Copiluti de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 2

anky spune:
Omustata,si copiilor mei le prieste in Ro si nici nu s-au inbolnavit iar bunicii sint tot dupa fundul lor,le fac toate hachitele .
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"

Mercedes spune:
Multumesc fetelor pentru randurile adresate mie.
Asa este, este un copil bilingv dar pe mine nu ma ajuta chestia asta deoarece vad copii bilingvi de o seama cu ea care vorbesc.
Ieri de ex. am listat poezii si cantecele de pe linkul dat de voi si am aplicat acasa. I am asezat pe amandoi pe cate un scaunel, a fost distractiv si am inceput sa cantam. Bineinteles cristi le stia pe de rost dar ia placut si lui in schimb bia la inceput radea de mama focului iar peste cateva minute s a ridicat si a inceput sa danseze si ne a lasat cu ochii in soare. Adica eu cu cristi cantam si ea dansa.
Bun aseara dupa ce mancase de cina primeste si sticluta cu laptele, ei asta nu a primito pana cand... credeam eu ca va spune ca vrea laptele. Mi a spus ca nu spune deci sa intelegeti a spus nu si a dat si din cap ca nu vrea sa spuna si cu asta basta. Am culcato si peste vreo 30 de minute am cedat si i am dat laptele.
Voi proceda la fel si azi sa vedem ...
loreen -poate iti faci un picut de timp sa ne saluti

ioanailincam spune:
Neata, numai ce se animase atmosfera si iar ati disparut?
Vreti sa stiti culmea culmilor? S-ar putea sa ajungem noi la Bran in week-end. Evident fara copil. E o posibilitate doar de 5% la ora actuala pentru ca sunt ai mei acolo si ne-am gandit ca ar fi frumos sa mergem si noi, mai ales ca nu avem alte planuri si nu as vrea sa stau in Bucuresti. Ramane sa ne mai gandim, daca e ceva, luam noi legatura cumva.
In alta ordine de idei, a inceput sa muste dorul din mine. Parca libertatea aia mult visata nu mai este atat de dulce, adica a fost bine prima saptamana, dar acum parca nu-mi gasesc locul. Shopping-ul a fost epuizat - si la capitolul locuri de vizionat, dar mai ales la capitolul bani - am vazut cateva filme, in curand ma voi satura si de ele, cred, asa ca nu prea mai am ce face. Imi dau seama acum ca noua nu ne lipseste sa ne fie luat copilul o luna, ci doar cate o zi-doua pe luna si in felul asta toata lumea ar fi fericita. Dar cum asta nu se poate, profitam acuma de moment.
Si din lancezeala asta deriva si altceva: nu mai am chef sa mergem in Bulgaria la sfarsitul lunii, asa cum am zis. M-a apucat asa o lehamite, desi im dau seama ca ar fi tare bine pentru asta mica. Ma rog, dupa ce am spus cu voce tare asta barbatului, parca m-au curpins remuscarile si i-am zis sa ceara oferte pana la urma, dar ideea generala e de lene.
Nu stiu daca am fost coerenta, cert e ca nu ma simt coerenta, asa ca mai bine va las pana nu va deprim si pe voi. Pupici si o zi buna!
A, stati ca aveam o intrebare: unul dintre motivele pentru care ma seaca Bulgaria e ca Mogo nu are pasaport si nici nu e pe-al nostru. Aveti idee daca exista posibilitatea sa te duci numai cu poza si sa declari ca ala e copilul sau trebuie sa vina sa-i faca la pasapoarte poza. Ca daca e asa, ar insemna sa o aducem mai repede acasa si asta chiar nu vreau, cu tot dorul care ma macina.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

gabitzam spune:
Ioana, ti-am scris si pe messenger. Uite www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm" target="_blank">aici gasesti procedura si actele pentru includerea minorului in pasaportul parintilor. Vezi in meniul din stanga, la "Categorii de documente...". Zice ca nu e necesara prezenta minorului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

gusta spune:
neatza.
Ioana sa inteleg ca libertatea nu e ceea ce visai.
Tdi nasol cu durerile.Sper sa treaca mai repede.
Mercedes eu zic sa lasi fata in pace si ai sa vezi ca o sa vorbeasca cand o sa fie pragatita.
De azi vreau sa incerc sa depasesc situatia in care am intrat ca nu imi face deloc bine.Am nopti intregi nedormite si plus o nervozitate iesita din comun.Cu vorbitul cu altcineva despre ce ma doare inca nu o pot face dar trebuie sa ma bucur de viata care este scurta si sa ma bucur de copilul pe care il am si sa incerc macar pentru ea sa vad viata altfel,ca daca nu ma pierd de tot.
Loreen sper ca esti bine?
Gata ma duc ca acusi iesim afara.
Marilena si Mara Augusta

patriciaRO spune:
Neatza la fete
Eu ma trezesc in fiecare dimineata in jur de 8 ca nu mai am somn si am si o durere nasoala de spate. Dar in fiecare zi ma trezesc cu ea... Ma omoara efectiv. Insa daca ma misc prin casa, trece!
Azi la noi este foarte cald ca si ieri dealtfel si cred ca o sa iesim afara... Si cand o veni tati de la serviciu, iesim cu bicicletele...
Beatrice, mami de Alex pifos

