gravide & mamici > 35 ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Vali e bine ca te antrenezi de acum cu tura de noapte dar ce te faci ca va fi si tura de zi?Parerea mea e sa te odihnesti daca poti caci oricum fara sa vrei vei sta treaza dupa ce nasti.E o responsabilitate pe umerii tai si nu vei pute sa te odihnesti cum ar trebui.Dar poate bebica ta te va lasa,nu va avea colici si astfel va fi mai usor.Sa ne mai tii la curent cu tot ce ti se intampla ca de...sunt curioasa.Mai e putin pana pe 7 si gata veti scapa amandoua de greutate.Deci dupa Mos Nicolae...

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Capsunita cum va descurcati?Ce face mandretea ta?Multa sanatate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by Maia37

Vali e bine ca te antrenezi de acum cu tura de noapte dar ce te faci ca va fi si tura de zi?Parerea mea e sa te odihnesti daca poti caci oricum fara sa vrei vei sta treaza dupa ce nasti.E o responsabilitate pe umerii tai si nu vei pute sa te odihnesti cum ar trebui.Dar poate bebica ta te va lasa,nu va avea colici si astfel va fi mai usor.Sa ne mai tii la curent cu tot ce ti se intampla ca de...sunt curioasa.Mai e putin pana pe 7 si gata veti scapa amandoua de greutate.Deci dupa Mos Nicolae...

Maia , incerc cat pot sa ma odihnesc, ma bucur ca am depasit momentele foarte dificile din sarcina...ma uitam la primul meu post, cand am deschis acest subiect si mi-am amintit cat eram de disperata.
Pana la dr. meu de acum, Luis Mendez, nimeni, dar absolut nimeni,niciun dr., fie ginecolog sau ecografist nu mi-au dat sanse sa duc sarcina pana la capat.Asa ca bucuria mea este cu atat mai mare cu cat, iata, mai am cateva zile si suntem deja "la termen", implinim 37 de saptamani...bebelina mea este destul de mare, o simt si eu, s-a vazut si la ecografie.
Doamne-ajuta la toata lumea!

Valentina 36+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vali, pe fetita ta o sa o cheme Andreea Stefania, iar pe primul meu baiat il cheama Andrei Stefan

Nastere usoara, Doamne ajuta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Vali, pe fetita ta o sa o cheme Andreea Stefania, iar pe primul meu baiat il cheama Andrei Stefan

Nastere usoara, Doamne ajuta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabi, multumesc mult!
pt. mami si pt. puful Andrei-Stefan...nu-i asa ca suna frumos numele?

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Buna dimeineata,Vali sa-ti ajute D-zeu sa nasti cu bine si apoi sa ne trimiti si noua cu bebica ta.Ma bucur pentru tine ca ai reusit.Sincer si eu imi pierdusem speranta ca voi mai ramane gravida dar cum viata e plina de surprize...
O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Buna ziua, fetelor!
Maia, sar'na mult...sigur voi pune poze, deja am o gramada cu burtica, iti dai seama cand o sa vina pitica!
Abia astept...mai am 2 saptamani!!!
Voi ce faceti,fetele?

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Vali stii ca tocmai ce discutam despre odihna noaptea...eeeeee aseara am avut noapte cu insomnii si acum parca-s batuta.Eu nu prea am mai avut probleme cu somnul dar nu stiu ce a fost aseara.Simteam ca nu am aer si-mi venea stomacul in gat.Naspa de tot!Mamaaaa cum va fi cu bebel caci m-am invatat cu copilul mare.Acum razand ma gandesc la ce ai zis tu de antrenament

Mergi la inceput

Pai, Maia. ai 24 de sapt., nu? Uite-acus incepi si tu sa te antrenezi, mai o arsura, mai dus la baie din ce in ce mai des...ca sa treaca timpul
Trebuie sa-ti aduci aminte cum e, daca ai uitat! Macar tu ai fata mare si e un ajutor de nadejde! Asa-i ca e bine sa ai fata?

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

am avut si zile grele nopti nedormite aratam rau dar merita orice sacrificiu plangeam si eu daca o durea burtica acum dupa botez e o dulcica doarme ca ingerasul noaptea, maine avem 3 luni si am crescut 60cm, 6kg si 100g. radem ne intoarcem singure pe burtica multumesc lui d-zeu ca mi-a dat bebelina.
VALI:d-zeu sa va ajute
MAIA:sarcina usoara
pup toate fetele
mami de Aryana-Maria

Mergi la inceput