Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 7
ylilimic spune:
cata - cu siguranta plangea daca era de la durere.Iti tin pumnii oricum
criss - nasoala faza! ai mai multe optiuni: ori o momesti si faci perchezitie corporala (ca oricum nu se asteapta de la tine, dar tre sa ai tupeu); ori camera de luat vederi (cum fu vorba la odisee); ori ca shine ii spui pe fata sa le caute si sa apara ca altii in casa nu intra (un ton ceva mai imperativ); ori ii pove o intamplare similara la care gazda s-a suparat si a reclamat femeia la politie (totul e fictiv, insa ii spui ca si tu ai face asa ceva, e firesc!) si poate se prinde si ea ca nu-i de gluma.
Solutii ar fi, depinde de tine care din ele "te coafeaza"
shine - nici cu cereale nu e intotdeuna o solutie. Adam papa INTOTDEAUNA cereale seara la 9-10 si dupa max 4 ore cere lapte, adik pe la 2, apoi dimineata la 6. Tot e bine ca s-a dus la 4 ore, ca pana acum era la 3 ore si turbam. Oricum nu mai papa nik divers toata ziua, i-am scos toate mesele, refuza in disperare, asa ca i le rebag incet-incet. Sunt si eu terminata...
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
MESSA - ai PM de la mine.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
loremunteanu spune:
Neata!
Stie careva cum se cheama complexul unde lucreaza Raluca (SRaluca)? Raluca!!!!!!!!? Cum se cheama? Eram interesata de niste oferte de cazare la mare. Stiu ca au mai fost puse niste link-uri dar aici nu le am... Sau daca stiti paginile de pe forum...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
Liuda spune:
fetele neata! Va pupam am revenit!
noi santem bine, adica bine eu ca fie-mea e super bine ca nu mananca de nicio culoare. Asta e! Ma apuca dracii, apoi ma mai lasa! Lapte doar prin somn masa de dimineata si seara si ziua 2 mese de haleala le refuza... adica cateva linguri baga ea... mai mult nu. Ei, asta este crucea mea! da voi scriti retete pe aici... moama. Degeaba la casa noastra!
Ralucoooo - fata ce baiat mare ai, aoleu , dar de ani - fato eu asa zic ca sa-l oftic pe nanutu'!!! a mai trecut un an - te-ai bosorogit de tot, mosule, acum si daca 25 facea - tot radeam de el ca s-a bosorogit. Pai numai el sa zica de mine?
Eli super poze, ce va distrati voi. si noi vrem saptamana asta ma munte saptamana viitoare la mare, sa vedem cum iese, dar planurile le facem...
Aventura - dar sa stii ca seamana baiatul tau cu... cred ca ai descoperit!!!
Cris 68 - cu perchezitii nu faci nimic, cine fura nu le pune in geanta deasupra sa le gasesti tu. Stai linistita. Si nici daca ii zici ca suspectezi nu fuge repede acasa sa le aduca sa le puna la loc. Cine fura - fura! Chiar daca acum ii zici, peste o luna, doua iar o mananca mana. Asta inseamna sa spui adio la ce nu gasesti in casa, sa speri sa nu descoperi si alte lipsuri si sa-i zici pa - la revedere. Eu am avut o fumee care mi-a facut 4 ani curat in casa, avea cheie, eu nu o vedeam cu lunile, doar ca lasam odata in luna banii pe frigider si gaseam curat fiecare joi. Dar facea!!! Nu am vazut pe nimeni sa faca ca ea! Nu mi-a disparut nimic. Niciodata! In 4 ani! Si acum o mai vreau inapoi... dar dupa ce am nascut am renuntat la ea pentru ca stiam ca ea nu vrea sa aiba grija de copil, iar 2 femei nu se merita sa tii in casa. Asa ca am preferat sa dau banuti in plus la bona sa faca si menaj. Cu prima bona stii ca am dat-o in bara, mi-a furat "doar" 15 milioane, ascunse in fundul fndului... pentru orice eventualitate, ca aveam copil mic in casa, la orice ora puteam sa am nevoie sa platesc un medic, o ambulanta, o urgenta. Am dat-o afara... sa stii ca puteam sa montez camera si sa ma fac ca nu e nimic si in cateva saptamani iar o manca mana si iar baga mana "in stiva" ca "stiva e groasa si nu se simte"- si atunci aveam dovada sa o dau si in gat politiei, dar chiar nu am mai avut rabdare si nu am mai suportat-o in casa. Faci cum vrei, dar eu zic ca nu se merita, hotul e hot ! E drog! si nu se lasa!
catalina - nu pot sa zic nimic, nu sant in tema cu toate ca si la mine de cateva ori am vazut ca facea si Diana asa ... se scutura ca si cum i-ar fi frig, dar doar de cateva ori si nu am cautat explicatii.
va pup si ma duc si eu sa fac treaba
poate vb mai tarziu daca am timp
anis spune:
alinuk eu am una de 2 ani, sunt f multumita de ea. sa o intreb..dar cred ca are zilele saptamanii ocupate.la mine vine luni si joi...o intreb daca vrei.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
lore - complexul la care o gasestipe Raluca este Dunarea in Saturn. Daca vrei am numarul de tel, poti vb direct cu ea.
Ti-am scris si pe mess.
Catalina spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri, sa stiti ca le pretuiesc fff mult. Am hotarat impreuna cu sotul si mama mea sa il observam toti in aceasta saptamana si saptamana viitoare sa mergem la doctor cu mai multe informatii ca deocamdata dupa o zi nu pot spune prea multe. Uite, de azi dimineata de pe la 9 nu l-am mai vazut sa faca asa.
Nadiuta, ce mai faci? Doamna Marinar? Cristiana? Daconst? Unde sunteti fetelor? Sunt sigura ca uit multe fete dar sunt pe graba sa fac piure de dovlecel cu galbenus de ou (prima data). Pupici
Liuda spune:
catalina dar nu ai un pediatru care sa-l poti suna si sa-l intrebi? Ca eu am unu' care poate fi sunat si raspunde si la telefon... o fi ceva normal si din start iti zice sa te linistesti si atunci nu ai ce supraveghea o saptamana. Ca asa poate iti faci notite o saptamana si apoi afli ca e ceva normal...
fetele am plecat cu treaba, sa fac ceva cumparaturi...bai voi cum faceti? mereu e ceva de cumparat in casa asta... m-am tampit de atata care sus jos, ce mama - masii, ma duc ca acum nu am ceapa, nu am dovlecei, nu am brocoli, banane, cumpar si tot cumpar si mai mult arunc, ca dumna mea e la regim!
alllooo fetele hai apareti, Gabriela_s , adela 2006, ca voi erati zi de zi si acum ati plecat cumva in concediu fara sa va cereti voie?
Catalina spune:
Liuda, pediatra mea de policlinica e in concediu. Ala de la privat ma indoiesc ca da informatii asa gratis prin telefon. Si in general cand am sunat sa intreb ceva ei au zis doamna, mai bine veniti cu copilul sa il vedem, sa nu fie ceva si prin telefon sa nu stim. Asa ca ... o sa ma duc. Macar sa nu fie nimic si sa observ copilu' degeaba. Ca si asa il tot observ in fiecare zi.
Maaama, nasol cu mancarea lu' fita. Ai dreptate. Si asa te inebunesc cumparaturile astea continue, d-apai sa mai si arunci ... e nasol. Iti doresc nervi tari de tot.