gravide & mamici > 35 ani
Raspunsuri - Pagina 5
vali_delide spune:
'Neata la fete!
Da, voi face cezariana, oricum asa stabilisem cu dr. dinainte, cand pitica avea doar esarfa, nu dubla circulara de cordon. Mi-a explicat ca, datorita varstei si a problemelor avute si in trecut si de-a lungul sarcinii, este mai bine si pt. mine si pt bebe sa nu riscam o nastere naturala. Exista riscul sa fie un travaliu prelungit, sa nu ma dilat si sa suferim amandoua.
Violeta, va fi fetita, daca asa simti...oricum, important sa fiti sanatosi amandoi si sa ai sarcina usoara!
Maia, felicitari, ma bucur tare mult ca sunteti bine!
toate fetele! Sa aveti un week-end placut!
PS: luni dupa-masa ma duc la control, de-acum mergem saptamanal, sa o supraveghem pe bebita, sa nu-i vina vreo idee!![]()
Valentina
34+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 26 de zile
roli25 spune:
Si eu am 36 si am un pitic de 1 an si 5 luni nascut prin cezariana si acum sunt 30 de sapt. Am ramas gravi dupa 10 luni, desi dr. zicea sa asteptam minim 1 an. Dar atat timp cat bb2 a vrut sa vina asa repede, avand in vedere, varsta mea si cat de mult mi-a luat sa fac primul copil nici nu am vrut sa ma gandesc ca nu l-as lasa.
Nasa mea a ramas gravi la 4 luni dupa prima cezariana si nu a avut nici o probl, ba chiar dupa 6 ani a facut si a 3-a cezariana. In multe tari se recomanda 6 luni daca nu au existat complicatii, 1 an mi se pare usor exagerat, mai ales cand nu mai ai 25 de ani
Roli
30+ cu
si Marc (9 iunie 2006)
capsunita spune:
SALUTARE GRAVIDUTELOR SI MAMICILOR!D-ZEU SA VA AJUTE SA AVETI NASTERE USOARA SI BEBELUSII SANATOSI SI FRUMOSII!SA VA TRIASCA PUIUTII.
CATA BUCURIE VOM AVEA DE SARBATORI CU INGERASII LANGA NOI VA PUP PE TOATE SI NUMAI BINE SA VA DEA D-ZEU
CAPSUNITA
ARYANA-MARIA

vali_delide spune:
Capsunita, asa este, vom fi tare fericite cu bebeii nostri de sarbatori!
Roli, bine ai venit
, sa-ti traiasca piticul si sa ai sarcina usoara in continuare!Si eu imi doresc inca un pui mic, sper sa nu am probleme acum,la nastere, ca sa pot trece repede la bb2...pt. ca dupa atata asteptare, nici nu ma gandesc sa ma opresc la 1![]()
Azi merg la control...va pupic, sa aveti o zi frumoasa si o saptamana excelenta!
Valentina
35+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 23 de zile
Maia37 spune:
Capsunita sa-ti triasca puisorul,sa fie sanatos si sa va bucure!
Ce mai faceti burticutelor?
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
vali_delide spune:
Salutare, fetelor!
Ce faceti voi, vad ca nu mai ziceti nimic! Doar Mara
a mai scris pe aici...
Eu nu am mai scris pt. ca am fost la control sapt. trecuta si avem colul sters si deschis, asa ca sunt consemnata la pat...noroc ca am reusit sa-mi gasesc cablu nou la laptop, asa ca macar acum pot sa mai stau pe forum, ca o saptamana am fost moarta fara net!
Sambata am fost la spital de urgenta, noroc ca l-am nimerit pe dr. meu de garda, am avut cateva ore contractii puternice, dar dr. nu a vrut sa ne grabim,a zis sa mai stam macar o saptamana (el m-a programat la ceza peste 2 sapt).
Hai, mai astept vesti despre voi...noi maine ne ducem din nou la control.
Va pupic pe toate

Valentina
36+
Cristina Stefania
AMR 15 de zile
Maia37 spune:
Valentina tu mai ai putin si gata...iti vei tine puiutul in brate.A sta la pat e cam greu dar daca situatia este asa...te-ai consemnat nu ai ce face.Ce a fost mult a trecut.Sanatate multa si ai grija de tine si de bebic.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Maia37
Valentina tu mai ai putin si gata...iti vei tine puiutul in brate.A sta la pat e cam greu dar daca situatia este asa...te-ai consemnat nu ai ce face.Ce a fost mult a trecut.Sanatate multa si ai grija de tine si de bebic.
Mihaela, mamica Andreei13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
Maia
, sar'na mult! Mai am max. 2sapt., maine stiu sigur cat mai avem...oricum, acum ca am laptopul, va trece mai usor timpul, pt. ca pot sa vb.cu voi.

Valentina
36+
Cristina Stefania
AMR 15 de zile
capsunita spune:
Vali:d-zeu sa te ajute sa ajungeti sanatoase amandoua acasa,cel mai mare dar de la d-zeu va fi in bratele tale cata bucurie iti poate aduce un copil cata liniste si cate lacrimi de fericire
Maia:sa-ti traiasca fetita sa te ajute d-zeu sa ai sarcina usoara sa
creasca bb sanatos si mare in burtica
va pup
capsunita mami de ARYANA-MARIA 
"UN DAR DE LA D-ZEU"
vali_delide spune:

Ne-am programat la cezariana: pe 7 dec. ne va aduce Mosul cea mai frumoasa printesa si cea mai de pret comoara 

Ne-am hotarat si la nume, ramane Andreea Stefania...offf, abia astept!!!!
Deocamdata facem antrenament, adica nu mai vrem sa facem nani noaptea, sa se invete mami cu programul![]()
Capsunita, sar'na mult de tot!

Maia, ce faci?
Violeta, Roli si celelalte fete, voi nu mai ziceti nimic? Ce faceti, cum sunteti?
Eu va pup, ma duc sa-mi fac somnul de frumusete, ca de o ora nu reusesc sa ma dezlipesc de forum!![]()
Valentina
36+
Andreea Stefania
AMR 15 de zile