fran spune:
Pe fuga...
Ioana-noi am facut pasapoarte noi cu Iepu' trecuta la amandoi si nu e nevoie de prezenta copilului. Duci poze de pasaport "decupate" la orice atelier foto din poze obisnuite-doar sa se vada bine fatza copilului. Dar e nevoie de prezenta sotului-chiar daca o treci doar la tine ca sa declare ca e de acord sa fie copilul trecut la tine in pasaport. E un formular tip de declaratie afisat la intrare in Iorga, pe care il semneaza apoi in fata lu' nenea de la pasapoarte.
Ca sa treci in Bulgaria cu masina mai e nevoie de carte verde, ca poate facem si noi un drum cat stam la mare...?
Gusta-poezii in olandeza nu am incercat cu Iepu' da' poate tocmai astea i-or place, cine stie...
Olga-eu m-am linistit-cel putin deocamdata-in privinta Iepuretelui ca e ok. Adica sa comporta normal doar ca vorbeste...rar, daca pot sa zic asa. Daca o impresioneaza ceva, e suparata etc zice ceva cu sens, uneori chiar mai si leaga cuvintele, dar daca o intrebi ceva anume...mucles sau pasareasca.
In privinta saritului pe ea a inspirat-o un film cu Dora (big sister)-aia tot topaia in film tinandu-se se maini cu maimutza de bucurie ca o sa fie sora mai mare si de acolo a prins ideea...evident ca a vrut la inceput cu mine de maini, ca aia din film, apoi a prins ideea ca poate si singura si mai ales in pat e mai interesant. Acum cateva zile i-am aratat cum se sare coarda si a fost asa impresionata ca acum ma alearga prin casa cu coarda si ma pune sa sar, ea sare doar pe langa, cu coarda nici nu incearca, cred ca isi da seama ca nu poate...Iar de sarit sare doar de 1-2 luni asa ca pls nu intra inca la idei cu Maya...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

monu spune:
Ola dragelor,
multumim pentru spirjin si raspunsuri. nu am vrut sa nastem divergente am citit tot ce ati scris dar fara suparare nu mai am putere sa scriu. sunt epuizata psihic. am zis ca vin la socrii ca o sa fie mai bine. da, dar a fost bien pt copii ca e aer curat si stau la curte. in rest...... nu mai zic. pot sa zic ca vreau acasa la mine. alexia cred ca face figuri si din cauza ca vrea "a casa ta". in fiecare seara zice asta. si mai zice ca nu ii place la "casa mamaia". atmosfera devine deja tensionata asa ca si alexia devine agitata. sper sa ajungem la sf sapt acasa. daca nu.... sapt viitoare. imi lipsteste mult un pc normal la conexiuni ca sa pot vorbi cu voi. va pupam.
, mami de Alexia Ioana
siIulia Antonia

nelia spune:
Buna, fetelor! Aici ploua rau de tot, nici la tara nu am ajuns, inca nu ne-am intilnit cu mama mea, pentru ca noi sintem in Vaslui si ea e la tara. Asa ca nu stiu inca daca ajungem la Bran, doar daca mai vad inca o data lista definitiva cu cele care ajung si sinteti multe-multe si se mai opreste din ploaia asta, mai ales fulgerele foarte joase si vintoasele ma ingrijoreaza.
Vorbitul - si Tudora si-a dat drumul in romaneste! Face propozitii: veau siuc, nu veau, pot, nu pot, e mic, e mare, nu pac sau pac (plac), ma joc, e a mea sau a meu, a ta, nu stiu, alo, tata, tze faci? etc. Denumeste obiectele si animalele inca stilcit, dar destul de aproape de cuvintul original. O strig Tudoraaaa si ea raspunde vii, mami, vii auma (acum)! Isi denumeste starile: fica (frica), oame (foame), sete, cad (cald), sige (frige), retze (rece), besc sau nu besc (vorbesc), gata, nu gata, putin, mult etc.
Sarit - Tudora sare bine! Si intr-un picior si in doua... si de pe pat! Si sare coarda o data! A invatat-o Agata si chiar face o saritura buna. Si joaca cu Agata... sotron! Adica arunca pietricica, sare intr-un picior si apoi in doua si apoi spune: gata, tu!
Monu, eu te inteleg perfect. Noua ne e bine si tot ne e dor de casa, de tati. Fetele ca fetele, ca se iau cu joaca cu verisorii, dar eu ma topesc de dorul lui Octav. Nicaieri nu e mai bine decit acasa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Margott spune:
Buna fetelor!
Eu sunt din ce mai ingrijorata ca David nu vorbeste! In afara de mama, si ala nu adresat mie sau mamei mele, nu spune nimic clar. Scoate niste sunete numai de el stiute, mai ales cand se enerveaza. Imi fac deja probleme, deja ma isterizeaza acel aaaa... al lui. In rest daca vrea apa, se duce singur sa si-o ia, de mancare nu cere, ca lui nu-i este niciodata foame. Asta e un alt capitol, cu mancarea. Nu sta la masa si pace. Ne plimbam dupa el cu linguritza! Iar de vrea ceva si nu poate lua te ia de mana si te duce sa-i dai acel lucru. Nu stiu ce sa mai zic.
Fran la ce logoped ai fost tu? Poti sa mi-l recomanzi si mie?
Scuzati-mi tacerea caci nu am avut o perioada prea fericita!
http://community.webshots.com/user/arcultro