Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Continuare de la Capitolul 43
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen ---

* Nelia ---

* Yael ---

* onixone ---

* Cornelia ---

* bolgiumiki ---

* Fran ---

* maysa ---

* TDI ---

* gtexro ---

* pisik 4ever ---

* mstroie ---

* Ada_74 ---

* Moniboni ---

* Nefertari ---

* Corni ---

* tamar ---

* Caminik ---

* Anky ---

* Androix ---

* Robotzica cucului ---

* mikka ---

* Simiena ---

* Mygirl ---

* Florentina G ---

*

* Stefania Nicolae ---

* lucas ---

* Beatriced(patriciaRO) ---

* simona_filipas ---

* monu ---

* gabitzam ---

* Babygirl ---

* ChrisDun ---

* Cloreta ---

* ralwka ---

* Margott ---

* galinarodica ---

* omustata ---

* rosudaria ---

* Andutzy ---

* denisa73 ---

* gusta ---

* Ruxel ---

* Aurasa ---

* Mercedes ---

* OlgaTarziu ---

* Danelutza ---

* Tora97 ---

* Iuliana ---

* Redy ---

* Sufletzica ---

* Cris_kim ---

* Florentza ---

* NewMami ---

* elisor ---

* Pengunica ---

* andreea.a ---

* monicica ---

* Crissu ---

* Mickyyy ---

* ioanailincam ---

| Ana - am 1 anisor
*Ella@ ---

* mynicegirl ---

* blackpanterro ---

* saryta ---

* Oana C ---

* elly_b ---

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri

patriciaRO spune:
Fetele pe unde sunteti?
Eu ma duc la sala acusica si mai incolo cred ca la o plimbare cu baietii mei...
Am facut o supa crema de conopida tare yamii si o placinta cu mere. Cand o veni Seb rade tot!
pup
Beatrice, mami de Alex pifos

patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by Gusta
Bea eu ca ea sa ma stramb si sa fac ce face ea chiar nu pot.Sa ma trantesc in magazin nu stiu cum mi-ar sta si sigur ar chema astea salvarea sa ma duca la ospiciu.
Eee, pai noi ne strambam la din astea simple ca la alte faze nu are probleme, in magazin sau mai stiu eu...Cred ca muream de inima. Ii articula vreo doua, ta-su...

Beatrice, mami de

gusta spune:
Bea de inima nu am murit dar am multe fire de par alb.De felul meu nu o articulez ca nu stiu cat intelege ea acuma de bataie .Incerc sa nu o bag in seama si uneori ii trece alteori nu dar cand termin ce mi-am propus in magazin apare intr-un tarziu langa mine ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.In schimb mai urlu la ea dar si asta vad ca nu o mai fac ,de ce o tratez cu indiferenta de ce renunta mai usor la scene de astea.
Iar asta cu trantitul este o perioada din viata copilul pentru ca se simte frustat si vrea cat mai multa atentie.Trec eu si peste asta cum am trecut peste multe .
Marilena si Mara Augusta

Danelutza spune:
ChrisDun azi e sfinta Teodora, miine e Emilian , ai incurcat zilele.
Iuliana eu merg in tara in fiecare an, ca am parintii batrini si nu se stie cum e cu viata, azi sint, miine cine stie, dar cind n-or mai fi ei, tot la trei ani ca tine voi merge .
Oana C si le mine a incercat Isabella cu urlete, dar i-am explicat ca nu o mai duc la copii, ca va sta toata ziua acasa, iar mai nou, daca e capoasa, ii spun ca nu vorbesc cu ea, se calmeaza imediat si executa tot ce-i spun. Dar eu sint mai capoasa ca ea si tare ca fierul, cind spun nu e nu, cind spun da e da. sper ca m-am exprimat coerent si ai inteles ce-am vrut sa spun. Nu ceda in fata tipetelor si urletelor.

