urland mai nou ii dau suzeta o mangai pe cap si adoarme la loc dimineata pana in 9 ii dau ceai dar ea e pe lapte praf nu stiu cum e la cei alaptati am vazut ca si lilica ii da de 2 ori pe noapte sa suga , la noi puseul de crestere a durat o saptamana de-mi manca si urechile
doamna mirandolina ma bucur ca a fost bine acum vreau sa vad poze
va las ca plec cu alexia la doctorita sa mai vedem cum sta cu raceala si cu urechile
revin deseara
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Liuda spune:
Anis - la voi din una in alta... si mai plecati daca nu se rezolva cu diareea?
Adela - pai inafara de nas infundat a mai avut ceva? daca il "desfunzi" nu e mai bine? Oricum sa stii ca cu somnul e cel mai naspa... si mai rau e cand culci copilul si te culci si tu si numai adormi si se trezeste pupaza, sau cum am patit eu eri - am zis ca nu ma culc ca dimineata nu doarme mai mult de o ora si ea a dormit 4 - eu nu m-am mai culcat ca tot asteptam sa se trezeasca din minut in minut!
catalina - pai la noi e mai bine, in cazul asta. Medicul de familie imi raspunde mereu (adevarul ca o mai "stimez" din cand in cand cu cate ceva) si imi raspunde si la intrebari. Pediatrul cu cabinet... si el e om bun si raspunde si la telefon la unele intrebari mai generale asa, ca daca e ceva legat de bube sau altceva unde clar trebuie sa vada - nu se pronunta clar. Sau imi face intrare pe la alti dr. imi zice sa zic ca vin din partea lui si nu am fost refuzata niciodata. Oricum mai bine intreaba la dr. ca sa dormi si tu linistita.
eu am plecat dupa visol, mai risc, cica este si fara calciu, cumpar unu simplu, dr. de familie mi-a dat voie (am vorbit acum la telefon chiar daca este in concediu pe la Olanesti) cica nu e o problema. Si mai am un supliment dar intai citesc prospectul si apoi zic care e treaba (multumesc PM de la una din fete)
pup fetele si la treaba
Catalina spune:
Of mai Anis, dar nu se mai termina! Auzi, dar cum i-au iesit analizele? Sa nu fi facut diaree chiar de la antibioticul ala. Ai incercat sa ii dai Biotics Baby ? Ca am citit pe el ca regleaza si scaunele. Copro ii faci? Sa vezi macar cu ce te lupti. Iti doresc multa sanatate si rabdare.
Mai, eu ma lupt de nu mai pot sa colectez urina de la Matei pt urocultura. Pe cuvant daca ar face el pipi in punga aia. Dar cred ca se mira si el ce putza lunga are asa deodata. Mai incerc maine dimineata dar intre timp mai tre sa cumpar neshte pungi.
Liuda, tu crezi ca eu nu o "stimez" pe pediatra? De fiecare data am cotizat. Dar asa sunt unii, mai nesimtiti.
Am facut piure de dovlecel cu iaurt si ou si nu va zic cat a putut urla Matei ... Incredibil de mult. Pana la urma a baut un biberon de lapte. Cred ca era prea acru.
Asa ca Adela, la noi insucces total.
Pupici
Helenutza23 spune:
Catalina eu nu pun niciodata iaurt in mancare ca nu imi place gustul si nici mirosul ... de ce nu incerci smantana (daca e permisa, nu mai stiu) sau unt... zic si eu...
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =
ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Catalina spune:
Helenutza, ai dreptate. Nu am realizat. Culmea e ca mie imi placea ce iesise. In fine. Data aviatoare ramanem la unt si lapte. Ca smantana inca nu i-am dat si cum sapt asta introducem oul, nu as vrea doua grele intr-o saptamana. :)
Liuda spune:
fetele va doresc rabdare. am plecat in tura doi, ca ma duc sa ma apuc de domesticit copilul cu lingura... ii baga mama vi-sol ca a zis dr. ca se poate si ne intalnim dupa 20 sa vada care e treaba... si am mai luat unul... viusid - la sfatul TErbitzei, pe care scrie ca la copii sub 6 ani se dau 5-10 ml in 3 reprize pe zi, e ceva pentru imunitate si intarirea organismului... asta inseamna ca se poate si la bb? ca nu scria ca e interzis sau ca nu se poate da la copii mai mici, doar ca cei pana in 6 ani 5-10 ml. Am zis ca dau 3 ml pe zi (asta dupa ce "suge" vi-solul) sa fie acolo, poate inflamanzeste... ce ziceti? Daca nu... nu mai merge nene, ca e iar greu de tot, azi a depasit limitele mele, s-a trezit la 7 si a mancat prima data la 13... laptele nu l-a acceptat, direct pulpa cu dovlecel fiert. na! Ma dor creerii, de atata boceala pe aici. .
bai dar eu nu ma las! sa stiti, tot fac misto de ea, ca a descoperit dumna mea leaganul si sta in el ... ii draga lu' tas-o de ea ca nu mai trebuie sa puna burta in miscare s-o plimbe prin casa, ci o baga in leagan si o foieste acolo... si el se uita la tv... aseara a leganat-o pana a adormit!!! Dar ce ii place si eu il tineam de pomana pana acum, adica nu de pomana - statea in colt si el sa nu ma incurce si uite ca e bun! Ei acum chiar nu mai am loc in casa... de atatea masinarii
pa dumnelor si va rog sa fi-ti mai active mai ales in tura de noapte!!!! ca sa am si eu ce citi de dimineata!