gravide & mamici > 35 ani
Raspunsuri - Pagina 7
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by capsunita
am avut si zile grele nopti nedormite aratam rau dar merita orice sacrificiu plangeam si eu daca o durea burtica acum dupa botez e o dulcica doarme ca ingerasul noaptea, maine avem 3 luni si am crescut 60cm, 6kg si 100g. radem ne intoarcem singure pe burtica multumesc lui d-zeu ca mi-a dat bebelina.
VALI:d-zeu sa va ajute
MAIA:sarcina usoara
pup toate fetele
mami de Aryana-Maria
Capsunita

, ce fata mare ai!!! Sa fie sanatoasa si ea, si voi!Multumim mult de urari,eu abia astept sa treaca astea 2 saptamani...deja am inceput sa numar si orele pana o sa-mi vad pitica!Pupici la mamici, bebici si burtici!

Valentina
36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 zile
Maia37 spune:
Capsunita-multa sanatate si aveti grija de voi!S-a dezvoltat foarte bine micuta ta!Ii dai san?
Vali e minunat sa ai fetita iar al doilea bb tot fetita am vrut sa fie datorita faptului caci fiica mea isi dorea o surioara.Acum bb2 va fi baiat si vor fi pereche.Eu si sotul meu suntem fericiti ca vom avea si cel de-al doilea copil si sa fim sanatosi cu totii.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
25+ cu
Vlad Andrei
vali_delide spune:
Cam liniste pe aici...asa de liniste, ca nu mai gaseam subiectul
...eu nu prea mai intru, stau mai mult in pat...imi pare rau ca nu sunt mai activa, dar stiti si voi ca e greu pe ultima suta de metri!
Azi mergem la control, incerc sa intru maine sa va mai dau vesti...va pup pe toate!
Valentina
37+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
capsunita spune:
Maia;d-zeu sa va ajute si voua sa aveti sanatate si micutul tau sa vina pe lume sanatos si curat
am putin lapte ii dau asa pt anticorpi,bea Nan si e smecheruta nu vrea sa manance rade dar a crescut si e bursucel
Vali: esti bine ai nascut ce faci?
d-zeu sa fie cu voi

pupici la toate
Mami de Aryana-Maria
Maia37 spune:
Capsunita multumim mult!Sanatate multa si voua,si D-zeu sa va ajute in orice moment.
Vali a mai ramas putin si gata ai scapat de greutate iar bb-ul tau va vedea lumina zilei.Nastere usoara si o recuperare rapida!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
26+ cu
Vlad Andrei
vali_delide spune:
Buna,fetele...mai am azi si maine,iar vineri dimineata ma internez...sunt programata la ceza la ora 13.30.Sper sa-mi treaca raceala pana atunci, ca sunt cobza
Va pup pe toate, sa fiti sanatoase si voi, si copilasii si burticile.
Vesti despre mine o sa gasiti la odisee sau la subiectul cu Medlife de la Nasterea unei stele!
Multi, multi,multi pupici tuturor!
La multi ani tuturor celor ce se sarbatoresc maine! Ca nu stiu daca mai pot sa intru!Pup
Valentina
38+
Andreea Stefania
AMR 2 zile
Maia37 spune:
Nastere usoara Vali si Dzeu sa va ajute!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
26+ cu
Vlad Andrei
capsunita spune:
Vali: nastere usoara si recuperare rapida multa sanatate tie si ingerasului d-zeu sa fie cu voi 

mami de Aryana-Maria
Maia37 spune:
Vali cred ca acum esti fericita si ti-ai vazut odorul!Te pup si muuulllttaa sanatate!

Mihaela, mamica Andreei
13+ si
26+ cu
Vlad Andrei
capsunita spune:
VALI:
sa va traiasca printesa sa creasca mare frumoasa si sanatoasa

mami de Aryana-Maria