Danelutza spune:
Olga, Isabella sare rau de tot, se urca pe scari si sare treptele, mai nou a gasit un joc, nu mai tin minte cum spuneam cind eram mici, sare ceva in genul calutului, cu un picior inainte, mai lipseste sa se bata peste fundulet.

onixone spune:
beatrice: asa s-a intamplat si cu Alex cand am ajuns in romania si-a dat drumul in romaneste ceva fantastic.in rest copilului i-a placut la nebunie in rom, mai ales ca ai mei s-au mutat la casa.Alex nu a avut diaree decat la inceput si i-a trecut , in schimb eu am avut toate bolile posibile, si ginecologice de la caldura, si intoxicatii alimentare cu uriticarie, si vomat si diaree...ca s-a saturat barbatul meu de cat de bolnava am fost.
omustata ...da vremea e tot asa ,macar nu ploua dar bate vantul si e innourat , ba cand soare, ba cand nori.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

patriciaRO spune:
Onixone, da, mai, foarte nasoala treaba cu imbolnavitul in RO... Noi, in fiecare an am facut cate ceva nasol. Ori diaree, ori raceala nasoala cu febra.. Seb s-a imbolnavit si el nasol si tusea de 2 luni si nu se mai oprea... Abia i-a trecut! Iar astia aici nu i-au dat nimic ca din Ro terminase tratamentul si tot tusea.. Ce sa mai, alt mediu! asta este.
Beatrice, mami de Alex pifos

omustata spune:
Si Maya si-a dat bine de tot drumul la vorbit in Romania. Cat despre imbolnavitul in Romania, noi suntem un caz fericit. Nu ne imbolnavim mai mult acolo decat aici, iar Mayei mi se pare ca ii prieste. In Romania a inceput si ea sa manance fructe, ca pana acum nu-i placeau deloc si tot in Romania, a inceput sa manance rosii, dar ce-i drept, rosii asa de bune ca la noi nu am mai mancat nicaieri.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Tdi spune:
Ciao fetele! ma bucur sa vad ca s-au inmultit paginile la subiectul nostru, asta inseamna ca sunteti prin zona! v-am citit dar ma lasa rau neuronul sa mai raspund la careva...voiam sa va spun ca noi din pacate am hotarat sa nu venim la Bran
...mi-as dori tare tare mult sa va cunosc personal insa sunt destule motive contra asa ca o lasam pe anul viitor.
Probail sambata sau duminica plecam spre Italia, nu prea ne-am acomodat nici eu nici sotul si suntem extrem de obositi din toate punctele de vedere, in plus ma simt rau si sunt plina de dureri ca abia astept operatia!
Alyssa se simte foarte bine aici, toata ziua alearga prin casa si prin curte, se joaca cu motanul si se catara peste tot, la ora asta deja doarme ceea ce nu e deloc stilul ei. Ieri a fost la strabunici (bunicii mei care m-au crescut), stau la tara si au o gramada de animale iar pitika mea s-a distrat la nebunie sa alerge dupa gaini, pisici, catei, purcei. Azi am fost la un loc de joaca aici in arad si am plecat de acolo la inchidere cu plansete si trantit pe jos!
Gata pe ziua de azi.
Ps. daca vrea cineva rezervarea mea la vila Alisa sa spuna repede repede...
Album Alyssa

anky spune:
Buna fetelor,ce mai faceti?.Am fost si noi la Bran acu doua saptamini,am stat la Hotelul Bran,am fost multumiti de cazare,camerele sint complect renovate si mincarea a fost foarte buna.Am fost si la mare(la Mamaia) cu copiii,totul a fost ok doar ca plaja lasa de dorit,e foarte murdara.A fost foarte cald,copiii au mincat tare prost din cauza asta,nu vroiau decit suc si iaurt.Cu greu am reusit sa le mai dau cite o supa de legume. Am si zis ca o sa devina vegetarieni in stilul asta.Deh...bine ca nu s-au inbolnavit.Acu sintem la Cluj si profit din plin de timpul liber fara copii,ai mei au non stop grija de copii, asa ca ma rasfat din plin cu tot felul de masaje si impachetari cu ciocolata
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"